• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyete başladım

Bugün toplamda 400 kadar kalori aldım 4 5 kaşık kadar sebzeli bulgur pilavı var dolapta ve ben biraz aç hissediyorum yesemmi yemesemmi karar veremedim :(

Yaklaşık 2 saattir o yemeği yemekle yememek arasında gelip gidiyorum reglim yeni bitti az önce bi tatlı krizim oldu ama 2 erikle bastırdım yoğurt ve pul biberi karıştırıp yiyip yatarsam daha iyi olacak sanırsam ve işin kötü tarafı bugün 1 buçuk litre su icebildim sadece

Karnimdaki şişlik yeni yeni inmeye başladı bugün tam 7. Gün bozmak istemiyorum diyetimi 5 kilo gitti 6 günde haftada 3 kilo versem tam 4 hafta daha lazım sonrası formumu korusam yine yeter çünkü ilk haftadan sonra metabolizma yavaşladı için kilolar daha yavaş gidiyomus

Slm bugün diyetimin 2. Günü akşam 1 haşlanmış patates 1 bardak fantayla akşam yemeğini hallettim uyuyana kadar 1 fincan karışık bitki çayı 1 fincan yeşil çay içtim ve son olarak yoğurt kürümüde yedikten sonra uyudum (bugün regl oldum aynı zamanda gece uykum bölününce uykumu alamadım ve öğlen 12 de uyanabildim ) öğlen uyanmışken sabah kahvaltısı ye öğlen yemeğinin kalorisini birlestirip kendime küçük bir porsiyon yağsız ve tuzsuz haşlanmış yoğurtlu makarna yaptım tabi bol su içmeye devam 7. Günün sonunda tartılılıp sonucu paylasıcam
Yaptığınız rejim mantıklı değil aksama 1 patates fanta olacak is değil ki ben normal hayatta bile fanta kola meyve suyu tüketmem rejim aç kalma olayı değildir az yiyip sık yeme olayıdır aklınızdan kilo veremiyorum düşüncesini atın geçen sene 3 veya 4 ayda 10 kilo verdim ama herhangi bir rejime bağlı kalmadim yeri geldi tatlımı da yedim çikolatami da yedim ama atıyorum is cikisi eve geldim hiç aç değilim ozaman gecistirdigimde oldu suan 54.5 kiloyum ve hayatımda şu psikoloji var canımın istediğini yiyorum ama dengeleyerek çikolata mi istedi canım 300 kalorili bir ürün değil de atıyorum 150 kalorilik bir çikolata tercih ediyorum demem o ki beyninizdeki rejim olayını yıkın sağlıklı beslenmeyi öğrenin şimdiden kolay gelsin bide eylül e kadar 60 olayım demişsiniz yani bu ortalama ayda 10 kilo yapar ki böyle bir rejim hiç sağlıklı olmaz yağdan değil de vucudunuzdaki kaslardan kilo kaybınız olur ki bu da sağlık açısından son derece sakıncalı

Yaptığınız rejim mantıklı değil aksama 1 patates fanta olacak is değil ki ben normal hayatta bile fanta kola meyve suyu tüketmem rejim aç kalma olayı değildir az yiyip sık yeme olayıdır aklınızdan kilo veremiyorum düşüncesini atın geçen sene 3 veya 4 ayda 10 kilo verdim ama herhangi bir rejime bağlı kalmadim yeri geldi tatlımı da yedim çikolatami da yedim ama atıyorum is cikisi eve geldim hiç aç değilim ozaman gecistirdigimde oldu suan 54.5 kiloyum ve hayatımda şu psikoloji var canımın istediğini yiyorum ama dengeleyerek çikolata mi istedi canım 300 kalorili bir ürün değil de atıyorum 150 kalorilik bir çikolata tercih ediyorum demem o ki beyninizdeki rejim olayını yıkın sağlıklı beslenmeyi öğrenin şimdiden kolay gelsin bide eylül e kadar 60 olayım demişsiniz yani bu ortalama ayda 10 kilo yapar ki böyle bir rejim hiç sağlıklı olmaz yağdan değil de vucudunuzdaki kaslardan kilo kaybınız olur ki bu da sağlık açısından son derece sakıncalı
Ben zaten 60 62 kiloydum hamile kaldim ve 96 kiloya yakın doğum yaptım toplasan 2 senelik bi yerleşme söz konusu bebeğim 1 hafta yaşadı vefat etti bu fazla kiloları biran önce vermek istememin sebebi anne olabilmek ve aç kalmıyorum 1 gün öyle oldu sadece az yiyorum ve ekmeği tuzu şekeri çıkardım hayatımdan ister kas ister yağ hangisinin gitti pek önemli değil yeterki tartıda 80 yazmasın ve ben anne olabileyim

Ben zaten 60 62 kiloydum hamile kaldim ve 96 kiloya yakın doğum yaptım toplasan 2 senelik bi yerleşme söz konusu bebeğim 1 hafta yaşadı vefat etti bu fazla kiloları biran önce vermek istememin sebebi anne olabilmek ve aç kalmıyorum 1 gün öyle oldu sadece az yiyorum ve ekmeği tuzu şekeri çıkardım hayatımdan ister kas ister yağ hangisinin gitti pek önemli değil yeterki tartıda 80 yazmasın ve ben anne olabileyim
Tercih sizin kolay gelsin size, sağlıcakla evladınızı kucağınıza almanız dileğiyle

Merhabalar, yorumlara kizmayin lutfen ustteki uyeye ben de katilmak durumundayim:KK43: Kas kaybetmenin soyle kotu bir etkisi olur, kas kaybettikce metabolizma hiziniz yavaslar ve normal bir beslenme duzenine gectiginiz zaman verdiginiz kilolari geri alirsiniz. Ustelik 20 kilo verseniz bile yaglariniz aynen durdugu icin beden olcunuz fazlaca degismez. Doktor degilim ama anne olmaniza da fayda saglayacagini cok zannetmiyorum. O nedenle diyetisyenler size diyet verdikten sonra duzenli olarak yag-kas olcumunuzu yaparlar, giden kilolarin yagdan oldugundan emin olmak icin. Ustelik sekeri hayatinizdan cikarmisken fanta icmenize ben de sasirdim. Lutfen kizmayin, yorumlarim sadece size yardimci olmak icin.

Kızmadım niye kızayımki ben kilo endeksi hesabı yaptım boy ve kiloma göre aynı kiloda kalman için 1900 kalori almam lazım kilo vermem için bu miktarı düşürdüm bunu aç kalarak yapmıyorum ama sadece tuz şeker ve ekmeği çıkarıp onun yerine porsiyonlarimi küçültüp bol su içmeyi koydum bence bu kas değil yağ yakimi ara ara açlık hissi oluyo tabi olmuyo değil ama böyle yapmadan önce sadece 1 öğünde 2 tabak makarnayı 1 bütün ekmekle yiyip doyan bi insandım artık bu yeme düzenini oturtmaya başladığım günden beri daha az karın ağrısı daha sık tuvalete çıkma gibi iyi şeyler olmaya başladı hayatımda yani ben gayet memnunum halimden

Ben onceden diyet yapip 17 kilo verdim. Sabit giden bi kilo duzenim vardi fakat evlendikten sonra 5 kilo aldim bende bu kiloyu vermek istiyorum. Bende diyete basliyorum artik :)

Bir gazetede okumuştum yediğin her lokmayı en az 25 kere çiğnemek gerekiyormuş böyle yapılırsa istediğin kadar ye kilo almadığın gibi kiloda veriyormuşsun. Ama nedense hep yemeğin sonunda çok çiğnemem gerektiği aklıma geliyor

Uzmanlar sabah kahvaltınızı krallar gibi yapın çünkü yatıncaya kadar o yediklerinizi eritirsiniz öğlen orta gelirli gibi akşam yemeğinide fakir gibi yapın diyorlar artı yatmadan dört saat öncesine kadar birşey yemeyin bol su için diyorlar teoride biliyorumda işki uygulayabilmek

Bende şu yavaş çiģneme olayını hep unutuyorum çünku hemen yiyip kalkma taraftarıyım zor geliyor diğer türlü. Ama cokta mantıklı aslında alışmalıyım yavaş yemeye diyetimin 3. Günu zayiflamak icin araştırıyorum bana başka önerileriniz varsa çok memnun olurum 78 ile başladim şuan 77.6 yım dahaa coook kilo vermem lazim oooyy oooyy:ruh:

Back