Diyete başladım

İnşallah gider sanki ömür boyu birdahada zayıflayamicam hep böyle şişman kalacam diye bi korku var içimde psikolojim bozuldu eşimin yanında giyinip soyunamıyorum bile
Aynen canım ben de senin gibiyim rahat rahat duştan bile çıkamıyorum banyoda giyinip çıkıyorumseni çok iyi anlıyorum eşimde kilodan hiç hoşlanmaz emzirdiğim için bişey demiyor ama sevmediğini biliyorum.kendime güvenimi kaybettim pijamalarla dolaşır oldum evde kendime bişey aladım gelmiyor yada zayıflıyımda alıyım diyorum.ama inanıyorum eylül e kadar en az 10 kilo gitcek bu arada ben maydanozlu limonlu çayı içmeyi bıraktım çünkü sütümü çok azalttı.2gün devam edebildim ama göbekte farkediyor denemek istersen tavdiye ederim çok ödem attırıyor.

maydonoz suyu emziren kadınlarda dikkat edilmesi gereken bir durum senin içmen sütünü riske sokar onun yerine sen bebeğinle birlikte egzersiz yapmayi dene nette bununla ilgili videolar var ve şunu belirteyim kızlar günde 10 defa mekik çekmek felan işe yaramaz en az 45 dakika hareket yapmak lazım çünkü vücut 30 dakikadan sonra yağ yakar bu arada göbek ve yanlardaki simit sorununuz varsa mutlaka termal kemer tavsiye ediyorum fakat sadece orjinal olanini ben kullaniyorum ve çok memnunum bazı kemerler kalitesiz ve hiç bir ise yaramiyor cildi tahriş ediyor

Son düzenleme:
Çok iyi olur bu arada Rabbim yavruna sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin tarifini yazıp gönderirsen sevinirim canım :)

Hangi siteden aldın paylaşırsan bende sipariş vermek istiyorum

Sauna eşofman giyip yürüyüüş falan yapıyorum ama düzenli olmuyor bebeğim pek duran bebeklerden değil yavaş yavaş düzene giriyor o da o düzene.Komşumun gazıyla başladım maydanoza araştırmadan ben yeşil çayımla rezeneme devam edeyim kilo vercem diye bebeğime kıyamam.annesinin birtanesi o:)))

Çok iyi olur bu arada Rabbim yavruna sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin tarifini yazıp gönderirsen sevinirim canım :)
Amin şekerim tabi.bir kupaya bir avuç kadar maydanoz yıka yarım limon sık sonra kabuğunuda koy üzerine sıcak su dök 15 dk demlendir.15 gün yap 15 gün ara ver.Saraçoğlu'nun maydanoz kürünün limonlusu.

Amin şekerim tabi.bir kupaya bir avuç kadar maydanoz yıka yarım limon sık sonra kabuğunuda koy üzerine sıcak su dök 15 dk demlendir.15 gün yap 15 gün ara ver.Saraçoğlu'nun maydanoz kürünün limonlusu.
Çok teşekkür ederim yarın uygulamaya başlarım peki bunu ne zaman içecez

Çok teşekkür ederim gözle görülür sonucu ne zaman alabiliriz peki kullanmaya başladıktan sonra
ben yürüyüşle birlikte 4 gunde bildiğin sonuç almaya başladım yani o sonucu alinca dünyanın en mutlu insani oldum eğer yürüyüşe çıkamadıysam mutlaka evi silip supururken kullandim:) ve tarçınlı yeşil çayı da unutma o da terleme konusunda çok etkili yani şöyle söyleyim kiz kardeşime de iciriyorum 10 dakika sonra abla çok terliyorum her yerim sıcacık oldu diye geziniyor ve bu sayede kardesim 80 kilodam 74 e düştü diyetle birlikte

Slm arkadaşlar gündüz kahvaltımı yaptım başım çok ağrıyordu eczaneye ilaç almaya gittim tartıyı görünce dayanamadım ve tartildim 79.800 le diyete başlamıştım aç karnına tartilip başladığım kilo buydu bugün tok karnına çıkan sonucu paylaşmak istedim gramı gramina 75.00 :) çok mutlu oldum aç kalmadan diyet yaparak 6. Günde tam 5 kilo uçup gitmiş ekmek tuz ve şekeri çıkarıp porsiyon azaltarak verdiğim kilo ve gece yoğurt kürünüde unutmamak lazım tabi

ya arkadaşım zaten hersey kafada bitiyor sende maşallah kafanda olayi bitirmişsin bu yeme düzenine de alışıyorsun zamanla ve ben inaniyorum ki sen vermeye devam edeceksin
2 tabak makarnayı 1 ekmekle beraber yiyip doymazdım bu akşam dikkat ettim canım ne ekmek ne tuz ne şeker istemiyo ve aynen dediğin gibi yeme düzenim oluşmaya başlamış tabağıma aldığım küçük porsiyon yavaş yavaş yiyerek tabagimdaki bitmeye yakın duyduğumu hissediyorum tabi yemekten 1 saat önce mutlaka 3 yada 4 barda su içiyorum

yemekten önce diye koşullama su için kendini 1 er litrelik su şişesi gibi seyler varya al ondan ben butun elimde geziyorum en az 3 -4 litre iciyorum cildim cok fark etti iftardan sahura kadar su eksiğimi telafi ediyorum :)

yemekten önce diye koşullama su için kendini 1 er litrelik su şişesi gibi seyler varya al ondan ben butun elimde geziyorum en az 3 -4 litre iciyorum cildim cok fark etti iftardan sahura kadar su eksiğimi telafi ediyorum :)
Bende günlük düzenli içiyorum ama yemekten 1 saat önce mutlaka bi kaç bardak içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…