Cnm hayırlı olsun topiğin.İnş istediğin hedeflediğin amaca ulaşırsın.ama benden sana tavsiye şu biber hapını kullanma ben onu kullandım ve hıc bı etkısını gormedım.Gerçi ben düzensiz kullandım ama duzenlı kullansaydımda ınanmıyorum işe yarıyacagına para tuzagı bunlar.Hata ben onu kullanırken kılo bıle aldım dıyebılırım.Almadıysan hıc tesebbus etme derım Bide kaç kilo olduğunu ve boyunun kac oldugunu yazarsan merak ettım :)
Kafamda bitirdigime inanıyorum.
Buarada bu sabah "Pepper Time"dan aradılar.İlacımı kargoya koymuşlar.Pazartesi öğlen ulaşırmış bana.Of çok heycanlıyım.5 Gün sonra yoğun programıma başlıyorum.Hem çok istekliyim hemde korkuyorum ya olmazsa, yapamazsam, iradesizlik yaparsam yine diye.. :18: Kafamda bitirdigime inanıyorum.Ama yinede bu konu üzerinde düşünücem
Merhaba,
yazdıklarını okudum ve bu cümleyi bulduğuma çok sevindim :)
Kafada bitince gerisi çok kolay oluyor gerçekten.
Ben de kafasında bitirmiş bir insanım ve güzel bir şekilde ilerliyorum.
Bu yol uzun, sabırlı olmak gerek.
Başarılar diliyorum bu süreçte :)
canım bende bu biber hapından kullandım geçtiğimiz sene. hatta 10kilo verdim bir ayda sonra beynimde uyuşmalar başladı tansiyonum düşmeye başladı 2.kutuda bıraktım. o ara okadar çok haber çıktı ki biber hapıyla benim haberlerden farkında olduğum sadece 5kişinin ölümü oldu bu haptan kaynaklı.bende kiloluyumhala ama bu hap çözüm deil yol yakınken vazgeç hele internetten alınanlar hiç sağlıklı değil çünkü orjinal değil. yakın bi arkadaşımda bu hapı kullandıktan sonra mide sorunları yaşadı midesinde yara oluştu. GERÇEKTEN DEĞMEZ SAĞLIĞINLA OYNAMAYA..
Heeyyy :81: Diyetime 4 günüm kaldı.Hafif hafif yemelerimi,atıştırmalarımı azaltıyorum ki ilk günlerimde çok zorlanmayayım.Zaten fark ediyorum ki eskisi gibi pis bogaz degilim bir süredir.:78: Diyete başlamak için doğru bir zaman seçmişim sanki..
kararlı olman üzel bu şekilde kolaylıkla üstesinden geleceksin ..şimdiden başarılar :)
kararlı olman üzel bu şekilde kolaylıkla üstesinden geleceksin ..şimdiden başarılar :)
canım benim sen şu an kaç kilosun ve ilaç kullanmakta anladığım kadarıyla kararlısın bende bir sürü ilaç kullandım zamanında lida elma&krom vs ama bi işe yaramadılar ama biber hapını denemedim takipçinim baklaım işe yarayacakmı
Canim ya insallah basarirz kilo vermeyi.Ama ilac fln bos isler gercekten..... :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?