• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet günlüğüm

merhaba kızlar telefonum bozuktu yazamadım 2 gündür doğru düzgün bişey yiyemiyorum. aşırı iştahım kapandı pazartesi de fitness başlıyorum inş herşey daha da güzel olcak

Kızlar bir de muz yedim 1 saat önce

Kaptan akşamları muz yemeyin dedi :KK66:

Kızlar leslieyi nasıl indiririm biliyor musunuz?

iPad ya da iPhone falan varsa, nettube diye bir program var. Onu indirirsen tüm youtube videolarını kaydedebilirsin.

Normal pc kullanıyorsan play store'da nettube olabilir, ya da başka bir download programı da işini görebilir.

merhaba kızlar telefonum bozuktu yazamadım 2 gündür doğru düzgün bişey yiyemiyorum. aşırı iştahım kapandı pazartesi de fitness başlıyorum inş herşey daha da güzel olcak
Hoşgeldin Lale. Yetersiz beslenip halsiz de düşme. Ooo fitness süper olmuş. :KK49: Kızlar da diyetisyene gidiyor. Güzel gelişmeler bunlar.

Ben 19:00 da 1 tabak mantar çorbası, 2 kaşık bezelye yemeği yedim. Az önce de 1 incir 2 ceviz. Şimdi yeşil çay içicem.

Günaydın kızlar

Dün akşam annemlere gittik yemeği orada yedik.

Kıymalı karnabahar, mercimek çorbası
birde meksika biberi almışlar baya acıydı
ondan yedim, 2 dilim ekmekle :)

Bu sabahta

08.00/ ılık limonlu su
09.00/ 1 galete
Türk kahvesi :KK50:

Günaydıııın :KK54:

Ooo Jalapenoo, en sevdiğim, çerez gibi yerim onu ben .

6-7:00 arası bisiklet
7:00 1 bardak limonlu su

10:15 1 yumurta ve biraz peynir. Belki biraz da kuruyemiş yiyebilirim

Benim çok mu oldu ki?

13.30 1 portakal ve 45 gr antep fıstığı

14:00 3 hurma ve 3 ceviz

Uff sıkıntıdan yedim yaa..ama akşam 8 e kadar başka yiyecek bişey kalmadı zaten.

ValentinusNF ValentinusNF uyuyor musun hala? :uykucu: :KK48:

Kızlar şarjım bitiyor hızlıca yazıyorum. Sabah kuzenlerle buluştuk kahvaltıya gittik, geç kaldığımız için başka şeyler yedik

Sabah
Et dürüm
10-12 ad patates kızartması

Öğlen
Yaş pasta :KK22:

Akşam
1 Kepçe çorba
Yarım pors. kıymalı patlıcan yemeği
Az biraz yoğurt

Huhu kızlar ben de annemlere geldim tartıya 4 gün mola verdim dönüşte ne yapmış olduğumu çok merak ediyorum günde 2.5 3 lt içmeye özen gösteriyorum ve yendiğim herşeyin a san z ye kadar kalori hesabını yapıyorum :)

merhaba kızlar ben geldim.. benim diyet harika bir şekilde devam ediyor yarın fittnes de başlıycam. günlük 1000 kaloriyi geçmemeye çalisiyorum

Kızlar şarjım bitiyor hızlıca yazıyorum. Sabah kuzenlerle buluştuk kahvaltıya gittik, geç kaldığımız için başka şeyler yedik

Sabah
Et dürüm
10-12 ad patates kızartması

Öğlen
Yaş pasta :KK22:

Akşam
1 Kepçe çorba
Yarım pors. kıymalı patlıcan yemeği
Az biraz yoğurt
Ooo dürümler, pastlarr, o nasıl diyet öyle :KK70: Cuma'dan cumaya mı diyetisyen kontrolü? Bundan sonra dikkat et olur mu?

Benim de fena gitmiyordu ama bu sabah sapıttım yine. Yine boğazlarım fena biraz da depresif olunca, hem ekmek yedim hem 1 adet çikolatalı kruvasan. Ama bu hafta başka kaçamağa yer yok inşallah

Back