- 27 Kasım 2011
- 537
- 0
öle duydum canım ben :)) hoşuma gitti amaaaaa hani 10 eksikti :44::44::44: gerçi bana göre saçma o herkesin vucut şekli aynı değilki ama bu güzelmiş ben 160 ım şu an 62 kiloyum istediğim kilo 55 zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öle duydum canım ben :)) hoşuma gitti amaaaaa hani 10 eksikti :44::44::44: gerçi bana göre saçma o herkesin vucut şekli aynı değilki ama bu güzelmiş ben 160 ım şu an 62 kiloyum istediğim kilo 55 zaten
öle duydum canım ben :)) hoşuma gitti amaaa
ben geldiiiiimcalistaaa lunitaaaa ghssss nerdesinizzzzz:2::2::2::105::105::105::105::105:
hoşbuldummmmhoşgeldinnnnn
napym ya hep aynı düşünüyorum düşünüyorum gene düşnüyorm senn ?naptın canım görüşmeyeli
napym ya hep aynı düşünüyorum düşünüyorum gene düşnüyorm senn ?
bende istemiyorum böle olmasını ama olmuyo elimde olsa keşkeo kadar çok düşünme düşüne düşüne aklın gider sonra bırak seni düşünsünler biraz bende eve geldim işte tembellik yapıyorum
bende istemiyorum böle olmasını ama olmuyo elimde olsa keşke
eveet çok zorr belkide ama bu dönem çok zorrr çokkah canım ah çok zor biliyorum sindirmek ama herşey senin elinde biliyorsun :44::44:
eveet çok zorr belkide ama bu dönem çok zorrr çokk
calistaaa lunitaaaa ghssss nerdesinizzzzz:2::2::2::105::105::105::105::105:
ben burdaymkimse yokmuuuuuuu
tatlıalr günadydın sizlere ben artık bir pro üye oldum engelli kardeşlerimede yardım etmiş oldum.... işyerimden patroniçeden nefret ediyorum...
sabh kahvaltımda biraz peynir 5 zeytin az domates