- 24 Temmuz 2020
- 298
- 635
- 53
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
-
Boyumuz ve kilomuz çok yakınmış ama sizde bebiş kazancı var ben de oda yok boşu boşuna tombişlik bende kiBen teşekkür ederim asıl böyle bir başlık açtığınız için açıkcası bayadır bu tarz motivasyon başlığı arıyordum. Kalori sayıyorum. Boyum 152 ve 73 kiloyum. Doğum yapalı 2.5 ay oldu. Hem hamileyken hem de doğum sonrası 2 ayda kilo aldım. Açıkcası hamile kalmadan öncede 58 kiloydum yani kiloluydum. Günlük 1500 kkal alıyorum günde 3 ana 3 ara öğün yapıyorum ve kabızlık problemimden dolayıda ara öğünlerimde yulaf tüketiyorum. Ve 3 litredende fazla su tüketiyorum emzirdiğim için :) bu haftalık 45 dk leslie yapmayı planladım günlük. Haftaya 90dk düşünüyorum. Günlük 1000 kkal harcamaya çalışıyorum. Hesaplarıma göre haftada 7000 kalori yapıyor bu da yaklaşık 1 kiloya denk geliyor. Aslında bir hafta uyguladım ve 74ten 73e düştüm. Zaten yavaş kilo verdiğim için de tekrar geri almadım zaten profil fotosunuda 36 beden kıyafetlerimi yaptım içlerine girince değişeceğim :) O günleri görürüz inşallah.
Teşekkür ederim ben de yaptım tabi pek iç açıcı olmadı o ayrıkullanıcı adı ve resim olan yere tıklıyosunuz sağ üstte, hesap detaylarına tıklıyosunuz biraz aşağı kaydırınca başlangıç kilonuz şimdiki kilonuz çıkıyor.Oraları doldurup alttaki mor kaydet e basıyosunuz .
B
Boyumuz ve kilomuz çok yakınmış ama sizde bebiş kazancı var ben de oda yok boşu boşuna tombişlik bende ki
Beraber başarırız umarım bence o tatlı krizi boşa değildir şeker düşüyordur belki çok kısıtlamayın bence kendinizi bence yavaş olsun sağlıklı olsun :)Öyle demeyin emzirdikten sonra tatlı krizleri çok zor. Siz de yapabilirsiniz. Burada olduğunuza göre
Ben teşekkür ederim asıl böyle bir başlık açtığınız için açıkcası bayadır bu tarz motivasyon başlığı arıyordum. Kalori sayıyorum. Boyum 152 ve 73 kiloyum. Doğum yapalı 2.5 ay oldu. Hem hamileyken hem de doğum sonrası 2 ayda kilo aldım. Açıkcası hamile kalmadan öncede 58 kiloydum yani kiloluydum. Günlük 1500 kkal alıyorum günde 3 ana 3 ara öğün yapıyorum ve kabızlık problemimden dolayıda ara öğünlerimde yulaf tüketiyorum. Ve 3 litredende fazla su tüketiyorum emzirdiğim için :) bu haftalık 45 dk leslie yapmayı planladım günlük. Haftaya 90dk düşünüyorum. Günlük 1000 kkal harcamaya çalışıyorum. Hesaplarıma göre haftada 7000 kalori yapıyor bu da yaklaşık 1 kiloya denk geliyor. Aslında bir hafta uyguladım ve 74ten 73e düştüm. Zaten yavaş kilo verdiğim için de tekrar geri almadım zaten profil fotosunuda 36 beden kıyafetlerimi yaptım içlerine girince değişeceğim :) O günleri görürüz inşallah.
Teşekkür ederim ben de yaptım tabi pek iç açıcı olmadı o ayrı
Kısıtlamıyorum zaten her iki saatte bir öğünüm varBeraber başarırız umarım bence o tatlı krizi boşa değildir şeker düşüyordur belki çok kısıtlamayın bence kendinizi bence yavaş olsun sağlıklı olsun :)
İyi de yaptın.Anladım :) düzeniniz güzel bence başarılar diliyorum.Beraber başaracağız inşallah.Ben de bu isimle başlık açarken biraz tereddüt ettim herkes belli bir diyet ismi yazıyor diye ama özgür de olsun istedim
Günaydınlarhaftalık tartı günü de yapmak ister miyiz hafta içi bir gün çünkü haftasonu kaçamak yapabiliyoruz
Geç gördüm ben biraz kusura bakmayın bem hergün tartılan tiplerdenim bana her gün uyarÇarşamba olsun mu
Geç gördüm ben biraz kusura bakmayın bem hergün tartılan tiplerdenim bana her gün uyar
Olur çarşamba bana uyar
Merhabalar. Ben yeni basliyorum diyete. Birlikte yol alabilecegimizi dusunuyorum. Bir turlu basladigim diyeti devam ettiremiyorum. Kilom cok fazla vazgecmemek icin neler yapmaliyim yardimci olursaniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?