Dışlandığınız Yerde Bayramda Yatılı Olarak Kalırmıydınız ??

bende eltim le aynı konumdaym valla kara kara düşünyorum inan napacamı.. cok takıyorum kafama hasta oldum resmen

bende eltim le aynı konumdaym valla kara kara düşünyorum inan napacamı.. cok takıyorum kafama hasta oldum resmen
Senin kaç gün kalman gerekiyor eltinle aynı ortamda? Neyinden şikayetçiyim? Bence dediklerimi uygula işe yarayacaktır. Kendine zindan etme günleri bırak onlara zindan olsun

Diğer yazınızda okudum bunuda okudum ve okurken ağladım.çünkü aynı durum tek farkı bende 1 elti var ve 1 oğlum var.hep iyi olan ve dışlanan taraf benim.ne yaptıysam olmadı olmuyor.hele hele son günlerde öyle şeyler yaptılarki eşimin tüm sülalesi dışlıyor beni kaynım çok ahlaksız esaas yılanın başı o zaten.eşimle sevrek evlendik hiç çekemesiler bizi herkes beni sever kendinin eşini sevmez çekemezler ama artık etrafa ne yalanlar uydurdularsa kimse konuşmuyor benle.eşim onların yanında bana laf söyleymez ama onların hakkındada beni konuşturmaz artık sabrım tükendi.küçücük oğluma eziyet ediyorlar.yakında kanser olucam diye korkuyorum sadece Allah a sarıldım.Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın hepsini.sanki beni anam babam bunlar eziyet etsin diye yapmışlar.bilmiyorum arkadaşım durumun çom zor ve seni çok iyi anlıyorum.Allah yardımcımız olsun.bende aynı durumdayım.kimseyle konuşmuyorum eşimin hatırına gidiyorum ama gittiğimdede kan yutturuyorlar. Dilerim Allah dan ettiklerini çeksinler .evlilik vs yok gözümde artık inanın.çok zorlanıyorum.tek çare Allah a havale etmek. Ve şeytanlarından bulsunlar diyorum...

İstenmedğim yerde duruyorsam bende büyük sorun vardır herhalde akli delegelerim işlediği takdirde inşallah bunu yaşamak zorunda kalmam kalamam yani bu net ve kesin

İstenmedğim yerde duruyorsam bende büyük sorun vardır herhalde akli delegelerim işlediği takdirde inşallah bunu yaşamak zorunda kalmam kalamam yani bu net ve kesin
İnşallah yaşamak zorunda kalmazsınız.çünkü evlilik öyle bişeyki atsan atılmaz satsan satılmaz. Gitsen kan yuttururlar gitmesen eşinle aran açılır.anlatılmaz bir durum bu.eşin nekadar arkandada olsa sonuçta ailesi olduğun için sana hak versede ezilmeni istiyor.yoksa yuvan tehlikeye giriyor.4 ay görüşmedim ve eşim haklı olduğumu bildiği halde bana evde eziyet etti..bu yaz yaşadıklarımı bir Allah bir ben bilirim..çok pişmanım evlendiğime. Ama kader işte...Rabbim tez zamanda aydınlığa çıkarsın inşallah.

Hayır olmaz. ve git kal tabiki. kimseye göre hayatını şekillendirme kendini de üzme. bi arkadaş demiş ya hakkını Savun. sinir olma gülsünler onlar sen de kızınla gül. telefonundan komik videolar açta gül

Amin canim ya birde şu var yaşayan bilir akıl baliğ olmayan adam veya kadınlar evlenmese hayatıda aklı başındakşne zindan etmese aileye yaranacağım diye yapılan haksızlık zulüm ve oda seni üzdüğü kadar üzülecektir kimsenin yanına kâr kalmaz hepside tek tek yazılır ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…