cok teşekkür ederim inanın birile ile dertleşmeye ve akıl almaya cok ihtycm varEşin çok mantıklı konuşmuş, eşinin isteği de çok normal. Ailesiyle bayram geçirmek istiyor adam çok haklı olarak. Eltinizle muhattap olmazsınız.
peki bayramlaşma mevzusunu napardınızEşimi mağdur etmem giderim. Beni yok sayani ben de yok sayarım net. O kisi hiç yokmuş gibi güler eğlenir keyfime bakarım.
peki elti ve görümceyi nasıl yok sayacam ? herkez birbirleri ile sohbet muhabeet edecek benmle ve kızımla kimse konuşp ilgilenmeyecek kızım dıslanacak ben dışlanacagım..Valla eşimin hatrina o kadar çok şeye katlandim, o kadar gurursuz davrandım ki. Sana tavsiyem bir gece eşinin hatrina git kal olur. Sonra esin senin başına kakacagina, akıllı davran sen bir adım öne geç derim
Telefonunuzla ilgilenin. Kizinizla oynayın umursamayan bir tavir icinde olun. Sinirlerinden kudursunlar.peki elti ve görümceyi nasıl yok sayacam ? herkez birbirleri ile sohbet muhabeet edecek benmle ve kızımla kimse konuşp ilgilenmeyecek kızım dıslanacak ben dışlanacagım..
onlar beni sinirlendiriyorlar ben sinirlendirmeye neden beceremiyorum hiç anlamıyorumTelefonunuzla ilgilenin. Kizinizla oynayın umursamayan bir tavir icinde olun. Sinirlerinden kudursunlar.
peki diyelm ki kalmadım bayram günü benm onlara karsı nasıl davranmam lazım eltimi nasıl yok saymam lazm ?daha içeriği okumadan başlığa verdiğim yanıt: hayır gitmem.
içeriği okudum yanıtım yine değişmedi; gitmem. gitme arkadaşım. sen eşini düşündüğün için gitsen dahi orda huzursuz olacak olan gene sensin. eşin de varsın babasıyla namaza gitmesin yani. gidin kısa bir süreliğine bayramlaşıp çıkın. eşin de kurban işlerini halletsin. kalmaya ne gerek var yani.
peki mesela nasıl yok sayarm ? düşünün sene kızım ve ben yine dıslanacagm onlar sohbet muhabbet edecekler benmle kimse konuşmcklar görümcem eltim karsıma gecip oturacaklar fıs fıs konusacaklar gülecekler bana inat.. ben istenmeyen biriyim niye geldin die tavır sergileyecekler ve bir olup beni sinirlendrecekler nasıl katlanayım bu cehenneme =(Eşin sana hak verip arkanda durmuş, şimdi senden birşey rica etmiş. Eğer gitmez işi yokuşa sürersen, eşinle aranız açılabilir. 1 gece idare et, bu tarz bir durum tekrar yaşanırsa eşin daha net görebilir yapılan davranışları.
Hiçbir şey yokmuş gibi davran, eltini tamamen yok say, görümceni de görmezden gel, öteki aile bireyleri ile normal ilişkine devam et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?