- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Kuzum kızgınlığın çok uzun sürdü yaa uzatma bu kadaroyy çok gençmişsin
bu yaşta bu kilo ne? kızdım sana
ama geçti kızgınlıgım, en azından vermeye başlamışsın
Bende yaş 31, evliyim
1 oğlum var 3,5 yaşında..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum kızgınlığın çok uzun sürdü yaa uzatma bu kadaroyy çok gençmişsin
bu yaşta bu kilo ne? kızdım sana
ama geçti kızgınlıgım, en azından vermeye başlamışsın
Bende yaş 31, evliyim
1 oğlum var 3,5 yaşında..
Hayır canım, isli/ füme şeyler kansorejen, hatta ağız kanserlerinin bir numaralı nedeni diyorlar. Ben de çok severim. Özellikle füme somon, ama pek yememeye çalışıyorum.Aaaa hep çok yararlı diye okudum ve duydum cidden zararlı mı? Sandviç yaptım canım ama ekmeklerim çok küçüktü. Bugün hem hindistancevizi yağını hem de hindi fümeyi soracağım
Aşk olsun yaaaa 1 ay beee bir ay erken başladınız bizden ne bu havalar???Canımsın Diğerleri yokken bir sen bir ben vardık di mi? Gerisi yalan
Sükut-u hayal yaşıyorum şu an diyet için alternatif güzel bir şey buldum diye seviniyordum Allah korusun büyük konuşmayım ama ağzıma sürmem bir daha Hindistancevizi yağının faydalarını biliyorum ama benim kolesterolüm yüksek doktor baya yağ kısıtlaması yapıcam dedi. yine de sorucam ben muhtemelen günde 1 tatlı kaşığına izin verirHayır canım, isli/ füme şeyler kansorejen, hatta ağız kanserlerinin bir numaralı nedeni diyorlar. Ben de çok severim. Özellikle füme somon, ama pek yememeye çalışıyorum.
Hindistan cevizi yağı için, en kaliteli, vücütta stoklanmayan tek yağ diye biliyorum. Bir çok özel diyet yapanların tercihi. Katojenik diyet var mesela duydun mu ki? netten bakabilirsin, tabii uzmana da danış.
Aşk olsun yaaaa 1 ay beee bir ay erken başladınız bizden ne bu havalar???
Sükut-u hayal yaşıyorum şu an diyet için alternatif güzel bir şey buldum diye seviniyordum Allah korusun büyük konuşmayım ama ağzıma sürmem bir daha Hindistancevizi yağının faydalarını biliyorum ama benim kolesterolüm yüksek doktor baya yağ kısıtlaması yapıcam dedi. yine de sorucam ben muhtemelen günde 1 tatlı kaşığına izin verir
Canım çok iyi bakamıyor musun kendine acaba? Vitamin alıyor musun?
Kuzum kızgınlığın çok uzun sürdü yaa uzatma bu kadar
Hindistancevizi yağını ve hindi fümeyi doktora sormayı unuttum keşke not alsaymışımHe he, muhabbetimizi kıskanmayalım lütfen
Valla her kafadan bi ses çıkıyor, o yüzden ben de emin olamıyorum ama zeytinyağı, hindistancevizi gibi sağlıklı yağların kolestrole bir zararı olur mu ki? Karatay ve Ümit Aktaş'ın bu konuda paylaştıklarını araştır canım.
Kızlar diyetisyenden geliyorum
Bence sormana gerek , beni dinle Fumeyi en fazla 2-3 ayda bir ve çok az ye, hindistan cevizi yağı serbest. Günde 1 tatlı kaşığından fazla yiyemezsin zaten; yoğun bir yağ.Hindistancevizi yağını ve hindi fümeyi doktora sormayı unuttum keşke not alsaymışım
Tamam canım senin sözüne uyuyorum ve fümeyi evdeki bitince bir daha ağzıma sürmüyorum, hindistancevizi yağını da hayatıma sokuyorum.. Eğer kilo vermemde veya kolesterolümde bir sıkıntı olursa o zaman doktora söylerim yoksa söylememe gerek yok bence deBence sormana gerek , beni dinle Fumeyi en fazla 2-3 ayda bir ve çok az ye, hindistan cevizi yağı serbest. Günde 1 tatlı kaşığından fazla yiyemezsin zaten; yoğun bir yağ.
Ya elbette danış doktoruna canım ya; ben doğal olanı iyi diye çok duydum ama kolestrolün yüzünden sana bir mahsuru olursa üzülürüm. Her hafta mı kontrol oluyorsun?Tamam canım senin sözüne uyuyorum ve fümeyi evdeki bitince bir daha ağzıma sürmüyorum, hindistancevizi yağını da hayatıma sokuyorum.. Eğer kilo vermemde veya kolesterolümde bir sıkıntı olursa o zaman doktora söylerim yoksa söylememe gerek yok bence de
Yok canım baya araştırmıştım ben onu senden önce de.. Bence bi zararı olmaz olmadı bu hafta bakayım önümüzde ki hafta sorarım doktora.. Her hafta gideceğim canım. 3 aylık bi paket aldım 12 seans gideceğimYa elbette danış doktoruna canım ya; ben doğal olanı iyi diye çok duydum ama kolestrolün yüzünden sana bir mahsuru olursa üzülürüm. Her hafta mı kontrol oluyorsun?
İnşallah çok faydasını görürsünYok canım baya araştırmıştım ben onu senden önce de.. Bence bi zararı olmaz olmadı bu hafta bakayım önümüzde ki hafta sorarım doktora.. Her hafta gideceğim canım. 3 aylık bi paket aldım 12 seans gideceğim