• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diva'nın Zayıflama Günlüğü

5.4.2011:15:

Günlük egzersiz

3 x 16 basen hareketi
3 x 16 karın hareketi
3 x 16 kalça hareketi
2 mil yürüyüş
5 tibet hareketi
:15:

Son düzenleme:
6.4.2011:56:

Sabah

2 bardak su
1 kupa yeşil çay
3 zeytin
Yarım kibrit kutusu kadar (%60 az yağlı) beyaz peynir
2 dilim çavdar ekmeği
1 yeşil biber
maydonoz,tere,roka
1 çay kaşığı bal
:56:

6.4.2011:56:

Ara

2 bardak su
1 bardak (0.1 yağlı) süt
2 kuru kayısı

Öğle

2 bardak su
1 kase mercimek çorbası
4 yemek kaşığı haşlanmış brokoli
zeytinyağlı,tuzlu yoğurt sos(brokoli sosu)
2 dilim çavdar ekmeği
80 gr tonbalığı
yağsız salata

Ara

2 bardak su
2 kepekli galeta
1 kapalı ayran
1 orta boy elma

Akşam:56:

2 bardak su
1 kase tavuk çorbası
5 yemek kaşıgı haşlanmış brokoli (tuzlu-zeytinyağlı yogurt sosla)
2 dilim çavdar ekmeği

Günlük egzersiz:15:

2mil yürüyüş
3 x 16 basen hareketi
3 x 16 kalça hareketi
3 x 16 karın hareketi
5 tibet hareketi
:15:

Bugün kahvaltı öğünümü atladım:26:

7.4.2011:56:

Ara

4 bardak su
1 bardak (0.1 yağlı) süt
2 kuru kayısı

Bugünlerde acaba diyetimin her anını bukadar didik didik etmekle hata mı ediyorum diye düşünüyorum.Bir taraftan hiç tartılmadan,hiç ölçülmeden sadece diyetimi ve sporumu yapmak bunları günlük bir aktivite haline getirmek daha mantıklı geliyor.Bir taraftan ilerlemeyi merak ediyorum.İlerlemeyi bilmek motivasyonu kötü etkiler mi? Yarın diyetistyenime sorucam bir karar varmamı sağlar umarım.:68:

Ya ben hiç zorlanmıyorum.Acaba kilo veremiycekmiyim yaaa:18::18::18::18::18::18::18:

Yok o cok motıve oldugun ıcın oluyor cnm .Aynı gazla devam et bence :52: Bende 9. takımdayım buraya cok gelemıyorum bu yuzden ama arada gozum sende ne zaman tartılacaksın merak ediyorum gelısmeyı cok ıyı gıdıyorsun cunku...

Yok o cok motıve oldugun ıcın oluyor cnm .Aynı gazla devam et bence :52: Bende 9. takımdayım buraya cok gelemıyorum bu yuzden ama arada gozum sende ne zaman tartılacaksın merak ediyorum gelısmeyı cok ıyı gıdıyorsun cunku...

1.5 kilo vermişim canım diyetistyenim tartmak istemedi aslında adetlendim bugün çünkü.1kg fazlan çıkabilir falan dedi ben yinede tartıldım.Adetli halimle böyle çıktı işte bilmiyorum iyimi?:97:

8.4.2011:56:

Sabah
2 bardak su
1 kupa yeşil çay
1 kibrit kutusu (%60 az yağlı) beyaz peynir
3 siyah zeytin
2 domates
1 salatalık
1 tutam maydonoz
1 dilim çavdar ekmeği
1 çay kaşığı bal

Ara
2 bardak su
1 bardak (0.1 yağlı) süt
2 kuru kayısı

Son düzenleme:
Dün akşam sancım oldugu için sporumdan kaytardım.Ama haftada bir günde olsun okadar ya:18::18:Ekipteki herkes nerdeyse dün kaytarmış.Bugün aynen devam ediyorum egzersizlerime:15:

cnm merhaba,

hangi diyetisyene gittiğini, nerde olduğunu ve maliyetinin ne kadar oldugunu yazarssan ck swinirimmm...

ii kilo wermeler :)

cnm merhaba,

hangi diyetisyene gittiğini, nerde olduğunu ve maliyetinin ne kadar oldugunu yazarssan ck swinirimmm...

ii kilo wermeler :)

Büyükçekmece Kolan hastahanesinde gidiyorum canım.Fiyatla ilgili bilgi vermesem daha iyi.İnternetten telefon alıp öğrenebilirsin.Teşekkürederim inşallah sende verirsin canım.:16:

Öğle

2 bardak su
1 kase yayla çorbası
1 dilim çavdar ekmeği
küçük kasesinin yarısı kadar (1.0 yağlı) yogurt
4 yemek kaşığı haşlanmış kabak
80 gr (0.4 yağlı) tonbalığı

Son düzenleme:
Egzersiz programımda şuandan itibaren bazı değişiklikler yapmaya karar verdim.:68:Öncelikle şuan 2 mil(25dk) yaptıgım yürüyüşümü 5 mil (70dk)ya çıkarıyorum(Bu akşamdan itibaren).Birde Ebru Şallı ile plates yapmaya başlıyorum.(Pazartesi'den itibaren):15::12:

Back