- 31 Temmuz 2020
- 20.331
- 60.232
- 548
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
-
Hikmet yoğurtta mı hurma da mı acaba ama bende 3 günde 2 kilo vermiştim üstelik akşam bozup sebze yada et yemeği yiyordum :)
baslayalim bakalim yaptiklarimizi haber veririz
Güzel devam ediyorum çikolata dahil yemiyorumNasıl gidiyor
Güzel devam ediyorum çikolata dahil yemiyorum
Güzel devam ediyorum çikolata dahil yemiyorum
Yoğurt ne güzelsin şey ya bugün 65.6 yım buraya başladığımdan da az
Teşekkür ederim gün içinde 65.2 oldum acaba yarına 64 görürmüyümTebrikler cnm
Tebrikler cnm
Hehe çok tatlısın hoşgeldinKonunuza salça olabilir miyim ben deöyle motive amaçlı kendimi yani size zarar vermem şuracıkta otururum
Süper ya olursun benceTeşekkür ederim gün içinde 65.2 oldum acaba yarına 64 görürmüyüm
Konunuza salça olabilir miyim ben deöyle motive amaçlı kendimi yani size zarar vermem şuracıkta otururum
Zaten başıma ne geliyorsa bu güzel pastalardan geliyorHahaha tabii ki gelfotodaki pasta da çok güzelmiş
Hoş buldum teşekkür ederimmHehe çok tatlısın hoşgeldin
Yok tatlım bende insülin direnci var hurma çok yemiyorum.Ben geç kalkouorum 11 gibi. Sabah aç karnına ömce su içiyorum bekliyorum midem çalışsın diye 15 dk sonra filan bir kase yoğurt yiyorum 1 tane de hurma şekerim düşmesin diye ama 5 tane bile yenir benim midem almıyo çok şekerli geliyor. Sonra su içip meyve abartmadan ama arada fıstık yiyorum kalori yükseltmek için zaten akşam oluyor 4 buçuk gibi tam acıkıyorum yemek yiyorum iki gündür taze fasulye yiyorum üşenmesem salatayla. yemek sonrası da bir adet bisküvi attım canım istedi zaten kalorim düşük diye dert etmiyorum sonra yine meyve süt be kapanış. Özellik meyveleri çok yemiyorum şeker ve karbonhidrat var. Bugün şeftali yedim gece de karpuz yerimSüper ya olursun benceyoğurt hurma mı yaptn cnm neler yedin bugün
Zerdeçal ve zencefil sevmediğim için denemedim düz yoğurt yiyorum ben :)Hoş buldum teşekkür ederimm
Bu hafta zencefil, zerdeçal, tarcın, yoğurt kürü yapmak istiyorum ben hanımlar deneyeniniz oldu mu
Yok tatlım bende insülin direnci var hurma çok yemiyorum.Ben geç kalkouorum 11 gibi. Sabah aç karnına ömce su içiyorum bekliyorum midem çalışsın diye 15 dk sonra filan bir kase yoğurt yiyorum 1 tane de hurma şekerim düşmesin diye ama 5 tane bile yenir benim midem almıyo çok şekerli geliyor. Sonra su içip meyve abartmadan ama arada fıstık yiyorum kalori yükseltmek için zaten akşam oluyor 4 buçuk gibi tam acıkıyorum yemek yiyorum iki gündür taze fasulye yiyorum üşenmesem salatayla. yemek sonrası da bir adet bisküvi attım canım istedi zaten kalorim düşük diye dert etmiyorum sonra yine meyve süt be kapanış. Özellik meyveleri çok yemiyorum şeker ve karbonhidrat var. Bugün şeftali yedim gece de karpuz yerim
Zaten tadı pek güzel olmuyor ama daha önce denemiştim ben güzel çalıştırıyor sindirim sisteminiZerdeçal ve zencefil sevmediğim için denemedim düz yoğurt yiyorum ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?