Diyet ve Sağlıklı Beslenme. Deneyimler, Öneriler, Destekler ve Destekçiler Buyrun

alıntıdır,aynen veriyorum..burdaki detoxu yaptım ben:KK14:
ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür:KK43: 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne''yoğurttan elde ediyoruz ezip'' (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi )

benim yaptığım şeyse yoğurttan ezdim ama çok sulu olmuştu az yoğurt kalmıştı çünkü,vede tam yağlıydı yoğurdum yağsız yok burlarda valla:)) midem kaldırmadı pek ama tekararında hazır ayranla yapıcam
neyse ve sadece akşam 2 saat arayla 2 kase içtim okadar,2gün sadece akşam içtim ve 1300gr verdim,ama tekrar yaparsam tam uyucam bu sefer..bu hafta başında yine çok açıldım..

çok karışık şimdi yoğurdu ezmek ne orayı geçtim :) 2 litrelik hazır ayran alıcam içine salatalık rendelicem 4 yemek kaşığı haşlanmış bulgur nohut ve yeşil mercimek koyucam ve 2 gün boyunca 2 saatte bir içicem bunu :KK5: eaaaaaaaaağ kulağa hiç hoş gelmiyorr

yaa ben kötü bişey uaptım ara ögünümde elma yemiştim iş yerimde tanılım için süt mısırı getirdiler ondan yedim hadi şu çerezos gibi olanlar varya ince uzun paketlerde oluyo çokmu kaloridirki ooo :KK50::KK50::KK50::KK50:

çok karışık şimdi yoğurdu ezmek ne orayı geçtim :) 2 litrelik hazır ayran alıcam içine salatalık rendelicem 4 yemek kaşığı haşlanmış bulgur nohut ve yeşil mercimek koyucam ve 2 gün boyunca 2 saatte bir içicem bunu :KK5: eaaaaaaaaağ kulağa hiç hoş gelmiyorr

aynen öyle işte canımm:KK52::KK52:

yaa ben kötü bişey uaptım ara ögünümde elma yemiştim iş yerimde tanılım için süt mısırı getirdiler ondan yedim hadi şu çerezos gibi olanlar varya ince uzun paketlerde oluyo çokmu kaloridirki ooo :KK50::KK50::KK50::KK50:
amannn oda bişey mi ben bugün patates kızartması köfte pilav azcık ama olsun götürdüm şiştiiimm akşama spor var :KK55:

GÜNLÜK HAZIRLANCAK AMA, MESELA YARIN SABAHTAN HAZIRLAYIP 1.5LT AYRANLA SABAH KAHVALTINI YAPIP,GERİ KALAN TÜM GÜN 2SAATTE Bİ İÇİCEKSİN,ERTESİ GÜN TEKRAR YAPICAKSIN HEPSİ O,ACAYİP tok tutuyor diyim..yoğurda gelşnce ben yoğurdu ezip ayran yapıyoruzya onu demek istedim,çünkü hazır ayrandA TUZ İLVESİ VAR VE BURDA HEM YAĞSIZ YOĞURTLA HEMDE TUZ İLAVESİ OLMIYCAK deniyo,yani tuz su tuttuğu için vücutta tuz yasak,ama ben yağsız ne ayran bulabiliyorum nede yoğurt,oyüzden pekte önemsemedim tam yağlı yoğurttan yaptım ama lapa gibi olması gerekirken sulu sulu içmek zorunda kaldım,ama yarın ayranla deniycem varmısın başlamayaa:KK14::KK76::KK1:

GÜNLÜK HAZIRLANCAK AMA, MESELA YARIN SABAHTAN HAZIRLAYIP 1.5LT AYRANLA SABAH KAHVALTINI YAPIP,GERİ KALAN TÜM GÜN 2SAATTE Bİ İÇİCEKSİN,ERTESİ GÜN TEKRAR YAPICAKSIN HEPSİ O,ACAYİP tok tutuyor diyim..yoğurda gelşnce ben yoğurdu ezip ayran yapıyoruzya onu demek istedim,çünkü hazır ayrandA TUZ İLVESİ VAR VE BURDA HEM YAĞSIZ YOĞURTLA HEMDE TUZ İLAVESİ OLMIYCAK deniyo,yani tuz su tuttuğu için vücutta tuz yasak,ama ben yağsız ne ayran bulabiliyorum nede yoğurt,oyüzden pekte önemsemedim tam yağlı yoğurttan yaptım ama lapa gibi olması gerekirken sulu sulu içmek zorunda kaldım,ama yarın ayranla deniycem varmısın başlamayaa:KK14::KK76::KK1:
hafta sonu başlaayalıım :KK1:

Kızlar bugün kü rapor :)
sabah şekersiz çay ve bi küçük kase patetes salatası
arada bi havuç
ögle bir kaseden az mercimek çorbası yumurta ile kavrulmuş ıspanaktan 4 kaşık kadar üzzerine yogurt

arada yarım elma diger yarısı ilerleyen saatlerde:KK52::KK52::KK52:

arada bi havuç
ögle bir kaseden az mercimek çorbası yumurta ile kavrulmuş ıspanaktan 4 kaşık kadar üzzerine yogurt

Afiyet olsunnnn canım gayet iyi menün :KK56:

hafta sonu başlaayalıım :KK1:

dün nohutu ıslamayı unuttum iyimi,bide gece tam yatmışım uyumaya dalmaya geçmek üzereyken anaaam nohutu unuttum dedim ama kalkcak kim mis gibi yatmışım,neyse dedim yarın yapcam beeen,,tabi unutmassaam,bu hafta abur cubur çok yedimyaa:KK25::KK25::KK14:

ohh afiyet olsunn yakmışsındır yediklerini:KK9::KK9::KK9:

hee sorma uykusuzluktan ölüyorum diyip yattım gene yarım kilo fazla çıktım kendimi çok saldım yaa :KK43:

arada bi havuç

tebrikleeeeeeeer:KK9::KK9::KK9:

dün nohutu ıslamayı unuttum iyimi,bide gece tam yatmışım uyumaya dalmaya geçmek üzereyken anaaam nohutu unuttum dedim ama kalkcak kim mis gibi yatmışım,neyse dedim yarın yapcam beeen,,tabi unutmassaam,bu hafta abur cubur çok yedimyaa:KK25::KK25::KK14:

hafta sonu yapalım cumadan ıslatalım :KK1:

kızlar ben zorunlu diyete başladım 20 lik diş çıkartıyorum diş kemiğe dayanmış cerrahi operasyonla alacaklar ama şiştiği için 1 hafta antibiyotik içicem ağzımın içi damaklarım her yanı şişti ufak ufak sivilce gibi nasıl acıyor birşey yiyemiyorum off :KK43::KK43::KK43:

kızlar ben zorunlu diyete başladım 20 lik diş çıkartıyorum diş kemiğe dayanmış cerrahi operasyonla alacaklar ama şiştiği için 1 hafta antibiyotik içicem ağzımın içi damaklarım her yanı şişti ufak ufak sivilce gibi nasıl acıyor birşey yiyemiyorum off :KK43::KK43::KK43:
kıyamam yaa çok geçmiş olsun canım:KK50::KK50::KK50::KK50:

günaydın kızlarr
sabah 2 ç.b. şekersiz çay
1 dilim etimek
veee:KK50::KK50: sucuklu yumurta

ve akşam kek yapmıştım birazda ondan tırtıkladım:KK50::KK53::KK53::KK53:

hep karbnhitrat olmuş demiii

selam kızlaarr giremedim kaç gündür grip oldum yatıyorum yatak döşek kaç gündür :KK43::KK43::KK43: sizler ne yaptınız nasıl gidiyor diyetler

X