Diyete başlıyorum!!!

Gunaydin cnmmmm pasta mi yedin (((( uyuz. Dun bizd burdq park ada var oraya gittik yurudum hergun zaten kosu bantinda yarm saat kosuyorum sabah ogle aksam 30 ar mekik cekiyorum simdi bi deftere cizelge yapicam hergun yapmsm gerekenleri yediklerimi ysparsam arti yapmazsam ceza vercem kendime:)))))) etimekte t. B. Ekmegimde yok oglum uyaninca firina gideriz belki hadi opuyorum bu hafta hata yok cnm 71.5 olcaksin:)

Sllmmmmm ayyy dun aksam giremedim cok yorgundun sizip kalmisim dun kahvalti yaptim baska bisey yemedim yesil cay ve bil su ictim aksama dogru kosu bantinda 45 dak. Tempolu yurudum 4.10 km yurumusum:) 300 kusur kalori sus aldim oglum uyandi aksam zor attim kendimi yataga cuma hedef 86 bakalim olucak mi bugun 3 etimekle kahvaltimi yaptim daha bisey yemedim bugunde 45 dak. Yurumeyi dusunuyorum sen neler yapiyosun?

tatlim süper sin... bende bugün geldim eve cuma evdeyim tarti maceramizi tamamlariz sabah sonra kayinvalideme godicem gorumcem gelmis istanbuldan.. bu arada daha netlesmedi ama galiba ben istanbula tasinicam.. esim is görüşmesi yapti cuma tekrar son karar icin gorusecek eger olumlu olursa bende bi aya yerlesmis olurum ins... bu arada cumayi heyecanla bekliyorum.

canim bu arada kilo almadima eminim fakat verdim mi bilemiyorum. artik cuma sabahi gorucez. bende hareket yok.. senin masallahin var. gerci bende hep disardayim ama ne kadar yakarsam artik.. sabah görüşürüz yazarsin. yarin ins süper bi gun gecirelim. diğer güne yatırım. .:)

Slmnmm kisss bugun diyete ara werdim bir haftadir ayni kilodayim kilo vermem durdu bi iki gun dinlendiricem bunyemi bu arada bu haftadir 88.2 kiloyum o kadar kosmama diyet yapmama ragmen

mrb yazdıklarınızı okudum ama çok hızlı değilmisiniz haftada bir kilo wermek kafii.. mesela haftada 3 kilo weriyosunuz bi gün diyeti bozun 5 kilo olarak geri dönüyo yavaş ama sağlıklı kilo wermek önemli bende diyetteyim 4 ayda 20 kilo werdim ama yağdan verdim kendimi o kadar kısıtlamadım tatlımıda yedim ekmeğimide öğlen az yediysem akşam yemedim günde 20 dk termal şort giyip eliptik bisiklete biniyorum mükkemmel bi alet benimde 1 yaşında oğlum war hamileyken 30 kilo almıştım ve hiç emziremedim şuan 20 kilosunu verdim çok mutluyum. hiç bi kıyafetim olmuyodu hatta o kadar umutsuzdumki güzel kıyafetlerimi hep dağıttım bi daha bunlar bana olmaz diye ama şimdi hepsine girebiliyorum. 8 aydır memlekete gitmedim çok kilo almışsın diyolardı temmuzun 10nunda gitcem beni görünce çok şaşıracaklar :) size moral olsun diye fotolarımı ekliyimm :)Eki Görüntüle 740194 bunlar kilolu halimdenn
Eki Görüntüle 740196 :) beni sakın yanlış anlamayın herşeyden yiyin ama çok az yiyin çünkü kısıtladığınız şeyleri bi gün diyeti bıraktığınızda tekrar yediğinizde hemen geri alacaksınız ..

Yoo neden yanlis anlayalim cnm ben kilo vermem durdugu icin dun ara verdim bugun tekrar dvm ediyorum bi sabah biirde aksam 4 gibi yiyorum ya tatli ekmek vs. Kullanmiyorum kendimi biliyorum ben eger ewe alirsam muhakkah bitirinceye kadar yerim:) o yuzden yememem en iyisi gunde 50 veya 45 dak. Kisu bsntinda kosuyorum verebiliyosan haftada 2 kilo ideal bence

Seninle o kadar çok ortak yanımız varki üye adımız bile aynı seçtiğin resmi ben başka bir sosyal paylaşım sitesinde kullanıyorum mesala tanışmak isterim :)

Seninle o kadar çok ortak yanımız varki üye adımız bile aynı seçtiğin resmi ben başka bir sosyal paylaşım sitesinde kullanıyorum mesala tanışmak isterim :)

canım bende seninle çok tanışmak isterim ama özel mesaj atamıyorum, kendim gibi birini bulmak bana da daha destek olacaktır :) eğer online olursan haberleşelim :)

Ben Biberiye ve Enginar'ın sıvı ekstraktını kullanıyorum, sabah- akşam. Hem vücudumdaki ödemlerden kurtuldum, hem bağırsaklarım hızlı çalışmaya başladı, hem metabolizmam hızlandı hem de bu sayede kilo verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…