Diva'nın Zayıflama Günlüğü

Selam
Rabbimden sabır ve sağlıklı kilo vermeler diliyorum sana.
Yeminini de etmişsin. İnşaallah başarırsın
Hayırlı günler.

Son düzenleme:
Canım sen zaten daha 19 yaşındasın kendini bu kadar kasma bence ..kararlı olman süper çok begendim ama fazla hırslanıp da bünyene zararlı bişiler yapma pepper time falan sakın dozunu kaçırma..spor olayı süper herkesin yapması gerek ben bu hafta 4 gün üst üste yaptım bugün dinleniorum yarın gene başlıcam tempoya..30-40 dk arası tempolu yürüyüş sonra da bisiklet ve bikaç egzersiz yapıorum..canım cıkıo resmen:)kilo werme yolundaki azmini takdirle karşılıor fakat bir o kadar da dikkatli olmanı tawsiye ediorum sana..muck!

insallahhh yasirticam yanimmm..dalga geciyorum bazen su kilolarimdan kurtulim karsina gecip göbek atmazsam diye

hehehehe İnşallah

Selam
Rabbimden sabır ve sağlıklı kilo vermeler diliyorum sana.
Yeminini de etmişsin. İnşaallah başarırsın
Hayırlı günler.

Çook teşekkürederim canım.

Sağol uyardığın için canım.Bazen çok gaza geliyorum.Kendimi firenlemeye çalışıyorum zaten artık.:78: Pepper Time'ıda kullanmıyorum şuan çok zorda kalırsam yarım doz yarım doz alırım.

3.4.2011

Ara

2 bardak su
1 bardak (0.1 yağlı) süt
1 küçük boy muz

Öğle

2 bardak su
1 kase tavuk çorbası
80 gr tonbalığı
4 yemek kaşığı (suyu süzülmüş) sebze yemeği
1 küçük kase cacık
2 dilim kepek ekmeği (39 cal.)
yağsız salata

Ara

2 bardak su
1 bardak (0.1 yağlı) süt
2 çubuk kepekli galeta
1 orta boy elma

diyet nasıl gidiyor?:)

İyi gidiyor canım.Hiç acıkmadım şuana kadar.Ama çok yiyormuşum gibi geliyor.Diyetistyenimi aradım çok degil dayan 7.güne kadar sakin ol dedi.Veremiycem diye çok korkuyorum ya. Bir taraftan bu topicdeyim bir taraftan 13. zayıflama takımında yarışıyorum bir taraftan bölgesel incelme takımı kurdum orayla ugraşıorm.Bir haftadır hergün KK'dayım.

bnde metabolizmam zayıf diye kilo veremem sanırdım
ama 1 bucuk hafta agzımı tuttum kısarak yedım
bı baktım kı vermısım:)

hangi araliklarla tartiliyorsunuz..tartilmak benim aklima hic gelmiyorr diet dusunmuyorum ben pekte:2:

şu an tartılacağım yer olmadığı için ayda 1 tartılmak zorunda kalıyorum
ama evdeyken günde 3 kere tartılırdım
en sağlıklısı haftada 1 kere sanırım:)

hangi araliklarla tartiliyorsunuz..tartilmak benim aklima hic gelmiyorr diet dusunmuyorum ben pekte:2:

Diyetisyenim haftada bir ölçücekmiş beni.Ben bilmem o bilir
şu an tartılacağım yer olmadığı için ayda 1 tartılmak zorunda kalıyorum
ama evdeyken günde 3 kere tartılırdım
en sağlıklısı haftada 1 kere sanırım:)

Hafta bir kez şişman bayanlar için,ayda bir kez obez bayanlar için oluyor genelde.:97:

3.4.2011

Akşam

2 bardak su
1 kase domates çorbası
4 yemek kaşığı yeşil fasulye (suyu süzülmüş)
2 dilim kepekli ekmek (39 cal.)

Egzersizlerimi yapmam lazım üşeniyorum.21.00 başlıycam.Kaytarırsam kendimi döverim

babamı hastaneden çıkarmışlar ben annemlere gidiyorum orda girmeye çalışırım.:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…