evet haklsınız ama aslnda gercektende öyleyim biliyormsn cok zayıfım güclü deilim inanın neden böyleym bilmiyorum cok şükür bir eksiğim yok üstelik fazlam var mesela eltimden daha güzel ve bakmlym ama neen gücsüzm bilemiyorumGormezden gel.Hic takma kv kp ile ilgilen gerisini gorme kizinla eglen gul espriler yap onlsr cildirsin.Sorun sizde.Cok zayif bir kisilik sergilemissiniz onlarin karsisinda.Azcik guclu durun ya.
BENde aynı durumu yaşıyorum gercekten cok sinir bozucu bir durum ama güclü olmalıyız .. eger gücsüz ezik olursak daha cok üzerimize geleceklerAa ne tatlı bir ortam(!). Kızınızla ilgilenin. Oyun oynayın.
İnsanların dışlama çabalarına anlam veremiyorum. Ama şu günlerde bende bir ortamda yaşıyorum. Süper eğlenceli değil ama azıcık daha görmezden gelmem lazım
Bi gece kalmaktan bişey olmaz eşinde yanında olacak sonuçta öle şen şakrak olki çatlasınlar eşinde mutlu olmuş olur hem beni kırmadı der adam zaten senin arkandasanrm en güzeli bir gece kalmamamak sadece sabah gitmek gece kalmak acıkcası işkence gibi... kv kp benmle yakın olsa aslnda sorun etmem ama onlarda eltici durum böle iken eşimden baska kimse kalmıyor
Ben bana söylenen herşeye karşılık veriyorum.BENde aynı durumu yaşıyorum gercekten cok sinir bozucu bir durum ama güclü olmalıyız .. eger gücsüz ezik olursak daha cok üzerimize gelecekler
güclü olmak bu kadar zor mu hayır ama vallahi takmıyor gibi yapıp kafayı yedim desem
Konuyu okuyunca cook eskilere gittim birden. Yeni evli olduğumuz yıllar. Kızım yok daha. Bir kurban bayramı sabahı. Eşim namaza gitti döndü. Kvler ile büyükbaş kesilecek. Kesim için civarda bir köye gidecek eşim ve kp. Eşim " ne zaman döneriz bilmiyorum. Seni annemlere bırakayım, biz dönene kadar bi başına sıkılma evde" dedi. Ben saf da olur dedim. Gittik kp aşağıda eşimi bekliyor. Yukarı çıktım. Kapıyı çaldım. Uzunca bi süre kapıda bekledim. Nihayet görümce açtı kapiyi. Baktı baktı baktı... sabahın köründe sen ne diye geldin dedi. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Abin evde yalnız kalmayım diye buraya getirdi diyebildim. Basiretim bağlanmış gibi kalakaldım. Uzunca bir kapıda beklesmenin ardından içeri buyur edildim. Girdim ama eşim gelene dek diken üstünde kaldım. Üzerinden belki 12-13 yıl geçti. Ama hala yüreğimin ortasında durur bu ve buna benzer yaşananlar. Yıllarca maruz kaldım bu tip olaylara. En son iki yıl önce benzeri bir durumda yettiniz artık dedim. Eşime de bu olaylar yüzünden ailenle görüşmediğim için bosanacaksak bir an bile bekleme, benim artık ailene tahammülüm kalmadı dedim. 2 yıldır görüşmüyoruz.
Esin sana destekmiş. Bi kez daha dene baktın olmuyor, olmadığını eşine anlatır tekrarının yaşanmasına mahal vermezsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?