diyelim ki yatılı kalmadım eşimin dediğini kabul etmedim..Eşiniz de babasıyla namaz kılmayıversin siz orda öyle mutsuzken adam bayramlaşma derdinde. Hiç mi birlikte bayram etmediler. Eşinin onlara ders vermesi lazım. Bayramda gitmeyip, benim eşimi saymayanı ben de saymam diyip rest çekmesi lazım. Eşin gitsin kurbanı kesip toplayıp eve getirsin evde kesip biçin etleri ikiniz.
Ben sana çok üzüldüm açıkçası.
zaten yardm felan ettirmezler mutfaktaBen olsam kızımla yapılabilir bir aktivite götürürdüm.
Yaşını bilmiyorum ama, el işi kağıtları ve karton çalışması yapıp elti hariç herkese kızınız adına bayram tebriği hazırlayabilirsiniz, babaanne-dede de sevinir.
Veya puzzle yapabilirsiniz, balkonda sulu boya yapılabilir, bahçeli bir evse hamak vs götürüp mini kamp yapabilirsiniz, ne bileyim düşününce bulunur illa bir şeyler.
Hazırlıklı giderseniz çok eğlenirsiniz bence.
Bayramlaşma olayında da sizi bağlayan kv-kp. Onlarla güzel güzel bayramlaşıp işinize bakın derim.
Hatta sanırım yerinizde olsam mutfağa vs yardım da etmezdim, nasıl olsa laf edeceklerse neden yorayım kendimi? Onlar hizmet etsin ben yerim :)
Meydan sizin mi ki onlara bırakmış olacaksınız?diyelim ki yatılı kalmadım eşimin dediğini kabul etmedim..
bayram günü gitmesem kv kp ayıp olmaz mı haklı iken haksız konuma düşüp meydanı onlara bırakmş olmazmıyım sizce ?
bayramlaşma konusunda bende öyle yapabilrm dediğiniz cok mantıklı peki ya onlarla o cehennem dolu bir gün nasıl gececek ?Beni gormezden gelenle ben bayramlaşmam. Yarım ağızla bayramı kutlarsa da küçümser bir tavırla a sende mi burdaymissin modunda bayramını yarım ağızla kutlarım. Belki çok sert oldu biliyorum ama su dünyada hiç hazzetmediğim insan tipidir böyleleri. Hayır bu neyin havası. İstemeden çok pis ukala olurum. Kızına da hiç üzülme. Onların bictigiyle değil değeri. O senin kıymetlin. İnsan kiymetinden anlamayacak insanlıktan yoksun kişiler uzun vadede kendileri kaybederler.
gercekten insanı bu noktaya getiriyorlar haklısınız..valla güzelim bu işler zor iş keşke bu tür seyler yasanmasa mutlu mesut güzel bayramlar gecirsek
yılda 2 kez dini bayram var oda bu tür insanlar yüzünden harap oluyor ve cocuklarımz magdur olup o mutlu günü manalı günün tadını anlamıyor
bende kızım bu tür seylerden mahrum kalmasın diye cekiyorum bu insnaların kahrını
benim kv ve eltim aynı köylü dogal olarak herekzi bilir kaynasırlar
ama ben farklı köydenim ama sorun bundanda ziyade kv akıllsızsın önde gideni sürekli küser ve inatdır
bu sacmalıkları yüzünden kızım köyden akrabadan bayramlarda köyde degil sehirde geceiyordu günleri
kv gilin iki evi var köyde biri asagı biri yukarı yukarda onlar kalıyor asagıda biz kalıyorz gidince ne ugruyorm nede slm veriyorm artık bu yöntemi bulduk bunu hak ettiler kızımıda yollamıyorum onun dısında tüm köylülerle ianan harika geciniyorz kızım egleniyor oynuyor zıplıyor inan baska yol bulamadım cünkü bir gr insanlıktan anlamıyorlar asla
ölürsemde ölüme gelmeyin dedim ne yüzünüz ne yüzüm
peki diyelm ki kalmadım bayram günü benm onlara karsı nasıl davranmam lazım eltimi nasıl yok saymam lazm ?
aynen kalmaya gidersek resmen iskenceye dönecekkvalidenle kpederinle herkesle bayramlaş. eltine de soğuk bir iyi bayramlar dersin geçersin. yakınında bile bulunmana gerek yok. çocuğunla ilgilen. yok say onu. kalmaya giderseniz yok sayma vs işi işkenceye döner ama bir iki saati idare edebilirsin sonuçta.
haklısınız peki kalmalımıyım yoksa direk sabah mı gtmeliyim eğer kalırsa benim için işkenceye dönecek değil mi ?rol yap kocan varken büyükrrle bayramlaş . Annecim babacım falan fistan.kocan yokken yüzlerine bile bakma, al çocuğunu parka git uyutmaya git. Eltiyi adam yerine koyma zaten. Kocanın kayırmadığına elalem balgam atar, koca kayırır kollarsa kimse bi şey yapamaz. Kocana oyna, araları bozulur zamanla
peki bayramda gitmesem kv kp ayıp olmaz mı ? ben haklı iken haksız konuma düşmezmym sizce ? soncta eltim ve görümcemin evine değil onlarn evine gideceğim onlar var diye kv kp bayramlaşmamaya gitmemekte yalnış geliyor banaEşin madem ailesiyle bayram geçirmek istiyor,gitsin geçirsin sizi neden zorluyor?Sizde kendi ailenizin yanına eşinize dostunuza gidersiniz.
Ayrıca beni sindirmeye çalışan insanların yanına gitmeyi bırak yüzüne bakmam.
Sen neden eşin için fedakarlık yapıyorsun,mağdur olan sensin, o senin için fedakarlık yapsın.
Çok guzel yazmış arkadaşlar. Kendini ve kızını oyalayacak aktiviteler yap. Gerçekten olmasalar ne yaparsan aynısını yap.[/QUOTE
sadece sabah gitsek bu dediğiniz yapar durumu idare edebilirim lakin kalmak işkence olur bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?