• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dışlandığınız Yerde Bayramda Yatılı Olarak Kalırmıydınız ??

Sizi ezen evin sahibi degil ki? Elti gorumce ezmis bilmemne. Kv ve kpinizin evi orasi. Rahatca gidilebilir bence. Kalma kismina gelince,ben oglum dogdugundan beridir kimsenin evinde kalmiyorum. Bizim evimiz bizim duzenimiz onemli cunku. Nerde aksam orda sabah yapamiyorum cocukla.

Eski konumda https://www.kadinlarkulubu.com/foru...indan-dislanmak.1019326/page-19#post-52068245 eşimin ailesi tarafından ( görümcem ve eltim ) kızımın ve benim dışlandıgımdan bahsetmiştim sizlere.. beni daha iyi anlamanız için diğer konumu bilmeyenlerden okumasını rica ediyorum..
Burdaki yorumlar sayesinde eşimin pasif olduğunu kendimi cok ezdirdiğimi gördüm anladım
ve benimde cok taviz verdiğimi. eşimle saglam bir konuşma yaptım ve onlarla aynı ortamda bulunmamak için elimden gelen herşeyi..
En son yaşanan olay ipleri kopartan son durum oldu..
kv yine bir gün hepimizi cagırdı kendisi hastanede yatmştı kıramadık tamam dedim
eltim ve görümcem vardı biz akşam gittiğimzde,
Eltim biz geldiğimzde eşime oo hoş geldin x felan dedi eşime arkasnda da ben duruyordum eşim ile selamlaştı bana gelince döndü gitti..
Ben şok oldum yuh artık dedim içimden bu sefer pasif kalmayacaktım ama..
' hayırdır bir allahın selamınıda mı esirger oldun ' diye sordm
aa pardon canm yaaa dedi bana..
eşimde bu yaptıgınız ayıp benim karıma karsı yeter bu kadar dısladıgınız ezdiginiz seslenmedikce tepemize cktınız dedi
Eşimden bu hamleyi beklemiyordum acıkcası eltim cok bozuldu kalk gidiyoruz birdaha da bu insanlarla aynı ortamda bulunmayacagm dedim. eve geldik.. proplem sadece bir selam vermeme olayı değil öncesi var diğer konumda. onu özellikle belirtiyim tekrardan sizlere..
şimdiye kadar hep sessiz kaldm ama yeter artık.. o günden snra kv birdaha bizi onlar varken cagırmadı ki zaten gitmezdik..
şimdi asıl mevzuya geliyorum eşim, kaynım, ve görümcemin eşi, kp ,hep birlikte ineğe girdiler kurbanda kp evinde inek kesilecek..
eşim dün akşam bana arife günü babamgil de kalmaya gidelim mi sabah babamla namaza gitmek istiyorum ordanda inegi keseriz yer içer annenlere geceriz dedi..
normalde sorun etmezdim ama ögrendim ki görümcem ve eltimde orda kalacaklarmıs..
Durumları biliyorsn ben onlarla aynı ortamda bulunmak istemiyorum gideceğim yine tatsızlık olacak.. ha yaşanmasa bile ben dış kapının dış mandalıyım ne gerek var ki ? herkez orda hakara kikiri sohbet muhabbet ben istenmiyorum yine dıslanacagım kızımla birlikte bir köşede oturacagm herşeyi yine gözüme gözüme sokacaklar dıslanmaktan yoruldum :olamaz::olamaz:
dedim.. Ve eşimin bana verdiği cevap ;
Sen onlarn evine gitmiyorsun annemin babamn evine gidiyorsun ( annesi babasıda daha cok eltimci hep onu overler bana .. ama eşim bunu görmüyor ) onlar varsa var senin bi duruşun olsun onlar cevaplarını aldılar zaten senn kocan varmı ? Var yannda ,onun harici bırak kim napıoyorsa yapsın biri bir laf derse onu orda yerin dibine sokarm dedi..
Ben gitmek istemiyorum.. bu olaylar yüzünden dıslanmaktan ezilmekten onlaın fısfıs konuşmalarndan arkamdan iş cevirmelernden cok yoruldum yüzlerini görmek istemiyorum birde yatılı kalacagız düşünün artık
ne yapmalıyım bilmiyorum var mı önerisi olan ? yalnş birşey de yapmak istemiyorum
Yatılı kalmasak sabah gitsek direk yine aynı yine aynı çok doldum inanın hiç iyi değilim
Bu arada görümcemle aramız o kadar kötü değil.. ama oda bana karsı uzak eltimle cok yakın sanrım ortalıgı karıştıran hep eltim..
birde eğer gidersem yatılı veya sabah benim nasıl davranmam gerek
lütfen bana yardımcı olun
Eltimle bayram sabahı bayramlaşmayacagım bile bana selam vermeyen bir insanla ..
gelirse bayramlaşmaya direk sanada iyi bayramlar deyip suratımı dönüp onu yok saymak istiyorum ama tüm bunlar için duruşum için gücüm yok..
en cok kızıma üzülüyorum oda dıslanıyor =( istenmediğimiz yere gidip kös kös oturacagız kızımla bütün gece sahi siz olsanız yaparmıydınız bu fedakarlığı
Canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı durum benim başıma da geldi yalnız bende görümce yerine eşimin yeğenleri idi.gerçi onlar görümceden beter. eşimin ablası uzak yoldan geldiği için kv. de ye gitmek zorunda kalmıştım.onlar mutfakta yemek yaptılar gülüp eğlendiler bende katlanamıyorum asla.aldım çocuğumu çıktım ablası tuttu beni kv. falan ama bağırdım çağırdım dedim ki ben bunların üstüne kuma mi geldim anlamadım ki vurdum eşimin iş yerine doğru gittim mesaj da attım olanları haber vermek için. yolda bi ara şebeke gitmiş eşim mesajdan sonra bana ulaşamamış çok korkmuş aramış bi güzel kızmış onlara da. iş yerine varınca o kadar kötüydüm ki onu görür görmez gözyaşları sel oldu. işten çıktı beni aldı gitti onlara öyle ağır konuştu ki anlatamam.sonra ben eve gidelim dedim yoldan gelen ablası kalın falan dedi bende esseklik ettim hayır gideceğiz eşime x geliyorsan gel gelmiyorsan ben gidiyorum dedim onda da inat oldu bi o bi ben. en son tek döndüm sinirimin kurbanı oldum.o kadar seni korudum onların yanında küçük düşürdün beni falan dedi o kavga öyle büyüdü ki boşanmaya vardık.tabi onlar duyunca sevinmişti boşanmayı.ama eşim benden geçemedi

Eski konumda https://www.kadinlarkulubu.com/foru...indan-dislanmak.1019326/page-19#post-52068245 eşimin ailesi tarafından ( görümcem ve eltim ) kızımın ve benim dışlandıgımdan bahsetmiştim sizlere.. beni daha iyi anlamanız için diğer konumu bilmeyenlerden okumasını rica ediyorum..
Burdaki yorumlar sayesinde eşimin pasif olduğunu kendimi cok ezdirdiğimi gördüm anladım
ve benimde cok taviz verdiğimi. eşimle saglam bir konuşma yaptım ve onlarla aynı ortamda bulunmamak için elimden gelen herşeyi..
En son yaşanan olay ipleri kopartan son durum oldu..
kv yine bir gün hepimizi cagırdı kendisi hastanede yatmştı kıramadık tamam dedim
eltim ve görümcem vardı biz akşam gittiğimzde,
Eltim biz geldiğimzde eşime oo hoş geldin x felan dedi eşime arkasnda da ben duruyordum eşim ile selamlaştı bana gelince döndü gitti..
Ben şok oldum yuh artık dedim içimden bu sefer pasif kalmayacaktım ama..
' hayırdır bir allahın selamınıda mı esirger oldun ' diye sordm
aa pardon canm yaaa dedi bana..
eşimde bu yaptıgınız ayıp benim karıma karsı yeter bu kadar dısladıgınız ezdiginiz seslenmedikce tepemize cktınız dedi
Eşimden bu hamleyi beklemiyordum acıkcası eltim cok bozuldu kalk gidiyoruz birdaha da bu insanlarla aynı ortamda bulunmayacagm dedim. eve geldik.. proplem sadece bir selam vermeme olayı değil öncesi var diğer konumda. onu özellikle belirtiyim tekrardan sizlere..
şimdiye kadar hep sessiz kaldm ama yeter artık.. o günden snra kv birdaha bizi onlar varken cagırmadı ki zaten gitmezdik..
şimdi asıl mevzuya geliyorum eşim, kaynım, ve görümcemin eşi, kp ,hep birlikte ineğe girdiler kurbanda kp evinde inek kesilecek..
eşim dün akşam bana arife günü babamgil de kalmaya gidelim mi sabah babamla namaza gitmek istiyorum ordanda inegi keseriz yer içer annenlere geceriz dedi..
normalde sorun etmezdim ama ögrendim ki görümcem ve eltimde orda kalacaklarmıs..
Durumları biliyorsn ben onlarla aynı ortamda bulunmak istemiyorum gideceğim yine tatsızlık olacak.. ha yaşanmasa bile ben dış kapının dış mandalıyım ne gerek var ki ? herkez orda hakara kikiri sohbet muhabbet ben istenmiyorum yine dıslanacagım kızımla birlikte bir köşede oturacagm herşeyi yine gözüme gözüme sokacaklar dıslanmaktan yoruldum :olamaz::olamaz:
dedim.. Ve eşimin bana verdiği cevap ;
Sen onlarn evine gitmiyorsun annemin babamn evine gidiyorsun ( annesi babasıda daha cok eltimci hep onu overler bana .. ama eşim bunu görmüyor ) onlar varsa var senin bi duruşun olsun onlar cevaplarını aldılar zaten senn kocan varmı ? Var yannda ,onun harici bırak kim napıoyorsa yapsın biri bir laf derse onu orda yerin dibine sokarm dedi..
Ben gitmek istemiyorum.. bu olaylar yüzünden dıslanmaktan ezilmekten onlaın fısfıs konuşmalarndan arkamdan iş cevirmelernden cok yoruldum yüzlerini görmek istemiyorum birde yatılı kalacagız düşünün artık
ne yapmalıyım bilmiyorum var mı önerisi olan ? yalnş birşey de yapmak istemiyorum
Yatılı kalmasak sabah gitsek direk yine aynı yine aynı çok doldum inanın hiç iyi değilim
Bu arada görümcemle aramız o kadar kötü değil.. ama oda bana karsı uzak eltimle cok yakın sanrım ortalıgı karıştıran hep eltim..
birde eğer gidersem yatılı veya sabah benim nasıl davranmam gerek
lütfen bana yardımcı olun
Eltimle bayram sabahı bayramlaşmayacagım bile bana selam vermeyen bir insanla ..
gelirse bayramlaşmaya direk sanada iyi bayramlar deyip suratımı dönüp onu yok saymak istiyorum ama tüm bunlar için duruşum için gücüm yok..
en cok kızıma üzülüyorum oda dıslanıyor =( istenmediğimiz yere gidip kös kös oturacagız kızımla bütün gece sahi siz olsanız yaparmıydınız bu fedakarlığı

yaa kıyamam size, naifliğinizden ne yapacağınızı bilemiyorsunuz.
evli değilim ama ben olsam gitmezdim, gideceksem de eşimi tembihlerdim asla yanımdan ayrılmayacaksın benimle ve çocuğumuzla sürekli ilgileneceksin, sadece senin hatrın için gidiyorum derdim.
eltinle selamlaşma, bayramlaşma, o gelirse senin de bayramın mübarek olsun der yüz çevirirsin çünkü gerçekten haketmişler.
küçükken babamın köyüne gitmek istemezdim yanımda dayımın kızlarını götürürdüm sıkılmamak için, siz de yanınıza kardeşiniz arkadaşınız bunun gibi birileri varsa götürün gülün eğlenin.

cok teşekkür ederim inanın birile ile dertleşmeye ve akıl almaya cok ihtycm var
peki ya eltim ve görümcem beni yine kıskırtırlarsa
cnkü biliyorum beni sinir etmek için herşeyi yapacaklar.

Onlara cevabı eşin verecekmiş. Sana öyle demiş. Seni kiskirtirlarsa aynı geçen sefer yaptığın gibi hayrola dersin. Esin de ağızlarının payını aynen verir. Adama bir fırsat ver bence. Kv kp nasıl peki. Ozellikle senin yavruna karsi?

peki mesela nasıl yok sayarm ? düşünün sene kızım ve ben yine dıslanacagm onlar sohbet muhabbet edecekler benmle kimse konuşmcklar görümcem eltim karsıma gecip oturacaklar fıs fıs konusacaklar gülecekler bana inat.. ben istenmeyen biriyim niye geldin die tavır sergileyecekler ve bir olup beni sinirlendrecekler nasıl katlanayım bu cehenneme =(
Bunları yaparken kocan nerede olacak.

onlar beni sinirlendiriyorlar ben sinirlendirmeye neden beceremiyorum hiç anlamıyorum
Çünkü kafanıza takiyorsunuz, takmadiginiZ zaman sinirlendirmeyi basarirsiniz. Sizi üzen mutsuz eden insanları ne diye umursuyorsunuz anlamadim çok mu lazimlar sanki ??

Huzur vermem bana bunu yapana. İnadına giderim. Fısfıs konuşuyorlar mesela, başka insanlar varken fısır fısır konuşulmaz öğrenemediniz mi daha derim gülerim. Kv,kp,elti, görümce sohbet mi ediyor mesela, oo muhabbetinizi artırsın Allah, napıyorsunuz dünyayı mı kurtarıyorsunuz der dalarım sohbete. İyi davranmam sadece istemedikleri ot olup burunlarının dibinde biterim. Cehennemi yaşatmak neymiş görürler küçük akıllarıyla.

Yazdığınız konuda daha önce kvnize gittiğinizde olmuş zaten olay. Şimdi de "orası anne babamın evi...." diye başlayan konuşma durumu kurtarmayacakki

Böyle davranışlarda bulunursanız tabikide dışlarlar sen içlerine girmeye uğraştınmı eşinin ailesi seninde ailen işe güce yardım ettin mi ...bi kenarda yeni gelin gibi süzülürseniz tabiki olacağı yazdıklarınızdan bu yorumu çıkardım

Önce kendini degistirmelisin. Niye kaciyorsunki onlar onu istiyor zaten. Aynı durum bendede vardı. Baktım olmayacak şöyle yaptım. KV ye gittiğimde oranın benimde annemin eviymis gibi davrandım. Anne ben icerde yim dedim çocuğu aldım telefonumu aldım yattik. Sonra mutfağa girip çıktım (tabii belli sınırlarda özele müdahale edecek kadar değil) sonra bayramda gittik ben hep kv ve kp yanında takıldım sohbet eheh trim eşimin yanında. Bu eltim kudurdu tabii. Kaynanam bişe diyemedi oğlu var arada açıkça dışlayamadi. Sonra yavaş yavaş bana yumuşadı kaynanam burasi onunda evi vs demeye başladı. Bak canım sen eltine kızıp kv den uzak durursan sen yokken onların ağzına bakar ve banada aynı yapıyor zaten der. Sevmesende diğerlerine inat iyi ol. Eşin görsün. Desinki benim karım elinden geleni yapıyor. Sen inatlaş ve kaçma sakin. Inadina o eve git sana nispet durumlarında olacak ortamı verme. Git başka tarafta telefonla ilgilen kurbanmi kesiliyor git hem yardım et hem sohbet et. Diğerleri kudursun. Istediklerini verme onlara. Onlar senden gerilsin. Kv ye ilgini belli et ki bir anlamaz iki anlamaz 3 te anlar. Ötekilerin de dediklerine bakmamaya başlar. Akıllı ol

Burası benimde evim benim de cocugumun babannesinin evi havasında ol. Inan kaynananin hoşuna gider. Bu tavır diğerlerini delirtiyor çünkü orayı sahiplenmisler. Sen sinirlenmekte haklisin ama buyuzden uzak durursan kv de eltinin dediklerine hak verir çünkü düşünür ki evet hep uzak duruyo bizi benimsemiyo istemiyo vs.. Bu düşünceyi al onlardan

Ben senin yerinde olsam en güzel kiyafetlerimi giyer güzelce suslenirim ve artik onlara umrumda olmadiklari mesajını veririm. Kendinizi yalniz hissetmeyen, esiniz yanınızda olacak sonuçta. Sohbetlere katılmak için uğraşmayın. Kızınızın oyuncaklarını da götürün onunla oynayın. Yapılacak iş varsa kendinize ait olanları yapın. Eğer olur da laf sokarlarsa net bir şekilde , eşinizi çok sevdiginizi ve onun hatrına geldiğinizi söyleyin. Sizinle mutlu değilim diye açık açık da dile getirin.

Esiniz zaten sizin yaninizda, size destek. Bir gece hatri icin kalin, annesine babasi ile iliskinizde normal davranin. Eltinizi de gormezden gelin. Bir gece icin hic huzurunuzu kacirmayin.

Önce kendini degistirmelisin. Niye kaciyorsunki onlar onu istiyor zaten. Aynı durum bendede vardı. Baktım olmayacak şöyle yaptım. KV ye gittiğimde oranın benimde annemin eviymis gibi davrandım. Anne ben icerde yim dedim çocuğu aldım telefonumu aldım yattik. Sonra mutfağa girip çıktım (tabii belli sınırlarda özele müdahale edecek kadar değil) sonra bayramda gittik ben hep kv ve kp yanında takıldım sohbet eheh trim eşimin yanında. Bu eltim kudurdu tabii. Kaynanam bişe diyemedi oğlu var arada açıkça dışlayamadi. Sonra yavaş yavaş bana yumuşadı kaynanam burasi onunda evi vs demeye başladı. Bak canım sen eltine kızıp kv den uzak durursan sen yokken onların ağzına bakar ve banada aynı yapıyor zaten der. Sevmesende diğerlerine inat iyi ol. Eşin görsün. Desinki benim karım elinden geleni yapıyor. Sen inatlaş ve kaçma sakin. Inadina o eve git sana nispet durumlarında olacak ortamı verme. Git başka tarafta telefonla ilgilen kurbanmi kesiliyor git hem yardım et hem sohbet et. Diğerleri kudursun. Istediklerini verme onlara. Onlar senden gerilsin. Kv ye ilgini belli et ki bir anlamaz iki anlamaz 3 te anlar. Ötekilerin de dediklerine bakmamaya başlar. Akıllı ol
teşekkür ederim cok güzel yazmssnz .. haklsınız ben neden kacıyorum ki korkak cocuklar gibi lakin
kv benmle sohbet etmez ki.. yakın deil ki bana ah keske onlar yakın olsa hiç dert etmem bu durumda ne yapmalı peki =(

Ben senin yerinde olsam en güzel kiyafetlerimi giyer güzelce suslenirim ve artik onlara umrumda olmadiklari mesajını veririm. Kendinizi yalniz hissetmeyen, esiniz yanınızda olacak sonuçta. Sohbetlere katılmak için uğraşmayın. Kızınızın oyuncaklarını da götürün onunla oynayın. Yapılacak iş varsa kendinize ait olanları yapın. Eğer olur da laf sokarlarsa net bir şekilde , eşinizi çok sevdiginizi ve onun hatrına geldiğinizi söyleyin. Sizinle mutlu değilim diye açık açık da dile getirin.
sanrm en güzeli bir gece kalmamamak sadece sabah gitmek gece kalmak acıkcası işkence gibi... kv kp benmle yakın olsa aslnda sorun etmem ama onlarda eltici durum böle iken eşimden baska kimse kalmıyor

Allahaşkına eltiniz bu kadar kötüyse neden herkes onun tarafında ve siz neden bu kadar siliksiniz?Yazık günah kızınızda sizi örnek alacak ne yapacağını bilmeyen çocuklar gibisiniz.Gidin bayramlaşın neseli olun takmayın, sizle konuşmaları mı gerekiyor illa evde de kızınızla teksiniz evinizde nasılsanız öyle olun ışte.

peki bayramlaşma mevzusunu napardınız
diyelim ki yanına geldi bayramlaşmak için ?
yahut gelmedi
Gormezden gel.Hic takma kv kp ile ilgilen gerisini gorme kizinla eglen gul espriler yap onlsr cildirsin.Sorun sizde.Cok zayif bir kisilik sergilemissiniz onlarin karsisinda.Azcik guclu durun ya.

Back
X