Yaptığınız rejim mantıklı değil aksama 1 patates fanta olacak is değil ki ben normal hayatta bile fanta kola meyve suyu tüketmem rejim aç kalma olayı değildir az yiyip sık yeme olayıdır aklınızdan kilo veremiyorum düşüncesini atın geçen sene 3 veya 4 ayda 10 kilo verdim ama herhangi bir rejime bağlı kalmadim yeri geldi tatlımı da yedim çikolatami da yedim ama atıyorum is cikisi eve geldim hiç aç değilim ozaman gecistirdigimde oldu suan 54.5 kiloyum ve hayatımda şu psikoloji var canımın istediğini yiyorum ama dengeleyerek çikolata mi istedi canım 300 kalorili bir ürün değil de atıyorum 150 kalorilik bir çikolata tercih ediyorum demem o ki beyninizdeki rejim olayını yıkın sağlıklı beslenmeyi öğrenin şimdiden kolay gelsin bide eylül e kadar 60 olayım demişsiniz yani bu ortalama ayda 10 kilo yapar ki böyle bir rejim hiç sağlıklı olmaz yağdan değil de vucudunuzdaki kaslardan kilo kaybınız olur ki bu da sağlık açısından son derece sakıncalıSlm bugün diyetimin 2. Günü akşam 1 haşlanmış patates 1 bardak fantayla akşam yemeğini hallettim uyuyana kadar 1 fincan karışık bitki çayı 1 fincan yeşil çay içtim ve son olarak yoğurt kürümüde yedikten sonra uyudum (bugün regl oldum aynı zamanda gece uykum bölününce uykumu alamadım ve öğlen 12 de uyanabildim ) öğlen uyanmışken sabah kahvaltısı ye öğlen yemeğinin kalorisini birlestirip kendime küçük bir porsiyon yağsız ve tuzsuz haşlanmış yoğurtlu makarna yaptım tabi bol su içmeye devam 7. Günün sonunda tartılılıp sonucu paylasıcam
Ben zaten 60 62 kiloydum hamile kaldim ve 96 kiloya yakın doğum yaptım toplasan 2 senelik bi yerleşme söz konusu bebeğim 1 hafta yaşadı vefat etti bu fazla kiloları biran önce vermek istememin sebebi anne olabilmek ve aç kalmıyorum 1 gün öyle oldu sadece az yiyorum ve ekmeği tuzu şekeri çıkardım hayatımdan ister kas ister yağ hangisinin gitti pek önemli değil yeterki tartıda 80 yazmasın ve ben anne olabileyimYaptığınız rejim mantıklı değil aksama 1 patates fanta olacak is değil ki ben normal hayatta bile fanta kola meyve suyu tüketmem rejim aç kalma olayı değildir az yiyip sık yeme olayıdır aklınızdan kilo veremiyorum düşüncesini atın geçen sene 3 veya 4 ayda 10 kilo verdim ama herhangi bir rejime bağlı kalmadim yeri geldi tatlımı da yedim çikolatami da yedim ama atıyorum is cikisi eve geldim hiç aç değilim ozaman gecistirdigimde oldu suan 54.5 kiloyum ve hayatımda şu psikoloji var canımın istediğini yiyorum ama dengeleyerek çikolata mi istedi canım 300 kalorili bir ürün değil de atıyorum 150 kalorilik bir çikolata tercih ediyorum demem o ki beyninizdeki rejim olayını yıkın sağlıklı beslenmeyi öğrenin şimdiden kolay gelsin bide eylül e kadar 60 olayım demişsiniz yani bu ortalama ayda 10 kilo yapar ki böyle bir rejim hiç sağlıklı olmaz yağdan değil de vucudunuzdaki kaslardan kilo kaybınız olur ki bu da sağlık açısından son derece sakıncalı
Tercih sizin kolay gelsin size, sağlıcakla evladınızı kucağınıza almanız dileğiyleBen zaten 60 62 kiloydum hamile kaldim ve 96 kiloya yakın doğum yaptım toplasan 2 senelik bi yerleşme söz konusu bebeğim 1 hafta yaşadı vefat etti bu fazla kiloları biran önce vermek istememin sebebi anne olabilmek ve aç kalmıyorum 1 gün öyle oldu sadece az yiyorum ve ekmeği tuzu şekeri çıkardım hayatımdan ister kas ister yağ hangisinin gitti pek önemli değil yeterki tartıda 80 yazmasın ve ben anne olabileyim
Merhabalar, yorumlara kizmayin lutfen ustteki uyeye ben de katilmak durumundayimBen zaten 60 62 kiloydum hamile kaldim ve 96 kiloya yakın doğum yaptım toplasan 2 senelik bi yerleşme söz konusu bebeğim 1 hafta yaşadı vefat etti bu fazla kiloları biran önce vermek istememin sebebi anne olabilmek ve aç kalmıyorum 1 gün öyle oldu sadece az yiyorum ve ekmeği tuzu şekeri çıkardım hayatımdan ister kas ister yağ hangisinin gitti pek önemli değil yeterki tartıda 80 yazmasın ve ben anne olabileyim
Teşekkür ederim öneriniz içinde ayrıyeten çok saolunTercih sizin kolay gelsin size, sağlıcakla evladınızı kucağınıza almanız dileğiyle
69 kiloya kadar düştüm ama diyeti bıraktım şimdi yapmıyorum biraz ailevi problemler yaşanınca pek isteğim kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?