Dışlandığınız Yerde Bayramda Yatılı Olarak Kalırmıydınız ??

'aa sende mi burdaydın bunu gercekten yapacagım sagolun..

bence kalmaya gitmeyin sadece sabah gidin kurbanınızı kesin.. kimseyle muhattap olmayın bırakın ne hallerı varsa görsünler sornada kalkar gelirisinz
benzer bir durum bendede var.. bende karar aşamasndaym
eltinizn yanına kesinlikle bayramlaşmaya gitmeyin
haa o gelirsede aa sende mi burdaydınn yaaaaa sennde bayramn mübarek olsun deyip eşinizin yanına gidin kudursun

peki elti ve görümceyi nasıl yok sayacam ? herkez birbirleri ile sohbet muhabeet edecek benmle ve kızımla kimse konuşp ilgilenmeyecek kızım dıslanacak ben dışlanacagım..

inan bende yıllarca yasadım bu dışlanma olayı , ama sabrettim yıllarca kp oturdum geçmişinin hikayesini dinledim ama kimse beni yanına çağırmazdı , ama şimdi herkes kimin ne oldugunu anladı ,

aç tv izle kp sohbet et tlf al eline onları yok say , komik videoları izle herkesi mıçına salla , ama kocanın hatırına o gece oraya git ,
eşinin omuzuna bacagına elinı koy otur , sohbet et , @medcezir__

Ben kendime yapılanı eşim için hoş görebilirim. Ama çocuğumu üzen insanlara prim vermem.
Ben olsam gitmem diyemiyorum yine de, eşim kandırır muhtemelen:)
Ama gitmemek doğrusudur diye düşünüyorum.

kacma git kal sen onlatı görmezden el yüzlerine bakma . onlar sana gelirse ne ala . sakinliğini koru ve olay cıkmasın senin tarafından.

esin için katlan . o kav kp ede esin söylesi swnin yanında nispet gibi eltini övmesinler herkes farklıdır

Sabah erkekler namaza gidince kahvaltı hazırlığı yaparsınız. Erkekler geldiğinde bayramlaşma olur, eltin bayramlasmazsa sende hiç umursama, kahvaltıda sonra ortalığı toplamaya yardım edersiniz. Boş kalınca telefon la akrabalarını arayıp bayramlasirsin, çocuğunla ilgilenirsin, KV den ile sohbet edersin olur biter.

kv kp de elticiyms sanrm o zaman bu kızcagızın durumu dha zor oluyor..

Ben senin yerinde olsam ilk gün ararım,ertesi gün onlar gittikten sonra gider ellerini öperim.
Kendimi onlara maruz hiç bırakamam valla..

Ben senin yerinde olsam ilk gün ararım,ertesi gün onlar gittikten sonra gider ellerini öperim.
Kendimi onlara maruz hiç bırakamam valla..
sizin yaptıgınız yorumda cok mantıklı buda bir çözüm aslnda onları cekmekten huzursuz olmaktan daha iyidir.

yani bayramlaşmayada mı gitmezdiniz.

Ben gitmezdim diyemiyorum açıkçası, gitmemek daha doğru diyorum.

Ben kendim olsam yatıya gitmez, sabah bayramlaşmaya giderdim, hatta evim yakınsa kurban işi bittikten sonra giderdim direk kahvaltıya, bahane mi yok:)

Bir de ben sizin kadar takmıyorum bu tarz şeyleri. Örneğin benim eltilerim ilk evlendiğim yıllarda birbirleri çok sıkı fıkıydılar, bana da laf sokarlardı kendilerince hem de dışlarlardı. Ben tepki bile vermezdim çünkü işime gelirdi açıkçası:)) süper gelinler olarak mutfağa temizliğe gönüllü olurlardı hep. Ben de eşimin yanında misafir kontenjanından yararlanırdım. Sonra bu ikisinin arası bozuldu, işler bana kaldı, bu daha kötü oldu şimdi ikisi de benle sohbet için yarışıyorlar, benle sohbet ederken de 3. Ye laf sokmayı ihmal etmiyorlar

gercekten insanı bu noktaya getiriyorlar haklısınız..
peki eşiniz görüşmeye devam edior mu eltinle felan ?
bizim aile yapımız biraz degişik biraz resmiyet vardır:)
bu yüzden uzak ve mesafeliyz eşim bayramlarda rastladıgı zaman yada düğünlerde karsılasınca konusur bende kaynımla oyleyim.bu kızdıgım laf saydığım kaynım kv birlikte kalan bekar kaynım

Esin karımı ezdiginiz yeter dediğinde o yeterliydi kalk gidiyoruz deyip evi terk etmeniz işi uzatmış aksine orda göğsün kabarık oturmaliydin onların ayıbı onlar huzursuz olmalıydı

Siz çekip gittiğiniz için kayınvalide bı araya getirmiyor

Orası kayinvalidenin evi bayramda küsluk olmaz gidin kalın bakın size nasıl davranıyorlar aynıları mi

Selam verirlerse mesafe koruyarak bayramdan bayrama görüşün yok vermezlerse ortaya herkese merhaba deyip geçin oturun

kv kp de elticiyms sanrm o zaman bu kızcagızın durumu dha zor oluyor..
Zaten eltiye bu kadar prim veren onlar. Sürekli eltiyi öve öve olayları bu hâle getirmişler. Konu sahibinin avantajı eşinin farkında olması ve eşine sahip çıkması. Şimdi gitmezse eşiyle de problem yaşayacak, tek destekçisini kaybetmesin bence.

Ben eşimle farklı, eltim aynı memleketli. KV dem telefonda övüyordu bana eltimi, kp im kendini kaybetti resmen sevincinden. Çok ağırıma gitti ama yinede kimseye belli etmedim, eltimlede iyi anlaştım. Eşimin uzak akrabaları bile anlamışlar, hatta KV dem herkese anlatmış mutluluğunu.
Eltimle peşpeşe hamile kaldık, ben çok rahatsızım yemek yiyemiyorum dediğim zaman benimle dalga geçer gibi konuştu, eltimin bulantıları başlayınca bana telefon da ne kadar zor hamilelik geçirdiğini üzülerek anlatıyordu. Sonra işler tersine döndü, ben biricik gelinleri oldum hatta eltim bile KV deye benim için senin gelinin diyormuş. Benim eltimle sorunum yok ama iyiyiz severim. Önemli olan büyüklerin eşit davranması.

peki hal böyle iken nasıl olduda herşey tersine döndü ?

kocana o konuda guveniyomusun 1 kere laf söyledi diye hep söylermi söyledigi kiside elti yani oda dıs kapının dıs kapısı yani ne görümcene laf söylemis ne annesi babasına

aynısını esim banada cok söz verdi her gittigimizde kavga kavga artık gitmicem yani bana kalsa cenazesina bile gitmek ,istmeme ögle igreniyorum onlardan

bu kadar iyisen ondan ezmisler seni onlara iyi mal olsaydıda seni tutsalardı elitne karsı sonucta onların evinde oluyo herkes elitnede o anda müdaha edebilirdi ahh cnm gelinm gelmis görümcenede kalk yengen geldi falan filan diye bu kadar iyi olma karsındaki haketmiyo

ailen seni eziklen diyemi dogurdu

peki hal böyle iken nasıl olduda herşey tersine döndü ?
İki tarafında karşılıklı beklentileri çok farklıydı ve fazlaydı. Bende 0 beklenti maksimum huzur modundaydım. Zaten onlardan farklı bir memleketten olduğum ve birazda mesafeli bir duruşum olduğu için benden pek bi beklentileri yoktu. Bana karşı önyargıları vardı şimdi kendileri itiraf ediyorlar. Ben soğuk duruyormusum, çocuğum olduğunda onlara sevdirmezmişim falan filan hatta akrabaları arayıp soruyormuş benim için yemek yapmayı biliyor mu diye. Zamanla bunların tam aksi oldu, benden bekledikleri davranışları eltimden gördüler. Benim umrumda değil, neysem öyle davranıyorum, herkesle iyi ve mesafeli geçinmeye çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…