- 22 Nisan 2008
- 2.398
- 757
- 37
biblodeniz canım görüşemiyoruz :) uykum geldi yaa yarın görüşmek üzere arkadaşlarım renkli rüyalar diliyorum...
iştee geldimm burdayımmm akşam pek giremiyorum yorgunluktan gündüzde işten gidiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biblodeniz canım görüşemiyoruz :) uykum geldi yaa yarın görüşmek üzere arkadaşlarım renkli rüyalar diliyorum...
hoşgeldinn dicem ama geç kalmışımm :)) evet pek denk gelemiyoruz canım :/iştee geldimm burdayımmm akşam pek giremiyorum yorgunluktan gündüzde işten gidiyorum
aramıza hoşgeldin inşallah sende diledğin kiloya sağlıklı bir şekilde inersin :)günaydın kızlar bende geldim bende 74 düm diyet yaptım 4 ayda 64 oldum ama hala yapmam lazım cok sıkıldım artık yaaaa ne yesem yarıyor
hoşgeldinn dicem ama geç kalmışımm :)) evet pek denk gelemiyoruz canım :
hı hı tatlım giremiyorum ama zaman ayırmaya çalışıcam
günaydın kızlar bende geldim bende 74 düm diyet yaptım 4 ayda 64 oldum ama hala yapmam lazım cok sıkıldım artık yaaaa ne yesem yarıyor
gene pilav yedim yaaaa bi bana destek olsun :18:
ne kadar yedin pilavı az bişi yediysen bişi olmaz
MALESEF 1 TABAK YEDİM bana güç verin hep burda yazalım :44:
tamam sıkma canını öğlen yemeği olduğu için çok sıkıntı olmaz biraz egzersiz yap bol su iç akşamıda salata ve meyve ile geçiştir biz zatne burdayız hep tatlım birbirimize destek için
çalışıyorum cnm egzersiz hic bana göre degil ama bundan sonra size sorumlulugum da var herşeyi yazıcam 74 den 64 e indim hatta 62 de olduugm oluyo cok cabuk kilo alıp veriyorum 55 bi olsam ah beee
hmm anladım egzersiz olmuyos en azından mekik çek yada ne biliyim yürümeye çalış ..troitlerine baktırdınmı çabuk kilo almakla ilgisi olabilir
yok cnm tiroidlerim falan iyi yapı böyle malesef elimizdeki mal bu
hmm o zaman istediğin kiloya gelene kadar sıkı rejime devam sonrada canının çektiği herşeyden azar azar yersin böyle gider hayat işte
İŞTE BNM böyle bi rhuyum yok yedikçe canımın cektigi seyleri yiyesim geliyo dayanamıyorum millet nasıl herseyi yiyo yaaaa anneeeee
ben nezaman 60ları görücem yaaaaaçalışıyorum cnm egzersiz hic bana göre degil ama bundan sonra size sorumlulugum da var herşeyi yazıcam 74 den 64 e indim hatta 62 de olduugm oluyo cok cabuk kilo alıp veriyorum 55 bi olsam ah beee
ben nezaman 60ları görücem yaaaaa
ben bi versem gerekirse devam eder gene almam canım yaaa çok kötüü yaza az kaldıah cnm yaaaa görürsün görmeye öneml, olan almamak nedir bu kader yaaa
ben nezaman 60ları görücem yaaaaa
ben burda çok ezildiiim siz 64ü beğenmiyorsunuz ya ben napayımahhh calistacımmm ahhh benide 64 yapan kan ilaçları oldu ve yerleşti kilolarım genişledim çok : ama 2 kilo verdim bi de sana dediğim var ayrıca bakalım nolcak bu arada sitede gezinirken elma diyetini görmüştüm :44::44: