Diyet ve Sağlıklı Beslenme. Deneyimler, Öneriler, Destekler ve Destekçiler Buyrun

günaydın kızlar bende geldim bende 74 düm diyet yaptım 4 ayda 64 oldum ama hala yapmam lazım cok sıkıldım artık yaaaa ne yesem yarıyor :KK25:

iştee geldimm burdayımmm :21::21::21: akşam pek giremiyorum yorgunluktan gündüzde işten gidiyorum
hoşgeldinn dicem ama geç kalmışımm :)) evet pek denk gelemiyoruz canım :/
günaydın kızlar bende geldim bende 74 düm diyet yaptım 4 ayda 64 oldum ama hala yapmam lazım cok sıkıldım artık yaaaa ne yesem yarıyor :KK25:
aramıza hoşgeldin inşallah sende diledğin kiloya sağlıklı bir şekilde inersin :)

hoşgeldinn aramıza :81: :81: :81: ahh şuu kilolaarr zordur evet diyet süreci sıkılırız bunalırız psikolojimiz bozulur çünkü istediğimizi yiyemeyiz ama sonucu görünce çektiklerimize değer olduğunu görürüz

MALESEF 1 TABAK YEDİM bana güç verin hep burda yazalım :44:

tamam sıkma canını öğlen yemeği olduğu için çok sıkıntı olmaz biraz egzersiz yap bol su iç akşamıda salata ve meyve ile geçiştir biz zatne burdayız hep tatlım birbirimize destek için

tamam sıkma canını öğlen yemeği olduğu için çok sıkıntı olmaz biraz egzersiz yap bol su iç akşamıda salata ve meyve ile geçiştir biz zatne burdayız hep tatlım birbirimize destek için

çalışıyorum cnm egzersiz hic bana göre degil ama bundan sonra size sorumlulugum da var herşeyi yazıcam 74 den 64 e indim hatta 62 de olduugm oluyo cok cabuk kilo alıp veriyorum 55 bi olsam ah beee:KK34:

çalışıyorum cnm egzersiz hic bana göre degil ama bundan sonra size sorumlulugum da var herşeyi yazıcam 74 den 64 e indim hatta 62 de olduugm oluyo cok cabuk kilo alıp veriyorum 55 bi olsam ah beee:KK34:

hmm anladım egzersiz olmuyos en azından mekik çek yada ne biliyim yürümeye çalış ..troitlerine baktırdınmı çabuk kilo almakla ilgisi olabilir

hmm o zaman istediğin kiloya gelene kadar sıkı rejime devam sonrada canının çektiği herşeyden azar azar yersin böyle gider hayat işte :KK52::KK52:

İŞTE BNM böyle bi rhuyum yok yedikçe canımın cektigi seyleri yiyesim geliyo dayanamıyorum millet nasıl herseyi yiyo yaaaa anneeeee:KK36::KK36:

ben nezaman 60ları görücem yaaaaa :KK14::KK14:

ben nezaman 60ları görücem yaaaaa :KK14::KK14:

ahhh calistacımmm ahhh benide 64 yapan kan ilaçları oldu ve yerleşti kilolarım genişledim çok :KK43:::KK43::KK43: ama 2 kilo verdim bi de sana dediğim var ayrıca bakalım nolcak bu arada sitede gezinirken elma diyetini görmüştüm :44::44:

ahhh calistacımmm ahhh benide 64 yapan kan ilaçları oldu ve yerleşti kilolarım genişledim çok :KK43:::KK43::KK43: ama 2 kilo verdim bi de sana dediğim var ayrıca bakalım nolcak bu arada sitede gezinirken elma diyetini görmüştüm :44::44:
ben burda çok ezildiiim siz 64ü beğenmiyorsunuz ya ben napayım :KK43::KK43::KK43::KK43:

X