• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Is yerinin hedefleri

Mahinev88

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2014
258
117
303
36
Merhaba herkese,iyi bayramlar.
İş yerimde hedeflerimiz var birkaç tane.Benim kontrolüne bağlı da bir tane hedef var.Ama ekip olarak hiç istediğimiz puana yetişemiyoruz.Baska şubeler yaparken bizim yapamamizdan dolayi da kendimi sorumlu tutuyorum.Elimden gelenin pozisyonumun bile göz ardına alıp denetimde sorun çıkmasın diye herseyi yapıyorum desem az olmaz.Keske bir sonuca değse.
Her me kadar süreçleri ben takip ediyrm desem de aslında ekip ile yapmamız gereken bir iş.En büyük alana sahip benim subem detaylarim daha çok ama buna bakılmadan eşit hedeflerle çalışıyoruz.Soeun su ki kendi yönetsel becerilerimden is yapma şeklinden şüphe duyuyorum ve ciddi bir motivasyon kaybım var.Bana yardım eden ekibi değiştiriyorlar qma içlerinden asıl değişmesi gereken benim diye düşündüklerini sanıyorum.
Tüm odağı bu oldu puan puan.Degerli olmayı ise yarar olmayı da buna bağlıyorum.Utaniyorum.Yetersiz hissediyrm.Bu aileme kızıma çok yansıyor.Surekli işi konuşur işi yaşar oldum.Biktikca bunalıyorum bunaldıkca daha çok anlatıyorum.Is değişikliği yapmak istiyorum hem.sirket prestiji hemde iş yokluğu sebebiyle cikamiyrm.
Bir iş görüşmesinde de abuk bir woru yüzünden ozguvenim.kirildi.Bayram bana yine zehir oldu.Telefonlar mailler.Aramalar.Kizim.bi dk sunu yazayım.bunu arayayım diye konuşurum.surekli 🥵😪

Merhaba , oncelikle sakin olun .isinizde yetersiz olup olmadiniza bırakın sizin üstleriniz karar versin .boyle bir geri bildirim almadiysaniz kafaya takmayin .alirsanizda bunun ne kadar dogru oldugu konusunda emin olun .mesala bir arkadasim is yerinde ingilizce bilmediği icin maasina cok zam yapmiyorlardi ama isi ve isyerine dil bilmesinin hic bir katkisi yoktu sadece zam yapmamak icin bunu one suruyorlardı ve yetersiz hissettiriyorlardı .
Size verdikleri hedefler bakalim gerçekten gerçekçi mi ?
Siz surekli ben yetersizim demissiniz , maasiniz cok iyi mi ? Yaptiginiz isin gercekten katsiligininaliyor musunuz ?
Meslas bir yerde calisiyordum iside sevmiyordum bir gun biri maas az kiz niye cabalasin ki demis benim icin :) oysa ben isi stajı sevmiyordum .
Hedeflerin gerceklesmemesinin baska bir degiskeni var mi ? Birde sirket prestiji diye bir sey yok bunu unutun.siz maasli kisisiniz .Odaginiz x yerde calisiyorum degil ,y kadar para kazaniyorum ve konfor olmali .varsayiyorum 100 bin kazanip streslinbir hayattanda 70 kazanip daha az stres cekmek daha iyidir .sizin gercek oncelikleriniz ne ? Bunlarila odaklanin

Merhaba , oncelikle sakin olun .isinizde yetersiz olup olmadiniza bırakın sizin üstleriniz karar versin .boyle bir geri bildirim almadiysaniz kafaya takmayin .alirsanizda bunun ne kadar dogru oldugu konusunda emin olun .mesala bir arkadasim is yerinde ingilizce bilmediği icin maasina cok zam yapmiyorlardi ama isi ve isyerine dil bilmesinin hic bir katkisi yoktu sadece zam yapmamak icin bunu one suruyorlardı ve yetersiz hissettiriyorlardı .
Size verdikleri hedefler bakalim gerçekten gerçekçi mi ?
Siz surekli ben yetersizim demissiniz , maasiniz cok iyi mi ? Yaptiginiz isin gercekten katsiligininaliyor musunuz ?
Meslas bir yerde calisiyordum iside sevmiyordum bir gun biri maas az kiz niye cabalasin ki demis benim icin :) oysa ben isi stajı sevmiyordum .
Hedeflerin gerceklesmemesinin baska bir degiskeni var mi ? Birde sirket prestiji diye bir sey yok bunu unutun.siz maasli kisisiniz .Odaginiz x yerde calisiyorum degil ,y kadar para kazaniyorum ve konfor olmali .varsayiyorum 100 bin kazanip streslinbir hayattanda 70 kazanip daha az stres cekmek daha iyidir .sizin gercek oncelikleriniz ne ? Bunlarila odaklanin
Ekip işi yapıyoruz ben ekibi yasal süreçler için yönlendiren kişiyim ve denetleniyoruz.Birakin ustleriniz karar versin demişsiniz ya bi gün ağlayarak ki kendime çok kızıyorum müdürüme söyledim ben yapamiyrm galiba belki de benden daha iyi biri yapmalı diye.O da benden bunu duydun mu o zaman ne diye böyle düşünüyorsun.Ben kimseyi sırtımda tasimsm demişti.Ama yinede denetim puanları öne çıkıyor.Benim süren en yüksek alana sahip yer.Ancak bunun önemi yok x şube yapıyor sizde neden olmiyor oluyor.
Çok işsizlik yaşadım.buldugum işlere saçma bi şekilde tutunuyorum.anne olmasaydım burdan önceki işimi galiba hic birakamazdim.Burasina da anne olup ara verdikten sonra girdim.Uzerimdeki o algiyi yıkana kadar çok uğraştım.Ama yine de basarisizim.
Ehliyetim var ama araba olayını tam çözemiyorum böyle olunca da başka işlere basvuramiyrm

Back
X