insalllahhhhh canimmm...su fazla kilolardan kurtulup rahat rahat bikini giyebilicez insallahh
Rahat bikini giyememek,o sahilde salınan kızların yanın havlu sarıp gezmek.İşte siz Diva'nın yaz tatilleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insalllahhhhh canimmm...su fazla kilolardan kurtulup rahat rahat bikini giyebilicez insallahh
aynenn canimmmmm..Rahat bikini giyememek,o sahilde salınan kızların yanın havlu sarıp gezmek.İşte siz Diva'nın yaz tatilleri
Kızlar oylama yaparız eğer haftada bir olursa katılırım ama ayda olursa çok geç o kadar bekleyemem diyet yapıyorum spor yapıyorum haliyle merak ediyorum...
zaten diğer yarışmada haftada bir yapılıyormuş doğrusu budur bence topic in aktif olması gerek bir ay çook geç ..
tabii oylama en doğrusu
Selam kızlar Divacım çok güzel bi konu olmuş ben de katılmak istiyorum size
Egzersiz konusunda her türlü yardımcı olabilirim fizyoterapistim aynı zamanda pilates eğitmeniyim 20 aylık bi oğlum var doğumdan biraz kilo kaldı ve sıkılaşmam gerek ama tembellik yapıyorum hergün buraya yazarsam çok iyi olur benim daha çok alt karın ve göğüs egzersizleri yapmam gerekiyor ölçüp yazayım kendimi
herkes için günlük zorunlu egzersiz listesi mi oluştursak acaba
egitmenimizde varrr yasasinnn
liste cok iyi fikir..mekik mesela günde en az 100 gibi
haftalik yapalim o zaman yogun istek galiba öyle..
ben o kadar cabuk incelicegimizi düsünmemistimm
Listeyi bugün hazırlıyorum canım. Ayrıca Hafta birincisi ve ay birincisi seçilecek.Oyüzden fark etmez haftada bir ölçülmek
250 zıplama
250 mekik
250 yan mekik
50 bacakları düz indirip kaldırma
Ağırlıkla omuz hareketleri
50 öne kaldırma
50 yana açma
50 dirsekler bükülü önde birleştirme
bu benim günlük zorunlu egzersiz listem olsun
Listeyi bugün hazırlıyorum canım. Ayrıca Hafta birincisi ve ay birincisi seçilecek.Oyüzden fark etmez haftada bir ölçülmek
fazla degilmii günlük diyicem ama egitmensin basarirsinn
kisiye göremi olucak zorunlu listesi:44:
yok canım az bile 100 mekik hiç çalıştırmıyor gibi karnıımı sezeryanın da çok etkisi var tabi yada kişiye göre olmasın ortak bi liste daha iyi olur üzerine ekleriz istersek ben sadece yapmak istediklerimi yazdım
ögle yemegim makarna
250g kadar tam tahilli makarna 1kasik zeytin yagi ve yarim tatli kasigi tuz ekleyip hasliyorum suyunu dökmeden..
sossuz 1kase yogurtla yiyicem