Dışlandığınız Yerde Bayramda Yatılı Olarak Kalırmıydınız ??

diyelim ki yatılı kalmadım eşimin dediğini kabul etmedim..
bayram günü gitmesem kv kp ayıp olmaz mı haklı iken haksız konuma düşüp meydanı onlara bırakmş olmazmıyım sizce ?

zaten yardm felan ettirmezler mutfakta
gitsem bile sana gerek yok derler.. bende zten yardm etmeye tenezül etmem
peki görümce ve elti ile bayramlaşma durumunu ne yapym sizce ?
birde düşnün sene orda oturuyorsunuz herkez sohbet muhabeet ediyor birbirleri ile kızımla bir köşede oturacagım eltim ve görümcem beni sinr etmek için herşeyi yapacaklar
kv kp karsı yavşak yavşak davranacak mesela.. beni kücümseyecek kıskıstırıcı hareketler yapacaklar felan
siz olsanız gercekten dayanabilrmydnz

diyelim ki yatılı kalmadım eşimin dediğini kabul etmedim..
bayram günü gitmesem kv kp ayıp olmaz mı haklı iken haksız konuma düşüp meydanı onlara bırakmş olmazmıyım sizce ?
Meydan sizin mi ki onlara bırakmış olacaksınız?
Hastayım dersiniz zor bişey değil. Ama ben gerçekten gitmezdim. Onların suratını neden çekeyim ki? Çocuk hasta sen hasta bir bahane bulun. Bu durumda kimse kırılıp küsmez. Eşine de söyle bayramımın zehir olmasından daha iyi evde kalmam. Sen halledip gel kurbanı de. Yine de sen bilirsin bu sadece benim fikrim.

valla güzelim bu işler zor iş keşke bu tür seyler yasanmasa mutlu mesut güzel bayramlar gecirsek
yılda 2 kez dini bayram var oda bu tür insanlar yüzünden harap oluyor ve cocuklarımz magdur olup o mutlu günü manalı günün tadını anlamıyor
bende kızım bu tür seylerden mahrum kalmasın diye cekiyorum bu insnaların kahrını
benim kv ve eltim aynı köylü dogal olarak herekzi bilir kaynasırlar
ama ben farklı köydenim ama sorun bundanda ziyade kv akıllsızsın önde gideni sürekli küser ve inatdır
bu sacmalıkları yüzünden kızım köyden akrabadan bayramlarda köyde degil sehirde geceiyordu günleri
kv gilin iki evi var köyde biri asagı biri yukarı yukarda onlar kalıyor asagıda biz kalıyorz gidince ne ugruyorm nede slm veriyorm artık bu yöntemi bulduk bunu hak ettiler kızımıda yollamıyorum onun dısında tüm köylülerle ianan harika geciniyorz kızım egleniyor oynuyor zıplıyor inan baska yol bulamadım cünkü bir gr insanlıktan anlamıyorlar asla
ölürsemde ölüme gelmeyin dedim ne yüzünüz ne yüzüm

bayramlaşma konusunda bende öyle yapabilrm dediğiniz cok mantıklı peki ya onlarla o cehennem dolu bir gün nasıl gececek ?
kızımı zaten dıslıolar ben zaten dıslanıyorum benim gözüme soka soka herşeyi yapacaklar fırsat bu fırsat diyecekler.. ben bir köşede oturacagm kızımla görümcem eltim kv kp sen sakrak kakara kikiri bana kücümseyici davranıslar nasıl dayanbilrm gücüm yok benim =(

gercekten insanı bu noktaya getiriyorlar haklısınız..
peki eşiniz görüşmeye devam edior mu eltinle felan ?

peki diyelm ki kalmadım bayram günü benm onlara karsı nasıl davranmam lazım eltimi nasıl yok saymam lazm ?

kvalidenle kpederinle herkesle bayramlaş. eltine de soğuk bir iyi bayramlar dersin geçersin. yakınında bile bulunmana gerek yok. çocuğunla ilgilen. yok say onu. kalmaya giderseniz yok sayma vs işi işkenceye döner ama bir iki saati idare edebilirsin sonuçta.

kaynımada agzıma ne geldiyse içimde kalan herseyi dedim
yazdım watsuptan 10 yılın patlamasını yasadım yeminle

Eşin madem ailesiyle bayram geçirmek istiyor,gitsin geçirsin sizi neden zorluyor?Sizde kendi ailenizin yanına eşinize dostunuza gidersiniz.
Ayrıca beni sindirmeye çalışan insanların yanına gitmeyi bırak yüzüne bakmam.
Sen neden eşin için fedakarlık yapıyorsun,mağdur olan sensin, o senin için fedakarlık yapsın.

rol yap kocan varken büyükrrle bayramlaş . Annecim babacım falan fistan.kocan yokken yüzlerine bile bakma, al çocuğunu parka git uyutmaya git. Eltiyi adam yerine koyma zaten. Kocanın kayırmadığına elalem balgam atar, koca kayırır kollarsa kimse bi şey yapamaz. Kocana oyna, araları bozulur zamanla

aynen kalmaya gidersek resmen iskenceye dönecek

Ne yaparlarsa yapsınlar gül gec.o kadar da önemseme insanlari.kv ile aran nasil? Onunla ve esinle daha cok vakit gecir.

Yapmayın böyle Allah aşkına . yok etlimde eltim. Ben küçükken komşu kızından dayak yerdim her defasında anneme gider şikayet ederdim,annemde beni döven kızın annesinin yanında soluğu alırdı.bir gün yine böyle oldu ve babaannem buna şahit oldu. Anneme bir kızdı,kızını pısırık yetiştirme o kız senin kızın yaşında ve hatta daha kısa senin kızın elleri armut mu topluyor dayak yerken oda kendisini savunsun dedi. Bana dönerek birdaha annenin etekleri altına girme kendi işini kendin hallet dedi. Ben size git kadının saçını başını yol demiyorum,ama siz kendinizi bu kadar da ezdirmeyın ki kimse sizi eziklemesin. Kocanda sana saygısı olur aksi taktirde oda koskocaman kadınsın kendini koru diyecektir. Alınmaca yok

haklısınız peki kalmalımıyım yoksa direk sabah mı gtmeliyim eğer kalırsa benim için işkenceye dönecek değil mi ?
birdaha birşey sormak istiyorum
sabah gittik mesela kalmadık .. eltim zaten gelmese ben gtmem yanına bayramlaşmaya
eğer gelirsede yanıma
aa sende mı burdaydın yaa bayramın mübarek olsn senn de desem cok agır olmaz demi ?

Benim yaptığımı yap. Alıyorum tlf elime kk okuyorum ara ara da tebessüm ediyorum.hiç etrafa bile bakmıyorum.

Çok guzel yazmış arkadaşlar. Kendini ve kızını oyalayacak aktiviteler yap. Gerçekten olmasalar ne yaparsan aynısını yap.

peki bayramda gitmesem kv kp ayıp olmaz mı ? ben haklı iken haksız konuma düşmezmym sizce ? soncta eltim ve görümcemin evine değil onlarn evine gideceğim onlar var diye kv kp bayramlaşmamaya gitmemekte yalnış geliyor bana

Proplemden sonrasını okumadım,olay bitti benim için. Başlığa cevap vereyim bari.. sadece dışlandığım yer değil hiçkimsenin evinde kalmam,hiçkimseyide evimde istemem.

Dışlayan yer kv evi değil ki
Eltiniz de misafir sonuçta
Eltinizin evine gitseniz siz haklısınız. Ama bu bayram ve siz kv evine gideceksiniz.
Eltinizle anlaşamıyorsunuz diye eşinizin kardeşiyle/abisiyle arasını bozmasına gerek yok.

Gidince "aaa sen de mi burdaydın" der, oturursunuz. Yanınıza kitap alın, eve gelen başka misafirlerle muhabbet edin. Çocuğunuzla oynayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…