Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
diyetisyenler genelde bizden daha kilolu oluyor neden öleBEN dr kontorlünde diyet yapıyorum aksatmıcam artık sözzz
ben burda çok ezildiiim siz 64ü beğenmiyorsunuz ya ben napayım
boyun kaç canım göstermezsin gene sen :26:tatlımm öyle demeee ben 55 tim 1,5 ayda 64 oldum yaaaa
diyetisyenler genelde bizden daha kilolu oluyor neden öle
tatlımm öyle demeee ben 55 tim 1,5 ayda 64 oldum yaaaa
bnmki kiLOlu değil ama biraz göbegi var yalnız zayıf yani ee onlarda ister çikolata profiterol pasta hamur işisütlü nuriye ooooo
boyun kaç canım göstermezsin gene sen :26:
bende öyle birden aldım sen neden aldın tatlım
benimde 1.68 ya çok göstermiyorum kilomu ama benim bilmem yetiyor 60 65 olsam yeticek bana1,60canım
benimde 1.68 ya çok göstermiyorum kilomu ama benim bilmem yetiyor 60 65 olsam yeticek bana
benim kilomu bilmem yetiyor onlar nasl görürse görsünbende yaa mesela şu an en fazla 58-59 sanıyolar vucudum orantılı heryerden alıyorum ve veriyorum banada 55 olsam yeticek
benim kilomu bilmem yetiyor onlar nasl görürse görsün
canım sen pek yüklenme kendine çünkü vereceğin kilo az :26:offff offfff elma diyeti gördüm sitede ona başlıcam sanırım :44::44::44:
canım sen pek yüklenme kendine çünkü vereceğin kilo az :26:
kan ilaçları yüzünden doktor demişti zaten alırsın diye
bende antidepresanlar yüzünden bi ihtimal
tabi otelde falanda tatlılar dondurmalar hey biri gitti biri geldi
çalışıyorum cnm egzersiz hic bana göre degil ama bundan sonra size sorumlulugum da var herşeyi yazıcam 74 den 64 e indim hatta 62 de olduugm oluyo cok cabuk kilo alıp veriyorum 55 bi olsam ah beee
kızlaaaaaaaar ben bişey öğrendim :) boyunuzdan 5 eksik olması gerkiormş kilonuzun mesela ben 1.68 boyum kilom 63 fln olması gerekiyorumuş doktordan duydum bugünnn:)hoşgeldin aramıza :) +- 2 kg normaldir tuzdan dolayı vücudunda ödem vardır yada sindirim sistemin tam boş değildir. bu nedenle sabahları mümkünse wc den sonra tartılmanı öneririm. ayrıca her gün tartılmayın haftada 1 yada 2 yeterlidir. 2 kg fazla çıkınca da moraliiz bozulmasın yanlış zamanda tartılıyorsunuz :) bende yemekten sonra tartıldığımda fazla çıkıyorum. hatta deneme amaçlı birşeyler yapıyorum mesela açken tartılıyorum gidiyorum 1 bardak su içiyorum hemen 200 gr fazla çıkıyorum :) yani 2 kg fazla çıkmak normal arkadaşlar :):):)
kızlaaaaaaaar ben bişey öğrendim :) boyunuzdan 5 eksik olması gerkiormş kilonuzun mesela ben 1.68 boyum kilom 63 fln olması gerekiyorumuş doktordan duydum bugünnn:)