Dışlandığınız Yerde Bayramda Yatılı Olarak Kalırmıydınız ??

Gormezden gel.Hic takma kv kp ile ilgilen gerisini gorme kizinla eglen gul espriler yap onlsr cildirsin.Sorun sizde.Cok zayif bir kisilik sergilemissiniz onlarin karsisinda.Azcik guclu durun ya.
evet haklsınız ama aslnda gercektende öyleyim biliyormsn cok zayıfım güclü deilim inanın neden böyleym bilmiyorum cok şükür bir eksiğim yok üstelik fazlam var mesela eltimden daha güzel ve bakmlym ama neen gücsüzm bilemiyorum
sanırım cok yıprandm
kv kp de benmle pek konuşmaz sohbet etmez =(

böyle bir ortamda 1hafta 2hafta kalmak zorunda olanla napsın peki (
1 gün idare et eşin ve anne babası için

canım bak benim eşimin ailesinin dillerini bilmem ben
bir ortama girilince anlayacağım şekilde konuşmaya başlarlar ama sonra alışkanlıktan kendi dilleri ile konuşurlar
ilk önce çok içerliyordum
ama sonra umursamadım hatta oraya giderken özellikle telefonuma oyun indiriyorum
senin bide çocuğun varmış onunla ilgilen
sen böyle güçsüz olduğun için üstüne geliyorlar
Kv bana birgün kızım hep telefonla oynuyorsun dedi
bende napayım anne sizi anlamıyorum sıkılıyorum dedim
çocuğuna dergiler götür etkinlik yap evcilik oyna

Aa ne tatlı bir ortam(!). Kızınızla ilgilenin. Oyun oynayın.
İnsanların dışlama çabalarına anlam veremiyorum. Ama şu günlerde bende bir ortamda yaşıyorum. Süper eğlenceli değil ama azıcık daha görmezden gelmem lazım

BENde aynı durumu yaşıyorum gercekten cok sinir bozucu bir durum ama güclü olmalıyız .. eger gücsüz ezik olursak daha cok üzerimize gelecekler
güclü olmak bu kadar zor mu hayır ama vallahi takmıyor gibi yapıp kafayı yedim desem

sanrm en güzeli bir gece kalmamamak sadece sabah gitmek gece kalmak acıkcası işkence gibi... kv kp benmle yakın olsa aslnda sorun etmem ama onlarda eltici durum böle iken eşimden baska kimse kalmıyor
Bi gece kalmaktan bişey olmaz eşinde yanında olacak sonuçta öle şen şakrak olki çatlasınlar eşinde mutlu olmuş olur hem beni kırmadı der adam zaten senin arkanda

Ben bana söylenen herşeye karşılık veriyorum.

Konuyu okuyunca cook eskilere gittim birden. Yeni evli olduğumuz yıllar. Kızım yok daha. Bir kurban bayramı sabahı. Eşim namaza gitti döndü. Kvler ile büyükbaş kesilecek. Kesim için civarda bir köye gidecek eşim ve kp. Eşim " ne zaman döneriz bilmiyorum. Seni annemlere bırakayım, biz dönene kadar bi başına sıkılma evde" dedi. Ben saf da olur dedim. Gittik kp aşağıda eşimi bekliyor. Yukarı çıktım. Kapıyı çaldım. Uzunca bi süre kapıda bekledim. Nihayet görümce açtı kapiyi. Baktı baktı baktı... sabahın köründe sen ne diye geldin dedi. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Abin evde yalnız kalmayım diye buraya getirdi diyebildim. Basiretim bağlanmış gibi kalakaldım. Uzunca bir kapıda beklesmenin ardından içeri buyur edildim. Girdim ama eşim gelene dek diken üstünde kaldım. Üzerinden belki 12-13 yıl geçti. Ama hala yüreğimin ortasında durur bu ve buna benzer yaşananlar. Yıllarca maruz kaldım bu tip olaylara. En son iki yıl önce benzeri bir durumda yettiniz artık dedim. Eşime de bu olaylar yüzünden ailenle görüşmediğim için bosanacaksak bir an bile bekleme, benim artık ailene tahammülüm kalmadı dedim. 2 yıldır görüşmüyoruz.

Esin sana destekmiş. Bi kez daha dene baktın olmuyor, olmadığını eşine anlatır tekrarının yaşanmasına mahal vermezsin.

Esinizin yaninda olun..
Hiiç sallamayın gülün eğlenin üzülmüş dışlanmis gibi durmayin. En kotu telefonunuza oyunlar yukleyin, cok onemli bir seyle ilgileniyormus onlari siz sallamiyorsunuz gibi gozukun...

1 gun idare et bence
Sehirdisinda esinin koyune gidip 10 15 gun kalacak cogu kisi (maalesef). 1 gun idare edilir.

Aile huzurunuz için, ileride başınıza kakılmaması için ve eşinizle birbirinize ne kadar önem verdiğinizi göstermek için 1 gece sabredin.

Hem tek başına da değilsiniz ki eşiniz ve kızınız var. O evin sizin de eviniz olduğunu onlara farkettirin. Siz dişinizi göstermedikçe üstünüze gelmeye devam edecekler.

Annesiniz siz güçsüz olamazsınız. Kızınız için sağlam durmalısınız. Kızınız sizin hep ezildiğinizi mi görsün. Silkelenip kendinize gelin ve o ailenin bir parcası olduğunuzu gösterin onlara.

Bir de kp ve kv ye karşı sizin yakınlığınızı merak ettim. Belki de uzak duruyorsanız onlar da size yaklaşmıyorlardır.

siz neyse de kızınıza kıyamadım. güzel ilgisini çekicek bir iki oyuncak alın bari, onlarla oynarsınız. belki diğer minikler de eşlik eder size sonradan.

köşeye çekilip pasifleşmeyin. eşiniz arkanızda, sizin de aklınız başınızda. bu durum böyle gelmiş böyle gidiyor, siz kendi keyfinize bakın kimseyi umursamayın.

eşinize de bravo, gerçeği görmeye başlamış.

Kiiiiiiiizzz ne uzuluyosun? Esin arkandami?, arkanda... ben olsam giderimmm hic birseyde yapmam keyif yaparim. Birak onlar hizmet etsin sana sende keyif yap. Birsey derlersede belim agriyo egilip kalkamiyorum ayakta zor duruyorum dersin. Oooohhh mis gibi bayram

valla okurken sinirden cildirdim.bende sizin gibi en cok kucuk yavrunuza uzuldum.yorumlari cok okuyamadim ama ben olsam cocuklarla kizimi kaynastirirdim.cocuklar masum olur hemen uyum saglarlar birkac oyun ogrenin grup seklinde oynanacak cekin onlarida yaniniza kizinizla beraber oynatin.ne kadar gorusmeyecez desenizde illaki karsilasiliyor cocuklarin kizinizla kaynasmasini saglayin bence benimki sadece bir Oneri sizin yasadiklarinizi en iyi siz analiz edersiniz.kiziniz onlarin arasina girince eminim cok mutlu olacaktir.o mutlu olunca inaninki bir cok seyi takmayacaksiniz keyfiniz yerine gelecek.mesela cocuklari bakkala vs goturun hepsine yiyecekler alin onlArin gonullerini yapin kiziniz icin guzel bir tatil olsun ins gonlunuzce gecirirsiniz

Git kırma eşini. Nasılsa bir daha gitmeyecek gormeyeceksin. Bence hiç takmayan bi durumda ol moralsiz olduğunu gordillerinde onlar içten içe sevinecekler. Kızımla ilgilen gül oyna.
Bayramlardan nefret eder olduk artık ya malesef bu durumlar yüzünden. Ah ah nerde o çocukluğumuzun bayramları. O zamanlarda annelerimiz belki böyle çekiyordu.

Esini kirmayip gitmelisin bence . Onlar nasıl davranıyorsa sende böyle davran yada herkesin için eltine benden alıp veremediğin nedir ? Diye sor benimi kıskanıyorsun ,esimimi kıskanıyorsun , yoksa cocugumumu diye herkesin ortasında sorarak bir yüzünü kızart onun . Anlasın anyayla konyanın ne oldugunu

Bak ben kolay kolay yorum yapmam.
Kafama goredir.
Ama konun çok dikkatimi çekti.
Aynı şey benim basimda.
Benimde büyük gorumcem aynı.
Ne anlattiysan ayni yani.
Ve kurbana gidersek gorumcemde orda olacak.
Bir kaç ay önce gittik oradaydı. Hoşgeldin demedi konuşmadı.
Ve eşime dedim ki görüyorsun değil mi ben böyle konuşmaya çalıştıkça böyle yapıyor diye
Şimdi gitsek yine giderim ha kaynanami falan seviyor muyum hayır. Ama giderim . Eşim görsün ki iki gün sonra laf etmesin.
Zaten gördü.
Kesinlikle git. Bu senin için bir fırsat. Gidersen esin daha çok anlayacaktır seni.
Bir defalik birşey olmadığını görecektir.

Gitmelisin ve orda hiç olmadığın kadar şen şakrak olmalısın. Olmalısın ki onları takmadığını anlasinlar.suratını asip oturursan kendilerini bi halt sanarlar mutlu olurlar seni öyle mutsuz görünce.onlara bu fırsatı verme.üstelik yeni bir olayda kendini eşine karşı savunman icin gitmen iyi bir koz olur. çocuğunla oyna eşinle sohbet edin gülün.Ohh missinir olan onlar olsunayrica senle bayramlasmazsa sen de bayramlaşma.bayramlasirsa da iyi bayramlar de geç. Kayninla falan güzel bayramlaş ama.böyle yap ki sadece onu takmadığını anlasın elti kişisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…