- Konu Sahibi butterflyy18
-
evet ara verince iyi oluyo da yarindan sonra verseydin keske yarin cuma ya
mrb yazdıklarınızı okudum ama çok hızlı değilmisiniz haftada bir kilo wermek kafii.. mesela haftada 3 kilo weriyosunuz bi gün diyeti bozun 5 kilo olarak geri dönüyo yavaş ama sağlıklı kilo wermek önemli bende diyetteyim 4 ayda 20 kilo werdim ama yağdan verdim kendimi o kadar kısıtlamadım tatlımıda yedim ekmeğimide öğlen az yediysem akşam yemedim günde 20 dk termal şort giyip eliptik bisiklete biniyorum mükkemmel bi alet benimde 1 yaşında oğlum war hamileyken 30 kilo almıştım ve hiç emziremedim şuan 20 kilosunu verdim çok mutluyum. hiç bi kıyafetim olmuyodu hatta o kadar umutsuzdumki güzel kıyafetlerimi hep dağıttım bi daha bunlar bana olmaz diye ama şimdi hepsine girebiliyorum. 8 aydır memlekete gitmedim çok kilo almışsın diyolardı temmuzun 10nunda gitcem beni görünce çok şaşıracaklar :) size moral olsun diye fotolarımı ekliyimm :)Eki Görüntüle 740194 Eki Görüntüle 740195 bunlar kilolu halimdenn
Eki Görüntüle 740196 Eki Görüntüle 740197 :) beni sakın yanlış anlamayın herşeyden yiyin ama çok az yiyin çünkü kısıtladığınız şeyleri bi gün diyeti bıraktığınızda tekrar yediğinizde hemen geri alacaksınız ..
Seninle o kadar çok ortak yanımız varki üye adımız bile aynı seçtiğin resmi ben başka bir sosyal paylaşım sitesinde kullanıyorum mesala tanışmak isterim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?