1000 çok az değil mi? hem de sporla?
Güle güle.
ne oldu ben birşey anlamadım valla.. bende nöbetteyim mesela insan ev işi olsun iş hayatı olsun fırsat bulamıyor yazılmadığını neden bu kadar dert etmiş anlamış değilim neyse kalan sahalar biz,imdir :)
Arkamdan konuşmayın lütfen dert etmedim tabi ki herkesin işi olabilir ama Örneğin şuan yazdık yaptığınız gibi yazıldığında cevap verilmiyor ama tartışma konusu olunca herkes cevap veriyor o yüzden lütfen adımı geçirmeseniz sevinirim kendi konularınızla alakadar olunne oldu ben birşey anlamadım valla.. bende nöbetteyim mesela insan ev işi olsun iş hayatı olsun fırsat bulamıyor yazılmadığını neden bu kadar dert etmiş anlamış değilim neyse kalan sahalar biz,imdir :)
En önemlisi o akşam kaçırdıklarımız maalesefaç yatıyosak eğer kilo veriyoruz demektir bu konuya özellikle dikkat etmek gerek kilo verirken. Sabah kahvaltısında bol kalorili şeyler yesek bile gün içindeki aktivitemiz bunu tolere ediyor bi şekilde ama akşam yediklerimiz göbek oluyo kalça oluyo hemencik:)
Hoşgeldin Canım, gözlerimiz seni aradı.Canim Parktan yeni geldik :)
Boşver sanki çok önemli gibi. .
İsteyen gelir isteyen gider.
Keyfi bilir
Hoşgeldin Canım, gözlerimiz seni aradı.
İyi yapmışsınız. Ne güzel bir haftasonuydu di mi? Pırıl, pırıl; bundan sonra hep böyle olur inşallahAra da bahar yağmurlarımız da barajları dolu tutsun tabii
Hayırlı günler hatunlar
Bu sabah 7 de 40 dk bisiklet yaptım, 1 bardak limonlu su.
8:30 1 yumurta
9.30 Küçük bir kaçamak simit
Detoks suyu tarifim
2 litre içme suyuna
- 2-3 yaprak nane
- yarım greyfurt dilimlenmiş olacak
- yarım salatalık dilimlenmiş
- yarım sarı limon dilimlenmiş olarak atıyoruz.
gece hazırlayıp ertesi güne kadar kadar dinlendikten sonra
ertesi gün tüketiyoruz.
5 gün boyunca tekrarlıyoruz.
Eki Görüntüle 1945313
faydasını görüyor musun canım detoks suyunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?