Diva'nın Zayıflama Günlüğü

57kg olana kadar diyeti bırakmayacağıma yemin ediyorum
Ay yeminimide ettim.Allahım bana sabır versin artık.Benim için yeminden öte söz yoktur.Yandım da yandım

cnm benim zaten sadece bölgesel olarak fazlalığım var göbeğim çok fazla hamile gibi duruyo malesef

57kg olana kadar diyeti bırakmayacağıma yemin ediyorum
Ay yeminimide ettim.Allahım bana sabır versin artık.Benim için yeminden öte söz yoktur.Yandım da yandım

inşallah cnm böyle azimle devam edersen umarım istediğin kiloya ulaşırsın

cnm benim zaten sadece bölgesel olarak fazlalığım var göbeğim çok fazla hamile gibi duruyo malesef

Anladım.Beslenlemi düzenlemişsin zaten canım.Bence sen günlük spor yap sadece karın bölgesine yönelik.Burda ölçülerini ilerlemelerini paylaşabilirsin.Motive ederiz seni:13:Ayrıca sanırım bölgesel incelme yarışması topicini açıyorum bugün.

inşallah cnm böyle azimle devam edersen umarım istediğin kiloya ulaşırsın

Çok teşekkürederim canım

cnm beslenmeme dikkat ediyorum ama spor yapmaktan sıkıldım çünkü 74 lilodan 59 kiloya ancak düştüm sürekli yediklerime dikkat ederek ve spor yaparak 2 senede tabi ara verdiğim dönemler oldu ve cnm şimdi hiç spor yapmak istemiyorum motivasyonum çok düştü

Bak beraber yapalım istersen.Hergün 50 mekik (ben 100 yapıyorum) 100 cnde biticek bişey ne dersin?

Ay öğle yemeğine yemeklik bişeyler almaya pazara gitmişti annem çok geç gelince hala yemeğimi yiyemedim.14.00da yemem gerekiyordu.Neyse çok etkilemez:89:

Kızlar bölgesel incelme&sıkılaşma topicini açtım.Katılmak isteyenler "Spor ile Sağlıklı Yaşam" bölümü "Egzersizler" topicinde takımımızı bulabilirler.​

.

Son düzenleme:
2.4.2011

Öğle

2 bardak su
1 kase tavuk çorbası
4 yemek kaşığı yeşilfasulye (yemeğin suyu süzülerek)
2 dilim kepekli ekmek (39 cal.lik)
1 küçük kase çacık
salata (yağsız)

Öğle yemeğimi 1 saat geç yedim,akşam yemeğimi yarım saat erken yiyeceğim(zorunlu olarak).Bugün saatlerim biraz karıştı.

tamam cnm orayada gelirim şimdi çıkıyorum ama yarın ölçülerimi alıp yazarım sana iyi geceler

2.4.2011

Akşam

2 bardak su
1 kase tavuk çorbası
4 yemek kaşığı yeşil fasulye (yemeğin suyunu süzerek)
2 dilim kepek ekmeği (39 cal.lik)
salata

Ara

sütsüz şekersiz kahve
sade soda

Günlük egzersiz

100 mekik
2 mil yürüyüş
5 tibet hareketi​

Bugün barda bir arkadaşla karşılaştım.En son görüştügümüzde hevesle spor yapıyordum.(2.5 haftada 4 kilo verdim.Geri almadım hala.)Konuşurken salonun ayı dolunca bıraktıgımı söyledim.(Param yoktu bir sonraki ayın ücretini ödemeye)"Ben söylemiştim yalan olmasın diye" falan dedi.Eve gelince ağlıcaktım resmen ya
Ama lafını yutucak beni aylar sonra görünce.Herkesi şaşırtıcam.Buraya yazıyorum.(Yeminimide etmiştim zaten)

3.4.2011

Sabah

2 bardak su
1 bardak yeşil çay
2 dilim kepek ekmeği (39cal)
1 kibrit kutusu kadar peynir
3 zeytin
2 domates
1 biber
1 tutam maydonoz
1 çay kaşığı bal

sinir oluyorum böylelerinee heves kirmakta bire birler...
bende erkek arkadasima dedim mekik aleti alicam kosu bandi falan alicam die..
(2senedir hep kilo vericem dedim icin alismis oda,askerde suan 43günümüz kaldi allahin izniyle)
bosver askim diyo ztn 2gun sonra skilcaksin birakicaksin dedi..
bende bak görürsün sen gelene kadar tig gibi olmazsam dedim
ben bu sene izine zor gidicek gibiyim belki kismet olursa o buraya glicek 3ayligina falan..
beni tekrar ayni sekilde gorsun istemiyorummmm..o yüzden büyük hirs yaptim

Son düzenleme:

Kesinlike bende sinir oluyorum
Bu durum seni çok motive edicek bence.Şaşırt sende sevgilini canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…