Merhaba iyi geceler.
Kaç gündür girip bakamadım konuya. Bu aralar kızım yine çok geç uyumaya başladı. Onunla birlikte sızıp kalıyorum ben de.
Pazar günü regl oldum o yüzden pazartesi günü tartılmadım ama bu pazartesi regl bitişi tartılmak istiyorum. Gram cinsinden bile olsa kayıp umarım vardır.
Özellikle akşam yemeklerinde menüyü dengelemeye çalıştım. Gün içinde de acıktığımda yulaf lapası, ton balıklı sandviç, kuruyemiş, meyve yiyerek bitki çayı içerek geçiştirdim. Kahvaltıları da kızıma ne hazırladıysam o şekilde dengeli yedim.
Başladığım günden beri haftada 3 veya 4 gün olacak şekilde egzersiz yapmaya devam ediyorum. (20-30 dk arası) Bu aralar su tüketiminde düşüş oldu bunun yerine kahve çeşitleri geldi. 2 litre olmasa bile 1,5 litreye ulaşmak hedefim.
Bu sıralar daha da geç yatıyorum, en erken bir buçuk civarı. Bazen 3 gibi veya daha sonra uyuduğumda oluyor. Benim geç uyumam, kızımın hala geceleri sık uyanması ben de ciddi yorgunluk, halsizlik ve isteksizlik yapıyor. Bu durum ertesi güne olumsuz yansıyor özellikle motivasyon açısından. 2-3 saatlik uykularla verimli geçiremiyorum pek günü.
Kısacası konuya girip bakamadığım günlerin özeti, düşüncelerim bu şekilde. Her gün girip okumaya, bakmaya çalışacağım konuyu.
İyi geceler diliyorum.