Diva'nın Zayıflama Günlüğü

8.4.2011

Ara(yatmadan)
8 çilek

Bu arada akşam sporumuda yapamadım.Sancılandım yine.Bu saatte hala uyuyamadım.Agrılarım geçti çok şükür şuan.Hemen düzgün tempoma geri dönmek istiyorum.Bu adet mahvetti beni ya

Of kendimi çok kötü hissediyorum ya.Bugün(dün) beslenme programımı da bozdum sayılır.Listede olmayan şeyler yedim.Ama diyet şeyler sonuçta.Bugün kendime dur diyorum!Sporda yapamıyorum.Bu sancılar beni aglatıyor resmen.Of niye böyle oldu.:95:Ama asla vazgeçmiycem.Ayda en az 6 kilo akıp gidicek vücudumdan.:88:

Bu arada bu yaz ki Paris seyahatim kesinleşti.:81Hatta belki İspanya'ya da geçeceğim)Bu yaz Paris'te incecik,zarif ve çekici bir bayan olarak alışveriş yaparken hayal ediyorum kendimi

1.5 kilo vermişim canım diyetistyenim tartmak istemedi aslında adetlendim bugün çünkü.1kg fazlan çıkabilir falan dedi ben yinede tartıldım.Adetli halimle böyle çıktı işte bilmiyorum iyimi?:97:

İyi olmazmı cnm yaa 1.5 tan hesaplasan bıle ayda 6 kılo yapar cok ıı cok ıı aynı tempoda devam harıkasın valla

tebrikler canım ... bu menün kaç kalorilik acaba...

İyi olmazmı cnm yaa 1.5 tan hesaplasan bıle ayda 6 kılo yapar cok ıı cok ıı aynı tempoda devam harıkasın valla

Aynı tempodayım canım dün biraz gevşedim ama bugün tekrar toparladım.Bu hafta ekmek sayımıda 2'den 1'e indirdi.İnşallah bu haftada 1.5 kilo falan veririm:97:

bende kafamda bitirmek istiyorum

Ozaman bu işin üzerine biraz odaklanmalısın canım.Plan yapmalısın.Ama en gerçekçi planı.Ayrıca sabırlı olmak konusunda kararlı olmalısın.:97:

tebrikler canım ... bu menün kaç kalorilik acaba...

1500 kalori tatlım

:84::84::84::84:

Hadi hadi konuşacağınıza harekete geçin.Mankenlerden ne eksigimiz var onlarda insan.Zayıf halleriyle bile nasıl besleniyorlar.Çünkü vücutlarını önemsiyorlar.Bizde önemsemeliyiz.Çünkü bizde dişiyiz.:13:

9.4.2011

Sabah
2 bardak su
1 kupa yeşil çay
1 dilim çavdar ekmeği
1 kibrit kutusu kadar (%60 az yağlı) peynir
3 siyah zeytin
3 küçük domates
2 küçük salatalık
1 tutam maydonoz
1 çay kaşığı bal

Ara
2 bardak su
2 kuru kayısı

Son düzenleme:
9.4.2011

Öğle
2 bardak su
1 kase çorba
4 yemek kaşığı haşlanmış brokoli
yarım küçük kase (1.0) yağlı yoğurt
80 gr (0.4 yağlı) tonbalığı
1 dilim çavdar ekmeği
yağsız salata

9.4.2011

Ara
2 bardak su
1 bardak yağsız ayran
4 ince çubuk grisini

Son düzenleme:
9.4.2011

Akşam
2 bardak su
1 kase çorba
4 yemek kaşığı barbunya yemeği (suyu olmadan)
1 dilim çavdar ekmeği
yağsız salata

10.4.2011

Sabah
2 bardak su
1 kibrit kutusu kadar (%60 azyağlı) beyaz peynir
3 siyah zeytin
2 domates
2 salatalık
1 yeşil biber
1 tutam maydonoz
1 çay kaşığı bal
1 dilim çavdar ekmeği

Ara
2 bardak su
1 kuru kayısı
1 bardak (0.1 yağlı) süt

10.4.2011

Öğle
2 bardak su
1 kase yoğurt çorbası (çok az şehriyeli)
2 kaşık süzme yoğurt
3 kaşık (1.0 yağlı yoğurt)
4 yemek kaşığı haşlanmış brokoli
1 dilim çavdar ekmeği
yağsız salata

10.4.2011

Ara
2 bardak su
2 kepekli uzun çubuk galeta
1 orta boy sarı elma

Akşam
2 bardak su
2 "wasa" fransız peynirli-naneli kepekli kraker(toplam 160 cal.)
8 çilek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…