Listeyi yeniledi mi diyetisyeniniz?2 ayımı tamamladıktan sonra yiyeyim o zaman . Şimdi listeye uymak zorundayım. Listede de pek heyecanla beklediğim bir şey yok ama
Evet yeniledi, 2 ay boyunca her hafta yenilenecek. Çok büyük değişiklikler yok , birkaç menüyü değiştirdi. Et, tavuk , balık sabit yine. Kahvaltı da aynı. Valla çok acıkıyorum ben. Ama diyetisyenim eğer çok acıkıyorsan vücudun yap yakıyor demek bu dedi. Umarım beni kandırmamıştır:)Listeyi yeniledi mi diyetisyeniniz?
Haftada birden fazla tüketmemek gerekiyormuş. Bir de yiyeceksen 3-4 tane ye dedi arkadasım. Tabi bugünkü pogacadan da ötürü 2yi geçmeyecegim
Ben de cok acikiyorum ama hayırlısıEvet yeniledi, 2 ay boyunca her hafta yenilenecek. Çok büyük değişiklikler yok , birkaç menüyü değiştirdi. Et, tavuk , balık sabit yine. Kahvaltı da aynı. Valla çok acıkıyorum ben. Ama diyetisyenim eğer çok acıkıyorsan vücudun yap yakıyor demek bu dedi. Umarım beni kandırmamıştır:)
Acaba evde yaptığım kekten bir dilim yesem ne olur :) çok kalorisi var mıdır? İçine kuru meyve , kuru üzüm ve ceviz koydum.Ben de cok acikiyorum ama hayırlısıilk kez duydum bunu. İnşallah öyledir
Baktım da çeşitli şeyler var. Diyetkolik diye bir site 105 kalori yazmış meselaAcaba evde yaptığım kekten bir dilim yesem ne olur :) çok kalorisi var mıdır? İçine kuru meyve , kuru üzüm ve ceviz koydum.
Dengelenebilirse sorun olmaz bence.Acaba evde yaptığım kekten bir dilim yesem ne olur :) çok kalorisi var mıdır? İçine kuru meyve , kuru üzüm ve ceviz koydum.
Bu uygulamayı ben de bir ara kullanıyordum, takip için iyi oluyor ama unutuyorum girmeyi diye bıraktım.
Maden suyunu çok içerdik ailece. Almaz olduk. Eşime diyeyim ama yeşil çayı okulda unuttumBugün pilatese gittim. Kahvaltı edemediğim için protein barla geçiştirdim. Akşam da salata ve sade et yedim ve ayran içtim. Akşam yemeğinden sonra şekersiz, hurmalı puding yedim. Bir de Dukan birasına devam...
Su an için hevesle başladım bakalımBu uygulamayı ben de bir ara kullanıyordum, takip için iyi oluyor ama unutuyorum girmeyi diye bıraktım.
Allah affetsin bir dilim yedim, aksi gibi de çok güzel yapmışımBaktım da çeşitli şeyler var. Diyetkolik diye bir site 105 kalori yazmış mesela
Afiyet olsun hocam. Siz fazla spor yapıyorsunuz. O kekin kaç katı kalori yakarsınızAllah affetsin bir dilim yedim, aksi gibi de çok güzel yapmışım
Geçmiş olsun.Dün akşam kızım rahatsızlandı. Bugün hastaneye gittiğimiz için erkenden kahvaltı yaptım. 1 dilim ekmekle 1,5 tereyağda pişmiş yumurta ve domates salatalık yedim. Az önce 30 dakikalık egzersizimi bitirdim. Üçüncü gündeyim ve spor challenge'ım iyi gidiyor. 20 dakikanin altına düşmemeyi planlıyorum. Ama o kadar hamlamışım ki bacak kaslarım özellikle çok kötü halde
Geçmiş olsun hocam, hamlama durumu ilk 4 gün bende de fena halde vardı. Yataktan kalkınca zor yürüyordum. Sonra geçiyor hemenDün akşam kızım rahatsızlandı. Bugün hastaneye gittiğimiz için erkenden kahvaltı yaptım. 1 dilim ekmekle 1,5 tereyağda pişmiş yumurta ve domates salatalık yedim. Az önce 30 dakikalık egzersizimi bitirdim. Üçüncü gündeyim ve spor challenge'ım iyi gidiyor. 20 dakikanin altına düşmemeyi planlıyorum. Ama o kadar hamlamışım ki bacak kaslarım özellikle çok kötü halde
Sağolun hocam. Hamlama vardi bir de spor sonrası habi grip olacağı zaman insan bir halsizlik hisseder ya. O hale geliyordum hocam. İşin kötü tarafı bugün de hastalik başlangıcı yaşıyorumGeçmiş olsun hocam, hamlama durumu ilk 4 gün bende de fena halde vardı. Yataktan kalkınca zor yürüyordum. Sonra geçiyor hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?