Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederim, çok iyi sonuç almışsınız. Sizin adınıza çok sevindim.Merhaba arkadaşlar. Bugün randevum vardı. Kilomda değişen bir şey olmamış . Daha doğrusu şöyle olmuş 1 kilo yağdan gitmiş direk. Diyetisyenim bir hafta için yağ oranı çok iyi gitmiş dedi. Kas olarak da bu hafta çok fazla spor yaptığım için kasların şişmiş ve ordan miktar fazlalığı görünüyor ama bunu ödem gibi düşün, geçici bir şey dedi. Kiloya takılma, bir kilo yağdan gitmiş, en az yarım kilo hedeflemiştim ben dedi. 3 kilon kaldı hedefimize dedi. Bakalım bu hafta da umarım aynı istikrarla devam ederim :)
Teşekkür ederim:) kiloyu aynı görünce önce bi şaşırmadım değil ama açıklayınca daha iyi anladımTebrikler arkadaşım harika 1 kg yağ muhteşem
Teşekkür ederim hep beraber iyi sonuçlar alırız her zaman umarımTebrik ederim, çok iyi sonuç almışsınız. Sizin adınıza çok sevindim.
Takip ettiğim bir diyetisyen aylık ölçüm yapın diyordu. Ben unuttum, 1,5 ay oldu nerdeyse. Aklima gelmişken bakayımÖlçümleri bi ilk zamanda aldılar, bir de iki ay sonra diyet bitikten sonra alacaklarmış. Ara ölçüm yapmıyorlar. Ödem vs olduğunda moral bozukluğu olmasın diye. Aynen , hocam da öyle dedi, bu şekilde bel kısmı incelir , bu sefer alt kısma geçer yağ yakımı dedi. Öyle basen çok yok bende zaten. Kalça kısmı yerinde de . Yana doğru değil neyse ki :) Bel gitsin de en büyük sıkıntım o benim .
Bana kalsan ben günlük yapacağım ölçümü ama iki gündür tutuyorum kendimiTakip ettiğim bir diyetisyen aylık ölçüm yapın diyordu. Ben unuttum, 1,5 ay oldu nerdeyse. Aklima gelmişken bakayım
4. Günümü dengeli beslenerek, mutlu, egzersizimi yapmış ve gıda takviyelerimi içerek tamamlıyorum.
Hafta sonu benim için en zoruydu, ilk günü kaçamaksız bitirmenin haklı gururu ve huzurunu yaşıyorum.
Cilt bakımımı yapıp namazımı kılınca değmeyin keyfime
Diyetisyen kontrolünde mi olerliyordunuz? Yağdan gittiğini o şekilde mi anliyorsunuz?Ben buraya ilk yazdığımda salıymış. O gün tartılmıştım 70.05 ti kilom, bugün 68.85 çıktım. 1.20 kg vermişim 900 gr yağdan