- 8 Kasım 2023
- 43
- 1
- 35
- Konu Sahibi Maviboncuk58
Devlet hastanesinde mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EvetDevlet hastanesinde mi
Nurullah peker ve zeki akkum
Bende zeki akkum gidecegim bakalimNurullah peker ve zeki akkum
Ne zaman başlayacaksınız?Bende zeki akkum gidecegim bakalim
Bu ay isallah ama uğur değerde de aklım kaldiNe zaman başlayacaksınız?
Aynı gün iki doktorlada ön görüşme yapsanız aklınızda kalmaz inşallah hepimiz bebeğimize kavuşuruz. Görüşünce banada mesaj atabilir misinBu ay isallah ama uğur değerde de aklım kaldi
Amin inşallah tm yazarımAynı gün iki doktorlada ön görüşme yapsanız aklınızda kalmaz inşallah hepimiz bebeğimize kavuşuruz. Görüşünce banada mesaj atabilir misin
Batman'da tüp bebek yapicak hastane doktor yokmu canım bende yapicam ama hangi şehirde yapsam bilemiyorum bide iyi bir yer olsun olumlu sonu. Almak istiyorum lavatuvar çok önemliBende henüz kendimi hazır hissetmiyorum. Ama doktora gidip sorun yok olur gibi şeyler duymaktan yoruldum. Allah yardımcımız olsun bende Batman dan gideceğim
Malesef hayırBatman'da tüp bebek yapicak hastane doktor yokmu canım bende yapicam ama hangi şehirde yapsam bilemiyorum bide iyi bir yer olsun olumlu sonu. Almak istiyorum lavatuvar çok önemli
Bahcecide yaptinizmi tüp sbbek bende yapacağım kararsız kaldımBu doktoru tanımıyorum ama bahçeciye de gidebilirsiniz. Ben başlarsam orada başlayacağım. Fiyat 55 bindi. Ama şöyle bir şey var dr a 2.200 muayane ücreti verdiğinizde 6 ay geçerli oluyor. Memorialda öyle değil. O yüzden arada çok fark yok. Laboratuvar açısından orayı tercih edeceğim ben.
Yaptırmadm. Kafam karışıkYaptırdınız mi
Siz yaptınız mıBahcecide yaptinizmi tüp sbbek bende yapacağım kararsız kaldım
Merhabalar, ben her iki doktorla da görüşme yapmıştım. Nurullah bey gerçekten iyi bir doktor. Bende ufacık bir kist vardı, kist gitsin öyle başlayalım diyip bana doğum kontrol ilacı verdi. 3 ay kullandım ama kistim gitmedi. Beklemekten sıkıldım, gidip izmirde tüp bebek raporu çıkartıp uğur değere tedaviye gittim. Uğur bey de iyi bir doktor ama inanılmaz yoğun. Kendi paramla rezil oluyorum diye pişman oluyor insan hastanede beklerken.Arkadaşlar ben dediğim gibi şehir dışından gideceğim kararsızım çok kar yağmadan soğuklar gelmeden yaptırmak istiyorum adet olmayı bekliyorum. Ssiz olsanız uğur değer de mı yoksa Nurullah Pekerde mı yaptırdınız?
Ya uğur değere aşılama yaptırdım bizim sebepsiz infertilite tutar dedik tutmadı. Dediğiniz gibi aşırı ama aşırı derecede yoğun biri. Nurullah bey'i çok duydum. Övülen biri. Ama üç yılı doldurmadığım için tedavi için kafamm karışıkMerhabalar, ben her iki doktorla da görüşme yapmıştım. Nurullah bey gerçekten iyi bir doktor. Bende ufacık bir kist vardı, kist gitsin öyle başlayalım diyip bana doğum kontrol ilacı verdi. 3 ay kullandım ama kistim gitmedi. Beklemekten sıkıldım, gidip izmirde tüp bebek raporu çıkartıp uğur değere tedaviye gittim. Uğur bey de iyi bir doktor ama inanılmaz yoğun. Kendi paramla rezil oluyorum diye pişman oluyor insan hastanede beklerken.
Hamile kalamamaktaki 3 yılı doldurmaktan mı bahsediyorsunuz acabaYa uğur değere aşılama yaptırdım bizim sebepsiz infertilite tutar dedik tutmadı. Dediğiniz gibi aşırı ama aşırı derecede yoğun biri. Nurullah bey'i çok duydum. Övülen biri. Ama üç yılı doldurmadığım için tedavi için kafamm karışık
Hayır yapmadım. Hangisi de yaoacagimi bilmiyorum hangisi iyi olur bide 3 yıllık şart mı gerekiyorSiz yaptınız mı
hayır üç yıllık evlilik şartı+ üç yıl içinde çocuk doğurmamış olması şartı var devletteHamile kalamamaktaki 3 yılı doldurmaktan mı bahsediyorsunuz acaba