Evdeki tartım yağ ölçümü de yapıyor ordan takip ediyorum. Diyet lavaş dışında ekmek pilav makarna vs tüketmiyorum ve aralıklı oruç yapıyorum baya dikkat ettim güzel gidiyorum spor da eklersem daha iyi olacak ama üşeniyorumDiyetisyen kontrolünde mi olerliyordunuz? Yağdan gittiğini o şekilde mi anliyorsunuz?
Ben de 75'tim pazartesi. Bugün 74.5 çıktım. -500
Ramazanin ilk günü başlamıştım. 3-4 gün içinde 76'dan 74.4'e düşmüştüm. Ödemdi muhtemelen o gidenler. Ama şimdi daha az gitti.
Spor konusunda kendimi Kesinlikle zorlamam lazım. Bu hafta kendi çapımda Challenge yapmak istiyorum.
Bu arada bugün kızımın doğum günü. O yüzden kaçamakli bir gün olacak. Bugünün raporunu vermeyeceğim
Nice mutlu seneleriniz olsun hep birlikteDiyetisyen kontrolünde mi olerliyordunuz? Yağdan gittiğini o şekilde mi anliyorsunuz?
Ramazanin ilk günü başlamıştım. 3-4 gün içinde 76'dan 74.4'e düşmüştüm. Ödemdi muhtemelen o gidenler. Ama şimdi daha az gitti.
Spor konusunda kendimi Kesinlikle zorlamam lazım. Bu hafta kendi çapımda Challenge yapmak istiyorum.
Bu arada bugün kızımın doğum günü. O yüzden kaçamakli bir gün olacak. Bugünün raporunu vermeyeceğim
Çok teşekkür ederimNice mutlu seneleriniz olsun hep birliktebugünün günahı olmaz
Ödeminiz belki de fazla değildi sizin. Ben cok anlamıyorum dış görünüşten ama annem birkaç sene önce ayaklarımı gördüğünde şaşırmıştı sende çok ödem var diye. Belki 3-4 günde o kadar kilo kaybı yasamamin sebebi vucumda ödemin fazla oluşu olabilir.Evdeki tartım yağ ölçümü de yapıyor ordan takip ediyorum. Diyet lavaş dışında ekmek pilav makarna vs tüketmiyorum ve aralıklı oruç yapıyorum baya dikkat ettim güzel gidiyorum spor da eklersem daha iyi olacak ama üşeniyorumyine de güzel bi sonuç aldım umarım böyle devam eder Bazen takılmalar oluyor pes etmemek lazım bırakmayın mutlaka verirsiniz
Güzel ömürleri olsun kızınızınÇok teşekkür ederim
Ödeminiz belki de fazla değildi sizin. Ben cok anlamıyorum dış görünüşten ama annem birkaç sene önce ayaklarımı gördüğünde şaşırmıştı sende çok ödem var diye. Belki 3-4 günde o kadar kilo kaybı yasamamin sebebi vucumda ödemin fazla oluşu olabilir.
Ben de ekmegi özellikle mümkün mertebe azaltmaya çalışıyorum. Uzun zamandır makarna yemiyorum. Bana kalsa pilavı bulgur pilavı olarak tercih ederim ama hem yoğunluk, hem vakitsizlik... okullar kapanınca kendimi biraz daha zorlamak istiyorum ama bu konuda.
Ödem için bronelain kullanan çok var işe yaradığını söylüyorlar bi deneyin isterseniz. Ya da dukan birası yapın 15 günlükÇok teşekkür ederim
Ödeminiz belki de fazla değildi sizin. Ben cok anlamıyorum dış görünüşten ama annem birkaç sene önce ayaklarımı gördüğünde şaşırmıştı sende çok ödem var diye. Belki 3-4 günde o kadar kilo kaybı yasamamin sebebi vucumda ödemin fazla oluşu olabilir.
Ben de ekmegi özellikle mümkün mertebe azaltmaya çalışıyorum. Uzun zamandır makarna yemiyorum. Bana kalsa pilavı bulgur pilavı olarak tercih ederim ama hem yoğunluk, hem vakitsizlik... okullar kapanınca kendimi biraz daha zorlamak istiyorum ama bu konuda.
Cok teşekkür ederim hocam, hepimizin evlatların güzel günler görsün inşallahGüzel ömürleri olsun kızınızınbugün salın bence spor eklemeniz lazım bence. Ben çok fazla yapmama rağmen yağdan bir kilo gitmiş. Sizin eksiğiniz bence o , yediklerinizde bir şey yok hocam .
Ödem için bronelain kullanan çok var işe yaradığını söylüyorlar bi deneyin isterseniz. Ya da dukan birası yapın 15 günlük
Yapanlar etkili olduğunu söylüyor ben düzenli yapamadım hiç. Bi kaç gün yapıp devamını getiremedim ama Yeşilçay var içinde mutlaka işe yarar benceDukan birası etkili mi gerçekten?
Ben unuttum tartılmayı, sabah bakacağım.Bugün tartı günü değil miydi kimse yazmamış
Kızınızın doğum günü kutlu olsun, çok doğum günleri görsün mutlu ve birlikte.Diyetisyen kontrolünde mi olerliyordunuz? Yağdan gittiğini o şekilde mi anliyorsunuz?
Callanetics egzersizlerini seneler önce duymuştum ama bulamamistim o dönemde. Siz nerden izliyorsunuzBen unuttum tartılmayı, sabah bakacağım.
Bugün (ya da dün/pazar günü) yediklerimi yazmak istemiyorum pek. Akşam yemeği ve kahvaltı sağlıklıydı ama ölçüyü tutturamadım ve tatlı yedim bugün. Güzel bir yürüyüş yaptım. Callanetics egzersizini yaptım.
Ben de sürekli olarak denemedim ama hiç yoktan bir hafta deneyebilirimYapanlar etkili olduğunu söylüyor ben düzenli yapamadım hiç. Bi kaç gün yapıp devamını getiremedim ama Yeşilçay var içinde mutlaka işe yarar bence
Müthiş bir sonuç tebrik ederimGünaydınlar ..
Bugün tartı günüm..
Dün hamburger ve patates yedim. (Ekmeğin yarısını yemedim-içeçek içmedim) ama yemiş oldum tabipişman mıyım e birazzzz.
Az önce tartıldım- 5 günlük dikkat etmenin sonucu 75.4 kg dan 73.5 a inmişim. -1.9 kg. Sonuçtan memnunum.
Bu haftada da aynen devam ; ay sonuna 69 u görmeyi umuyorum. Sonrasında seyahatte olacağım nasipse , orda yemek işleri sıkıntı. Çok sağlıklı ve düzenli olmaz.
Tebrikler, aslında hamburgerdense patates daha sağlıksız ve boş kalori ama arada kaçamaklar olabilir. Sonuç harika.Günaydınlar ..
Bugün tartı günüm..
Dün hamburger ve patates yedim. (Ekmeğin yarısını yemedim-içeçek içmedim) ama yemiş oldum tabipişman mıyım e birazzzz.
Az önce tartıldım- 5 günlük dikkat etmenin sonucu 75.4 kg dan 73.5 a inmişim. -1.9 kg. Sonuçtan memnunum.
Bu haftada da aynen devam ; ay sonuna 69 u görmeyi umuyorum. Sonrasında seyahatte olacağım nasipse , orda yemek işleri sıkıntı. Çok sağlıklı ve düzenli olmaz.
Zamanında torrentten indirmiştim ama burda başlık var onu görünce başladım. Buradaki paylaşımın linki. Ay direkt videoların olduğu yazıya girmiyor link. 219. sayfada.Callanetics egzersizlerini seneler önce duymuştum ama bulamamistim o dönemde. Siz nerden izliyorsunuz
Ben de Dukan birasına başlayacağım, 15 gün gerekliymiş.Ben de sürekli olarak denemedim ama hiç yoktan bir hafta deneyebilirim
Bakayım ama benim bilgisayar aşırı yavaş. Bakıp telefona uygun mu ona göre indireyim. Teşekkür ederimZamanında torrentten indirmiştim ama burda başlık var onu görünce başladım. Buradaki paylaşımın linki. Ay direkt videoların olduğu yazıya girmiyor link. 219. sayfada.
Kilomuz aynı, ama hem siz hemSonucumu yazmayı unutmuşum. Çarşamba günü diyete başlamıştım, yani 5 gün yaptım.
Sonuç ve haftalık özet:
75 başlangıç kilomdu (küsurat yazmamıştım, unuttum ama azdır.), az önce 73.8 çıktım. Diyet istediğim gibi yapamadım, tatlı, şekerli şeyler yememek istiyordum ama yarın regl olacağım için tutamadım kendimi. Ayrıca geçtiğimiz iki gün normalden fazla ekmek tükettim, karabuğday da olsa. Detoks suları yapacaktım yapamadım ama neredeyse her gün yeşil çay içtim. Spor konusunda düzenliydim. Bu haftanın daha iyi olacağına inanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?