Diskalifiye edildim

10 saat mi bakacaktınız sanki kadınla beraber ?
Ya orada aklınca ne kadar ''erkek'' (?) olduğunu göstermek istedi ya da daha kötüsü,doldurmak istemem ama ben olsam böyle bir adama güvenmem.

Ne munasebettttt !
Benim arkadasimin yanindan beni kovucak. in istersen dicek ortaligi yikarim, temizlik kacmiyor birde siz dalgaya vuruyorsunuz.
Illa kadina asildi diyemem ama resmen rencide etmis ve kadinin gozunun onunde kovmus seni.
Herseyi gectim arabada hem cinsim warken heleki bemm arkadasimsa inmezdim arabadan.
Erkek olsaydi belki erkek erkege bakmaya gitmek istemistir derdim.
Kadin bile sasirmistir kim.bilir icinden ne soledi hem ne kadar taniyor eşiniz bu bayani yani ?

O değil de kadın ne düşündü acaba ya.. Eşinizi sapık sanmış bile olabilir. Başıma böyle bir şey gelse afallardım. Yani kadın siz de varsınız diye beraber gidelim demiştir. Eşinizin yaptığı kırıcı da sanki. Hadi sen eve temizlik yap, ben araba bakarım. Normalde baskın biri midir evde?

Ben anlamadım. Araba o kadına mı alınacak? Eğer öyleyse sıkıntı yok. Değilse çok absürd.

Hiç olmamış.. Sen de gitseydin temizlik kaçıyor mu? Arabalara bakardın işte..

Esin antika sende oylesin:) bacim elin kadiniyla kocani niye yanliz birakiyon:) bide hali hazirda cocuk:)
Tek korkmayacagi konu çocuk olur inan bana....mal paylaşımında erkekler araba bana çocuk sana şeklinde bir denge kuruyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…