- 24 Mart 2020
- 9.889
- 35.544
- 31
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Sabahları ceviz suyu denediniz mi hanımlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş buldum teşekkür ederimm
Bu hafta zencefil, zerdeçal, tarcın, yoğurt kürü yapmak istiyorum ben hanımlar deneyeniniz oldu mu
Pul biber yoğurt da yapmıştım bu kadar olmasa onlada zayıflamıştım. Ama gece yeniyordu o. Sanırım aç karnına daha etkili böyle şeylerZaten tadı pek güzel olmuyor ama daha önce denemiştim ben güzel çalıştırıyor sindirim sistemini
Bir de pul biber limon soda versiyonu var yoğurtla acı severler için
Tansiyon hastaları içiyor diye biliyorum ben zayıflatıyormuymuşSabahları ceviz suyu denediniz mi hanımlar
Sabahları ceviz suyu denediniz mi hanımlar
Ben 1 hafta uygulayıp güzel sonuç almıştım onu da deneyim yeniden. Valla bu başlığı gördüğüm iyi oldu Başlamayı erteleyip duruyordum inşallah başlayacağım ceviz ve yoğurt kürü ileBen bikaç gün yapmıştım güzel enerji veriyor :) cevizi de soyup kahve yanı yiyodum cnm ara öğün olarak
Eveet geceden 2 tam cevizi 1 su bardağı suya koyup sabah uyanınca önce suyunu içip sonra cevizlerini yiyorsunuz hem sağlıklı hem yağ yakan bir tarifTansiyon hastaları içiyor diye biliyorum ben zayıflatıyormuymuş
Ben 1 hafta uygulayıp güzel sonuç almıştım onu da deneyim yeniden. Valla bu başlığı gördüğüm iyi oldu Başlamayı erteleyip duruyordum inşallah başlayacağım ceviz ve yoğurt kürü ile
TamamdırTamam cnm yine yap sen bizimle de sonuçları paylaşırsın kiloyu çarşamba günleri atıyoruz istersen
Bende ve halamda sürekli diyet bozuyorduk. Sonrasında herbalife ile tanıştım.Merhabalar bende yeni yıla fit girmek isteyenlerdenim. Sürekli diyet bozmaktan sıkıldım. Beraber motive oluruz inşallah. Kilom 73. Yediklerimi azaltarak diyet yapıyorum. Aynı zamanda 45dk leslie yapıyorum. Umarım haftaya kadar bozmadan devam edebilirim
Bende ve halamda sürekli diyet bozuyorduk. Sonrasında herbalife ile tanıştım.
Bu arada ismim Cansu
Halam 4 ayda 20 kilo verdi neredeyse ve tüm kan değerleri gayet sağlıklı çıktı. Yalnız bu ürünü kullanırken size koçun ücretsiz eşlik etmesi gerekiyor. Hem bıraktığınızda tekrar kilo almamanız için size doğru beslenmeyi öğretiyor, hemde en iyi faydayı almanız için yönlendirmeler sağlıyor. Hemde motivasyon için whatsapp grubu var pes etmeden sürekliliği sağlamış oluyor. Benim koşum uluslararası semirnerler verebilen bir düzeyde ve ücretsiz koçluk yapıyor. Koçunuz yoksa yönlendireyim sizi?
Çünkü koç eşliği ve motivasyon için whatsapp grubu olmadan gerçekten insan iradesine hakim olamıyor ve bi yerde kırılıyor.
Aradığınız hanıma şu an ulaşilamiyor
Millet tartı günü öncesi suya bile dikkat eder ben az önce bir poğaça gömdüm ama bugün çok zorlandım resmen gözüm açıldı kendime geldim
Aradığınız hanıma şu an ulaşilamiyor
Maalesef eksilme yok bende henüz ama inşallah bir sonraki tartı gününde ben de güzel haber veririm sizlere etiketiniz için teşekkür ederimm
Sen muaf sayılırsın bence ya daha yeni başladın :)Aradığınız hanıma şu an ulaşilamiyor
Maalesef eksilme yok bende henüz ama inşallah bir sonraki tartı gününde ben de güzel haber veririm sizlere etiketiniz için teşekkür ederimm
Millet tartı günü öncesi suya bile dikkat eder ben az önce bir poğaça gömdüm ama bugün çok zorlandım resmen gözüm açıldı kendime geldim
Aynen tatlım ama midem almadı artık bide bulantı yaptı başka şey yememi de engelledi bırakıcam bir süre. Poğaça da kaçamak oldu ya yeni yaptım koktu dayanamadımYoğurt ağırlıklı yaptın di mi cnm ben de ilk 3 gün güzel uydum sonra iç güveysinden hallice bakalım kaç gelcek
3 gün uyuduysan bir kilodan fazla vermişsindir zaten benceYoğurt ağırlıklı yaptın di mi cnm ben de ilk 3 gün güzel uydum sonra iç güveysinden hallice bakalım kaç gelcek
3 gün uyuduysan bir kilodan fazla vermişsindir zaten bence