Benim ki de fondoten yalaya yalaya zehirlenecem derdi. Saldım ben de makyaj işini.Makyajli öpmüyor benimki. Pismiş makyaj yapış yapışmış. Halbuki al yanak görüntüsü renkli dudak görüntüsü orgazm olduktan sonra kan hizlandiginda oluyor. Yani tahrik ediciligi var. Ama yapmiyor benimki.
Polyestermiş %100. Ama ince yav. Dokumayla ilgili olabilir mi?Tesekkur ederim
Konuyla ilgili konuşuyoruz gelince bir şeylerden faydalanır illa ki.konu sahibi nerde ki konuyu dün açmışo değilde bizde burda iki lafın belini kırdık diye ban yiyecez ondan korkuyum
Bende öyle yapıyorum renklendiricimde çilekli baya güzel oluyorpamuk musun nesin merve fondöten böyle ağızda hafif kekremsi tat bırakıyo , çok yalatmamak lazım fondoteni doğrudur o bi de permormans esnasında terleyince rahasız ediyo ama böyle parlak makyaj bazı , hafif bi allık , hafif bi far bi de dudakları renklendiriyorum çok hafif
Bir değil bi çok şeyden faydalanacakKonuyla ilgili konuşuyoruz gelince bir şeylerden faydalanır illa ki.
Nere mi nere miiiiiiğğğğğ demeden de olmazzzzŞuraya bırakıyorum bunu. Seksi nedir? Nasıl olunur? Hep beraber öğreniyoruz.
Bosver in fondöteni yahu loş ışık da fondotene gerek kalmıyorpamuk musun nesin merve fondöten böyle ağızda hafif kekremsi tat bırakıyo , çok yalatmamak lazım fondoteni doğrudur o bi de permormans esnasında terleyince rahasız ediyo ama böyle parlak makyaj bazı , hafif bi allık , hafif bi far bi de dudakları renklendiriyorum çok hafif
Neden?Bana kocam boyle bisey dese hiiiii dişimde maydonoz mu var hami hangi dişimde derim. O kadar uzagim bu konulara.
Neden?
Sıktı derdi yok kaçtı derdi yok ohGözünü seveyim paçalı donun efil efil misss
Gözünü seveyim paçalı donun efil efil misss