- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Kızlar bir de muz yedim 1 saat önce
Kızlar leslieyi nasıl indiririm biliyor musunuz?
Hoşgeldin Lale. Yetersiz beslenip halsiz de düşme. Ooo fitness süper olmuş.merhaba kızlar telefonum bozuktu yazamadım 2 gündür doğru düzgün bişey yiyemiyorum. aşırı iştahım kapandı pazartesi de fitness başlıyorum inş herşey daha da güzel olcak
Kızlar leslieyi nasıl indiririm biliyor musunuz?
Hafta sonu, eşler çocuklar vs. buraya girme fırsatları olmamıştır belki.Kimse yazmıyor tipiğe elveda size kolay gelsin.
1000 çok az değil mi? hem de sporla?merhaba kızlar ben geldim.. benim diyet harika bir şekilde devam ediyor yarın fittnes de başlıycam. günlük 1000 kaloriyi geçmemeye çalisiyorum
Ooo dürümler, pastlarr, o nasıl diyet öyleKızlar şarjım bitiyor hızlıca yazıyorum. Sabah kuzenlerle buluştuk kahvaltıya gittik, geç kaldığımız için başka şeyler yedik
Sabah
Et dürüm
10-12 ad patates kızartması
Öğlen
Yaş pasta
Akşam
1 Kepçe çorba
Yarım pors. kıymalı patlıcan yemeği
Az biraz yoğurt
Şuan nasıl oldu peki ? Neyse önemli değil öptüm sizi size güZel diyetlerHafta sonu, eşler çocuklar vs. buraya girme fırsatları olmamıştır belki.
Ben de çocuk falan yok ki, bekarım.Şuan nasıl oldu peki ? Neyse önemli değil öptüm sizi size güZel diyetler
Şuan nasıl oldu peki ? Neyse önemli değil öptüm sizi size güZel diyetler
Ben de çocuk falan yok ki, bekarım.shapee için dedim. Sana da güzel diyetler olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?