dişlerimi sökesim geliyor..

dogunal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
2.259
14
158
dişlerim dogustan ayrık.. doktorum bana ustte bı dısımın ıcten buyudugunu 18 ı gecınce onu dısarı cıkarıp ayrıkıgının gıdecegını soyledı. fakat sımdı baska bır doktora gıttım ıcten buyuyen dıs yok . onceden tel taktırılsaymıs gecermıs dedı yıkıldım. ama artık cok gecmıs. dıslerımın aralarını nasıl doldurabılırım en azından dugunum ıcın aralarını azıcık kapatsam bıle yeter. yardım edın yaa.. hiç gülesim gelmiyor ayrıklık yuzunden ..

Yaşınız Kaç ?:26:

yasım 21. ne kadar talıhsızım dımı.. aıle dıscımız tanıdık dıye guwendım sonucu bu oldu

yasım 21. ne kadar talıhsızım dımı.. aıle dıscımız tanıdık dıye guwendım sonucu bu oldu

Aksine Çok Şanslısın.. Çünkü Yaşın Küçük..
Tel Taktırmak İstiyorsan, Taktırabilirsin..
Tabi Önce Doktorunla Konuş..

Bu linkde daha once konu acmistim. Tam da size gore bir cozum.Mutlaka goz atin.30 gunde dislerinizin arasini kapatmaniz mumkun.
http://www.kadinlarkulubu.com/agiz-...li-dislere-30-gunde-cozumdis-bandi-cikti.html

kompozit dolgular ile boşluklarınız bir miktar kapatılabilir.lamine yapılabilir.yada bir ortodontiste muayene olun.ortodonti ilede tedaviniz yapılabilir

ne enteresan doktorlar var yahu, 18'i gecince icerden buyuyen dis disari cikar falan

canim ben 13 yasindaki ogluma taktirdim dis teli,haziran 2011 'de , eylul 2011 'de dislerin arasi kapandi. su anda hala takiyor, cunku dislerde egrilikde soz konusuydu.

ben yaklasik 12 yildir ,porselen denen disleri kullaniyorum ust cenede.

ve sana tavsiyem sakin kendi orijinal dislerini kestirme !

kaplamalari dahi yaparlarken dislerini inceltiyorlar, kaplamalar kaba durmasin die, herhalukarda disleri kesiyorlar ve sonrasinda kac yil gecerse gecsin sicak-soguk hissedebilirsin. sinirler ortaya ciktigi icin hassaslasiyor. ve inan dugun uzeri bu iskenceyide yasamak istemezsin.

oglumun orthodontistinin ofisinde goruyorum, 30 kusur yasindaki hastalari, her yastan her kesimden insan telleri tercih ediyor artik.

bide seffaf teller vardi hatirladigim, yenilerde dis lastikleri.. cozum cogaldi yani.

diş teli taktırmayın kızlar. ben çok pişmanım . dişleriniz çok daha hızlı bir şekilde çürüyor ömründen ömür gidiyor. inci gibidişlerim vardı şimdi çeşmeden su içemiyorum oderece hassasiyet var. çok düzenli fırçalamıştım yumuşak fırça ile ama bu seferde dişlerimde fırça izleri aşınmalar oldu. hadi bunuda geçelim resmen telleri sökerken diş minesini kazıyarak erittiler. 1 senede işin biter dediler çünki bende çok hafif bir alt dişlerde içe büküm verilecekti. fakat 1sene 5 ay kaldı üstüne 2 senede iç tel takacakmışım insanları aptal yerine koyuyorlar. niye başta 6 ay dedin o zaman Allah belasını versin böyle iş yapan dişçilerin.
Dişleriniz çok düzensizse belki ama ufak tefek şeyler yaş ilerleyipte porselen yaptırınca ortadan kalkıyor zaten

Evet arkadaşlar aynı sorunu bende yaşadım çocukluğumda yaptırdığım ortodonti tedavisinden sonra bütün dişlerimde çürümeler oldu...

düğüne kadar ortodontinizin yetişmesi zor.ama o bölgedeki estetik sorunuzu kompozit veneer lerle çözebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…