Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kahvaltıda yediğin beyaz ekmek yerine arada bir uno çavdarlıyı denemeni öneririm.Hem çok lezzetli hemde vücuda dost canım.Ayrıca çıbık kraker yimişsin.Diyet miydi o çıbıklar, yoksa en yağlı en baharatlısından mıydı?
Sadesindense de az yemişsindir umarım canım
Canım senin çok az fazlan var.50 senin için zayıf ama zayıflıktan ölmeyen cinsten bir kilo olur.
Gel canım gel tabikisi.Zayıflamak isteyen motive etmek, motive olmak isteyen herkese açığız.
(geç yazdım spor yapıyordum canlarım)
57kg olana kadar diyeti bırakmayacağıma yemin ediyorum
Ay yeminimide ettim.Allahım bana sabır versin artık.Benim için yeminden öte söz yoktur.Yandım da yandım
![]()
cnm benim zaten sadece bölgesel olarak fazlalığım var göbeğim çok fazla hamile gibi duruyo malesef
inşallah cnm böyle azimle devam edersen umarım istediğin kiloya ulaşırsın
Bak beraber yapalım istersen.Hergün 50 mekik (ben 100 yapıyorum) 100 cnde biticek bişey ne dersin?![]()
olur cnm bende sabah 50 akşam 50 mekik çekerim ve burda bildiririm
tamam cnm orayada gelirim şimdi çıkıyorum ama yarın ölçülerimi alıp yazarım sana iyi geceler
Bugün barda bir arkadaşla karşılaştım.En son görüştügümüzde hevesle spor yapıyordum.(2.5 haftada 4 kilo verdim.Geri almadım hala.)Konuşurken salonun ayı dolunca bıraktıgımı söyledim.(Param yoktu bir sonraki ayın ücretini ödemeye)"Ben söylemiştim yalan olmasın diye" falan dedi.Eve gelince ağlıcaktım resmen ya
Ama lafını yutucak beni aylar sonra görünce.Herkesi şaşırtıcam.Buraya yazıyorum.(Yeminimide etmiştim zaten)
sinir oluyorum böylelerinee heves kirmakta bire birler...
bende erkek arkadasima dedim mekik aleti alicam kosu bandi falan alicam die..
(2senedir hep kilo vericem dedim icin alismis oda,askerde suan 43günümüz kaldi allahin izniyle)
bosver askim diyo ztn 2gun sonra skilcaksin birakicaksin dedi..
bende bak görürsün sen gelene kadar tig gibi olmazsam dedim
ben bu sene izine zor gidicek gibiyim belki kismet olursa o buraya glicek 3ayligina falan..
beni tekrar ayni sekilde gorsun istemiyorummmm..o yüzden büyük hirs yaptim![]()