Diyet ve Sağlıklı Beslenme. Deneyimler, Öneriler, Destekler ve Destekçiler Buyrun

canlarımmmmm ben geldimmm tezle uğraşıyorum arada dalıyorum harita marita kusura bakmayın canlarr ee nasılsınız bakalımmm

canlarımmmmm ben geldimmm tezle uğraşıyorum arada dalıyorum harita marita kusura bakmayın canlarr ee nasılsınız bakalımmm
ah kıyamammm bizide unutma amaaa ben iyiyim de yemek için geç kaldım bugünn unutmuşum yemeyi bi baktım saat 8 yemesem ölcem gece 1 dilim ekmekle mercimek yemeği yedim şiştim sen nasılsıın

kıslarr bende kucağımda laptop karşımda tv kuzey güney ya ben anlamadım kısaca konuyu bana anlatırmısınız. ilk kez izliyorumda. bir el atın bu arada bende dünden beri tatlı kek falan birsürü şey yedim offf kabızlıktan ölücem yaa

canım valla 2 ayda 10 kilo hızlı vermişsin büyük ihtimal vücut savunma yapıyor yılma devam et canım

yeme yeme kafayı yeme balık ye salata ye et ye tavuk hindi ye ekmek yeme makarna yeme pilav yeme :):):):):):):)

yeme yeme kafayı yeme balık ye salata ye et ye tavuk hindi ye ekmek yeme makarna yeme pilav yeme :):):):):):):)
kız makarna sevmem zatende pilav yiyorum arada azcık azcık ekmek 2 dilimi geçmiyo zaten şişiyorum :26: günde 3 dilim ekmek hiç şeker yok zaten meyveden alıyoz şekeri veya kuru incir kayısı gibi şeyler arada kaçamak yaptım amaa olsun okadarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…