- 6 Ağustos 2020
- 32
- 27
- 30
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Bu da sabah ki ufak poğaça kaçamağım :) içinde peynir var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Miktarlari azalttim ve ekmek hamur isi pilav makarna yok cavdar ekmegi ye diyorlar ama ben onu surekli temin edemiyorum.o yuzden ekmegi tamamen kesmeyi dusunuyorum. 3 lt falan su iciyorum yeail cay ve sade kahve tabiki ara ogunlerde. Birde youtube da bi spor yaptigim sayfa var acayip terletiyor ve kisa zamanda kilo verdirmeye basliyor onu yapmaya baslayacagim hergun . Siz neler yapiyorsunuz?
EMZİREN ANNE DİYETİM DE BİR GÜN
Sabah kahvaltısı(09.00)
2 adet haşlanmış yumurta(üzerine kimyon ekliyordum bebişteki gazı alsın diye ama artık kendisi hallediyor gazlarını o yüzden eklemiyorum.)
1 dilim beyaz peynir(üzerine biraz çörekotu konulabilir süt arttırmak için)
1 dilim tam buğday ekmek
Domates salatalık
2 adet ceviz 2 adet gün kurusu
Ara1 (11.00)
1 yemek kaşığı yulaf(bu kısmada biraz tarçın eklenebilir.)
1 çaybardağı süt
1 adet ceviz
4 tane kuru üzüm
Öğle 13.00
8 yemek kaşığı yağsız etli türlü
1 bardak ayran
1 dilim tam buğday ekmeği
1 üçgen dilim karpuz
Ara2 15.00
Bir küçük şeftali
1 çay bardağı kefir
Akşam 17.00
Öğlenin aynısı
1 bardak ayran yerine cacıkla değiştirdim
Ara3 19.00
1 bardak süt üzeri tarçınlı
1 küçük kare bitter çikolata
45dk leslie
100 adet diastasis recti nefes hareketi
Ve bol bol emzirmek
Günde 4 litreden daha fazlada su içiyorumdur sanırım
Kuru meyveleri şeker eklemeden çubuk tarçınla kaynatıyorum. (Bazen bir tane karanfilde ekliyorum içerisine) Buzdolabında saklanıp her emzirmeden sonra içiyorum. Serin serin güzel oluyor.
Sporu ise yemekten 1 saat sonra yapıyorum. Fırsat bulabilirsem tabi :) denk getirmeye çalışıyorum.
Teşekkür ederim tatlım yarından itibaren dönüyorum düzene inşallaholsun tuz,şeker fazla alınca ödem oluyor bir de yorgunluk eklenince çok normal bozmayın moralinizi.Suyu ve sebzeyi artırsanız bile faydasını görürsünüz
Eki Görüntüle 2675112
Bu da sabah ki ufak poğaça kaçamağım :) içinde peynir var.
Beni de aranıza alır mısıniz ben 60 kiloyum 55 kiloya dönmek istiyorum şekeri ekmeği bıraktım tatlıyı da aynı şekilde
Tam değil ama benziyor :)Tabii ki gelin Karatay diyeti mi yapıyorsunuz
TeşekkürlerÇok güzelmiş liste Allah bağışlasın bu arada
ekmek yok zor olmuyor mu?Ben 3 gündür şöyle yapıyorum:
uyanınca ve yatarken acı biber,zencefil zerdeçal tarçın limon suyu ve sirkeli yeşil çay yapıp yanında hurmamla spor yapıyorum 1 saat
kahvaltı peynir yumurta zeytin yeşillik domates
ara çiya tohumlu yeşil çay
öğlen et balık tavuk ve salata ya da sebze yemeği
ara türk kahvesi ve kuruyemiş
akşam da yoğurt,hurma,tarçın yiyorum :)
son 5 kilonsa eğer çok zor verilir. o yüzden dikkatli diyet yap bence. yavaş gitsin ama kalıcı olsun. karatay benzeri diyetler hiç sağlıklı değil. bir an da giderse 2 katını geri alırsın.Beni de aranıza alır mısıniz ben 60 kiloyum 55 kiloya dönmek istiyorum şekeri ekmeği bıraktım tatlıyı da aynı şekilde
insan hep benzer kahvaltıdan sıkılıyor. ne yani diyet yapıyorum diye poğaça yiyemeyecek miyim? çikolatamı da yerim hamur işimi de üzerine bir de kilo veririm huhhAfiyet olsun ekmek yerine arada değiştirilir tabii
ekmek yok zor olmuyor mu?
son 5 kilonsa eğer çok zor verilir. o yüzden dikkatli diyet yap bence. yavaş gitsin ama kalıcı olsun. karatay benzeri diyetler hiç sağlıklı değil. bir an da giderse 2 katını geri alırsın.
insan hep benzer kahvaltıdan sıkılıyor. ne yani diyet yapıyorum diye poğaça yiyemeyecek miyim? çikolatamı da yerim hamur işimi de üzerine bir de kilo veririm huhh
"ben asla tatlı yemeyeceğim" dedim diyete başlarken aşırı bir şekilde tatlı krizlerine girdim. bende psikolojik oldu. sonra eti karam bitter aldım. canım çikolata mı istedi karelerinden birini bölüyorum 2 ye atıyorum ağzıma. iki gün sonunda artık tatlı krizlerim de kesildi. çünkü yiyebileceğimi biliyorum. diyet sürecinde irade ne kadar önemliyse psikoloji de o kadar önemli bence. insan kendine sınır koymamalı. gelsin özgür diyetler, ekmekli çikolatalı ballı çörekli zayıflatan diyetlerEvet ceza gibi yapmamak lazım :) haklısın
Arkadaşlar bilgi vereyim ben kilo aldığımda bir nevi şok diyet yapıp aşağı iniyorum sonra düzenime dönüyorum.Sağlıklı değil tavsiye edilmez :) şimdi yine yoğurt hırmayla 66.8 den 63 e inicem sonra ekmeksiz pilavsız diyete devam.
Hikmet yoğurtta mı hurma da mı acaba ama bende 3 günde 2 kilo vermiştim üstelik akşam bozup sebze yada et yemeği yiyordum :)Hurma yoğurtla ben de 1 kg vermiştim 1 günde :) onu da 3 gün yapcm bi ara
"ben asla tatlı yemeyeceğim" dedim diyete başlarken aşırı bir şekilde tatlı krizlerine girdim. bende psikolojik oldu. sonra eti karam bitter aldım. canım çikolata mı istedi karelerinden birini bölüyorum 2 ye atıyorum ağzıma. iki gün sonunda artık tatlı krizlerim de kesildi. çünkü yiyebileceğimi biliyorum. diyet sürecinde irade ne kadar önemliyse psikoloji de o kadar önemli bence. insan kendine sınır koymamalı. gelsin özgür diyetler, ekmekli çikolatalı ballı çörekli zayıflatan diyetler