öğle yemeği olarak çorba içiyorum kızlaarr:86:
afiyet olsun canım bende salata ve türlünün içindeki azcık olan etleri yedim. aç kaldım anlayacağınız ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öğle yemeği olarak çorba içiyorum kızlaarr:86:
afiyet olsun canım bende salata ve türlünün içindeki azcık olan etleri yedim. aç kaldım anlayacağınız ...
sorma tatlım bende karnım guruldadı hep elma yedim akşam üstü akşamda haşlanmış patates salata ve yoğurt yedim
ben sabah normal kahvaltı yaptm akşam bişey yiyemedim biraz yoğurt yedim az öncede meyvekızlar bu kabızlık problemimle ilgili araştırma yapıyordum da form macunları varmış bu beşibiryerde çayının macun şekli hemde içinde sandaloz sakızı da varmış kullananlar çok memnunlar bende almayı düşünüyorum ne dersiniz??
ben sabah normal kahvaltı yaptm akşam bişey yiyemedim biraz yoğurt yedim az öncede meyve
canlarım ben her zamanki gibi bağırsak tembelliği çekiyorum ya bir yardım edin bana yaa ne yaptıysam yok olmadı yani bir türlü düzenli olarak olmuyor yaa offff
canım bu psikolojik olabilirmi acaba ?? bende de oluyo mesela yeni bi ortama girince geçen hafta işe başladım düzenim bozuldu senin için en etkili çözüm meyve+su = tuvalet
kızlar bu kabızlık problemimle ilgili araştırma yapıyordum da form macunları varmış bu beşibiryerde çayının macun şekli hemde içinde sandaloz sakızı da varmış kullananlar çok memnunlar bende almayı düşünüyorum ne dersiniz??
yok canım yaa psikolojiyle alakası yok bağırsak sindirim problemim var hep kabızım yaa
o zaman doktora bi görün istersen
gittim gittim gitmem mi adam dedi ki bana bol bol zeytinyağı içeceksin kaşık kaşık 3 öğün ot yiyeceksin semiz otu falan ıspanak yani adamın dediğine göre ev hanımı olmam lazım her öğün nerden bulayım otu yahuu
günaydıııııııın bugün kahvaltıdan sonra 77 çıktım 0.o:26:Günaydınnnnn kızlaaarrr :124::124:
Konunuz İlgili Başlığa Taşınmıştır..
eee yapsanaaaa nolcak çok mu zor bunlar çekersin böyle işte