• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Whatsapp grubu

Ben olsam trip atmadan yeni gurup.kurmussunuz heralde mevcut gurubu siliyorum herşey için teşekkürler der çıkarım.farkina vardiginizi bilsinler ama agiriniza gitti de sanmasınlar.hic bişey olmamış gibi davranmayın ki her konuda yok sayilmayin.mesafenizide koyun.soylemez iseniz ortam oldu diyelim kendi aralarinda siz şey yerine konmuş olacaksınız.bildiginizi bilsinler
Ay tam olarak düşündüklerim bunlardı ifade edemedim resmen.

Katılmadığınız günün ayarlandığı sohbeti göremiyorsunuz diye bu kadar bozulmaya gerek yok bence. Onlarda sizin katılmama mazeretlerinizi samimi bulmamış olabilirler. Ayda bir kere bile zaman ayıramayan biriyle devam etmek istememeleri çok anormal değil bence.
Ya olabilir de ben sadece sessiz sedasız yapmalarına bozuldum. Hani tek istenmeyen kişinin olduğu ama ayıp olmasın diye de kapatılmayan whatsapp grupları olur ya tam o durumdayım şu an.

Ya olabilir de ben sadece sessiz sedasız yapmalarına bozuldum. Hani tek istenmeyen kişinin olduğu ama ayıp olmasın diye de kapatılmayan whatsapp grupları olur ya tam o durumdayım şu an.
Söyleyip çıkın madem ama katılmayacagınız gunlere de boşuna girmeyin bence baştan çünkü tekrar aynı durumu yaşarsınız.

Ben olsam trip atmadan yeni gurup.kurmussunuz heralde mevcut gurubu siliyorum herşey için teşekkürler der çıkarım.farkina vardiginizi bilsinler ama agiriniza gitti de sanmasınlar.hic bişey olmamış gibi davranmayın ki her konuda yok sayilmayin.mesafenizide koyun.soylemez iseniz ortam oldu diyelim kendi aralarinda siz şey yerine konmuş olacaksınız.bildiginizi bilsinler
İyi de bu grubun amacı altın toplamak olsaydı herkes o gün altınını yollardı. Siz 2 ay üst üste buluşmaya gitmemişsiniz. Buluşmak, sohbet etmek, karşılıklı fikir alışverişi yapmak … siz de o kişileri önemsememişsiniz. Gruptaki yazışmalara da mı katılmadınız? Bence sizde de var sorun. O kadar kişi bir ay önceden toplanıp tarih belirliyor. Hadi bir kere mazeretiniz olur ama üst üste olunca arkadaşlarınız da kendilerini önemsiz hissetmiş olamaz mı?
Benim katimdaki kadınların hepsi ev hanımı.herhafta toplanırlar cuma suresi sebebi ile.gurup kurdular ben hiçbirine gidemedim.calisiyorum cunku.ama beni ayirt etmediler.insanin katilamama sebebleri olabilir.hicbirinede tavırlı değilim ayrı ayrı gorusuyorum.hatta yan komşum kahveye sesledi.konu sahibinin komşuları ayıp etmis bence

Merhaba kızlar
Direkt konuya girmek istiyorum. Benim çok samimi olmadığım bir arkadaş grubum var. Daha doğrusu diğer kızlar samimi sayılırlar ben her zaman müsait olamıyorum arada sırada katılabiliyorum aralarına. Biz de en azından ayda 1 görüşmek için bir grup kurduk. Hem altın günü yapalım hem görüşelim dedik. 5-6 kişiyiz. Ben son 2 toplanmaya katılamadım ama altınlarını hemen ertesi gün teslim ettim. Neyse ilk tur bitti sonra grupta bi süredir sessizlik hakimdi. Şimdi başka bi yerden öğrendim ki bu gruptaki kızlar ben hariç toplanıp yeni güne başlamışlar. Tamam ben zaten aralarında en az samimi oldukları kişiydim ama şimdi böyle ben illa aralarında olmak istiyormuşum da onlar benden gizli görüşüyorlarmış gibi ayrı whatsapp grubu kurmalarına uyuz oldum. Hayır zaten ben çoğu toplantıya katılmıyorum. Ne haliniz varsa görün yani gizli saklı ne gerek var böyle hareketlere. Sonuç olarak ben bu whatsapp grubundan çıkacağım. Sizce bişey demeden sessizce mi çıkayım yoksa yeni grubu bildiğimi, bu harekete gerek olmadığını söyleyerek mi çıkayım?
Engelleme, gruptan çık. Açıklama yapmana gerek yok

Evet yaa ben de bundan yanayım. Aslında bi yanım da kızlar yeni gününüz hayırlı olsun. Artık bu grup kullanılmadığına göre ben çıkıyorum veya böyle bişey yapmanıza gerek yoktu minvalinde bişeyler de diyor ama sessizce çıkmak daha mantıklı sanırım.
Böyle yazabilirsim bence

Herkes her ay toplanıp birbirlerine mi gidiyorlardı? Kısır börek vs gibi? Sizin evinizde toplandılar mı?

Onlar daha sık görüştükleri için daha samimi olmuşlardır.Kendi aralarında sohbet/durum her neyse iyice ilerlemiştir.Bu durumda katılamadığınızı da göz önüne alırsak kendi içlerinde günü devam ettirmek istemiş olabilirler.Bana çok normal geldi açıkçası.Ben olsam zaten katılamıyordum deyip üstünde durmazdım
Banada çok normal geldi

Bu sefer de engelledim diye dalga geçmesinler sanki ilkokulda mıyız vs diyip
Hiç muhatap olmam, whatsap grubu gün için kurulduysa ve gün bittiyse gruptan ayrılırım. Onları silmeyi de hemen yapmam, makul bir süre sonra silerim. Onlar düşünsün ne olduğunu, hemen silmedigin için ne olduğuna anlam veremezler, sonrasında da onları onemsemedigin için sildigini düşünürler ki zaten önemli değiller..Böyle insanları takmak için hayat çokkk kısa

Hiç muhatap olmam, whatsap grubu gün için kurulduysa ve gün bittiyse gruptan ayrılırım. Onları silmeyi de hemen yapmam, makul bir süre sonra silerim. Onlar düşünsün ne olduğunu, hemen silmedigin için ne olduğuna anlam veremezler, sonrasında da onları onemsemedigin için sildigini düşünürler ki zaten önemli değiller..Böyle insanları takmak için hayat çokkk kısa
Ayrıca gerçekten görüşmediğin insanlarsa alınacak pek birşey de yok demektir. Günlere de pek katılmıyormuşsun. Aman kim ne yaparsa yapsın kısacası

Ben böyle şeylerde hiç susamıyorum. Sizin yerinizde de olsam yeni gününüz hayırlı olsun ama söyleseniz de olurdu der öyle çıkarım

Sen buluşmalara gidemedin de, gruptaki konuşmalara da katılmıyormuydun

Merhaba kızlar
Direkt konuya girmek istiyorum. Benim çok samimi olmadığım bir arkadaş grubum var. Daha doğrusu diğer kızlar samimi sayılırlar ben her zaman müsait olamıyorum arada sırada katılabiliyorum aralarına. Biz de en azından ayda 1 görüşmek için bir grup kurduk. Hem altın günü yapalım hem görüşelim dedik. 5-6 kişiyiz. Ben son 2 toplanmaya katılamadım ama altınlarını hemen ertesi gün teslim ettim. Neyse ilk tur bitti sonra grupta bi süredir sessizlik hakimdi. Şimdi başka bi yerden öğrendim ki bu gruptaki kızlar ben hariç toplanıp yeni güne başlamışlar. Tamam ben zaten aralarında en az samimi oldukları kişiydim ama şimdi böyle ben illa aralarında olmak istiyormuşum da onlar benden gizli görüşüyorlarmış gibi ayrı whatsapp grubu kurmalarına uyuz oldum. Hayır zaten ben çoğu toplantıya katılmıyorum. Ne haliniz varsa görün yani gizli saklı ne gerek var böyle hareketlere. Sonuç olarak ben bu whatsapp grubundan çıkacağım. Sizce bişey demeden sessizce mi çıkayım yoksa yeni grubu bildiğimi, bu harekete gerek olmadığını söyleyerek mi çıkayım?
Hatalı sizsiniz,sizi kirmamak için ayrı bir gurup kurmuşlar..Hiçbir şeye gelmeyip katılmayan grubun akışını bozan sizsiniz

Siz nasıl öğrendiniz ikinci bir grup kurduklarını?

Böyle kişiler için açıklama yapmaya gerek bile yok direkt gruptan çıkıp bu arkadaş listesini de tamamen silin toksik insan davranışları bunlar

Siz gruptaki sohbetlere katılıyor muydunuz? O 2 seferde görüşmelere gidememe sebepleriniz neydi mesela, onlara ne söylediniz? Açıkçası bir altın günü yapıyorsak, grupta konuşmalara çok dahil olmayıp 2 seferde üst üste katılmasa bir arkadaşım "herhalde katılmak, bizimle görüşmek istemiyor" diye düşünebilir ayrı gruba dahil olabilirdim. Yani burada amaç aslında buluşmak, oturup muhabbet edip kafa dağıtmak. Altın bahane..
Karşı taraftan bakınca ben onlara da hak verdim. Hıı siz de size söylenmemesi tarafında haklı olabilirsiniz "sen pek dahil olamadığın için görüşmelere katılanlarla bir grup oluşturduk, bilgin olsun" diyebilirlerdi ama bence bu da dışlanma gibi görünebilirdi sizin tarafınızdan. Beni kendi kendilerine çıkardılar şeklinde düşünürsünüz diye söylememiş olabilirler.

Benzer bir durum benim de başıma gelmişti. 5 kişilik kiz grubumuz vardi ozellikle pandemide dakka basi konusurduk falan sonra bunlarin icinden 2 3 tanesi ayni zamanlarda hamile kaldi

Digerinin de zaten cocugu vardi ben ise bekardim. Bi sure sonra grup sessizlesmeye basladi cok garip cunku surekli konusuyoduk ben de dedim bunlar baska grup kurdu herhalde. Mesafe koydum arama da. Sessizlesen gruptan da ciktim. Sonra bi tanesi hic gorusemiyoruz falan dedi dedim ayri grup kurarsaniz gorusemeyiz tabi diye yemledim. Utandi falan senin cocugun yok ya cocuk muhabbetinden sıkılırsın diye oyle yaptik dedi. Ben de o benim kararimdi ama neyse dedim.

Hala konusuyoruz selamlasiyoruz arada sirada. konussun dursunlar cocuk mevzusu sabahtan aksama kadar 😁 yani bence çık gruptan ama engel mengel ugrasma küsmüş gibi de davranma o kadar onemsenmediklerini bilsinler.

Ben olsaydım direkt guruptan çıkarım, ne onlardan açıklama bekleyip de havalandıracakmışım ki onları.

Back