- 22 Nisan 2008
- 2.398
- 757
- 37
valla canım okulda mutfağa girip yemek yapmam yasak anca çıkan yemeklerden para karşılığı yeme iznim var o nedenle yapamıyorum :)
günaydınnn canlarımmmm hmm anladım tatlım e tabi zor olur haliyle :44: :44:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla canım okulda mutfağa girip yemek yapmam yasak anca çıkan yemeklerden para karşılığı yeme iznim var o nedenle yapamıyorum :)
Konunuz İlgili Başlığa Taşınmıştır..
bugun niye kimse yok yaaaa herkes pazartesi sendromundamı :44::44::44:
bütün gün deli gibi çalıştım çok yoruldum yaaa canlarım kabızlığa çare buldum sanırım o form macunlarından aldım bitane ama içinde sinameki olmayandan aldım gerçekten de iyi geldi
kızlaar dün ben çok feci şeyler yaptım -.- burgere gittimm ( hadi onu yürüye yürüye yaktım akşamda zorla muhallebi yedirdiler çok pişman oldum . bugün tartıldm Allah'a şükür 77 halakızlllaaarr nerelerdesinizzzz :44::44::44::44:
kızlaar dün ben çok feci şeyler yaptım -.- burgere gittimm ( hadi onu yürüye yürüye yaktım akşamda zorla muhallebi yedirdiler çok pişman oldum . bugün tartıldm Allah'a şükür 77 hala
aynenn canım yaa muhallebi yerken bi tuhaf olduum bende kapuska yedim bugün yoğurtla -.- dün sandalozda yiyemedimhahahaha aynısını bende yaptımm dayanamadımm 66: ama bugun salata ve çorbayla geçirdim laf aramızda özlemişim valla yaşadığımı hissettim bayram ettim
hoşgeldiiiiiiiinben geldimmmkineeee ama kimseyokkineeeeee :26:
kızlaaaaaaar nerdesiniiz
evet ama bu saatte açıksın ve umarım topiğe bakarrsınben geliyoreee sen çıkıyoreee.. sen çıkıyoreee ben geliyoreee
evet ama bu saatte açıksın ve umarım topiğe bakarrsın
aynennnn sende öleeeee uyku tutmuyo canımenee sen bu saattee :))
aynennnn sende öleeeee uyku tutmuyo canım
akşammı gidiceksin işe yani :2:bugün izinliydim yarında akşamcıyım vede depresyondayım
akşammı gidiceksin işe yani :2:
ovv geç oluyo yahuuu :44:öğlen görüşürz kısmetse..15:30 da mesai başlıyo, 23:30 da bitiyo 00:30 da evde oluyorum