Doktor ya da hemşire misin? Ekmek sahte bir tokluk veriyor sanki, ben ne kadar yersem o kadar daha çabuk acıkıyorum, ama evet akşam en azından yeme diye dedim ben de.bu defa açlıktan ölürüm sürekli ayaktayım bugün nöbetteyim. ekmek yemem ama akşam
Gluten bana hiç yaramıyor ya, herkesi kendim gibi sanıyorum Shapes. Simit, ekmek bayılırım, ama 2-3 gün sindiremiyorum, şiş bir karınla geziyorum.Afiyet olsun canım :)
Aslında diyetisyenler günde 4 dilime kadar izin veriyor
Çok sıkıntı değil.
Gluten bana hiç yaramıyor ya, herkesi kendim gibi sanıyorum Shapes. Simit, ekmek bayılırım, ama 2-3 gün sindiremiyorum, şiş bir karınla geziyorum.
Yeme canım, bağırsak çeperine çok zararlıymış. Bizim yediğimiz DNAsı ile oynanmış buğdaymış, Ümit hocanın güzel yazıları var bu konuda. Biliyorsundur Siyez buğdayı muhabbetini.o bende de öyle valla
bende biliyosun sadece 2 dilimi geçmemeye çalışıyorum.
Sabah simit yediysem öğle akşam hiç yemiyorum zaten..
Doktor ya da hemşire misin? Ekmek sahte bir tokluk veriyor sanki, ben ne kadar yersem o kadar daha çabuk acıkıyorum, ama evet akşam en azından yeme diye dedim ben de.
Süper, tansiyonumuz, şekerimiz düşerse müdahale edecek arkadaşımız da hazırhemşireyim şimdi yemeğimi yedim ekmek yok öğlenkilşerin yarım porsiyonu
o bende de öyle valla
bende biliyosun sadece 2 dilimi geçmemeye çalışıyorum.
Sabah simit yediysem öğle akşam hiç yemiyorum zaten..
Süper, tansiyonumuz, şekerimiz düşerse müdahale edecek arkadaşımız da hazır
En cool diyet topiği bizimkii
20.00/ Bulgur pilavı üzerine
Biraz tavuk didikleyip o şekilde yedim.
Yoğurt ve salata ile.
Annemlerde yedik bu aksam yemegi
Evde olsaydım sadece yoğurt yiyecektim.
shapee bugün kaçırdım biraz sanırım kahvaltıda 1 pide çeyrek yumurta 1 tane yeşil zeytin 1/2 kibrit kutusu kaşar peynir birazcık sucuk domates salatalık biber
Canim mide bombos oldugu icin olmasin? Su, yumurta, kahve. Resmen tutacak hic bisey yok, uzerine de sindirimi hizlandiran yesil cay tam olmus sanki. Niye yulafi menune katmiyorsun?08.00/ bir bardak ılık limonlu su
09.00/ 1 haşlama yumurta
1 türk kahvesi
11.00/ yeşil çay, limonlu
(yanlız yeşil çayı aşırı mide bulantısıyla birlikte geri çıkardım)
Dokunmaya başladı sanırım.
Bir süre tüketmeyeceğim.
Canim mide bombos oldugu icin olmasin? Su, yumurta, kahve. Resmen tutacak hic bisey yok, uzerine de sindirimi hizlandiran yesil cay tam olmus sanki. Niye yulafi menune katmiyorsun?
Ben sabah 1 muzla, kucuk bi kase yogurt yedim. Saat 17 ye kadar gel git bir simiti didikledim, aksam yemegi olarak da biber dolmasi. Kac tane soylemiyorum
Yup, karabugdayli dolma. :)
Isirgan cayi tavsiye ederim canim, demir deposu.
Evet canim, arkadasimin cok iyi bir doktoru var, o da tavsiye etmis. Kaynamis suda 10 dk demle, yoksa icerken bogazi kasindirabilir.Öyle mi bilmiyordum hiç
Zaten demir eksikliği de var iyi olur
Alayım yarın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?