Dişilik

Benim ki de fondoten yalaya yalaya zehirlenecem derdi. Saldım ben de makyaj işini.

pamuk musun nesin merve fondöten böyle ağızda hafif kekremsi tat bırakıyo , çok yalatmamak lazım fondoteni doğrudur o bi de permormans esnasında terleyince rahasız ediyo ama böyle parlak makyaj bazı , hafif bi allık , hafif bi far bi de dudakları renklendiriyorum çok hafif

Bende öyle yapıyorum renklendiricimde çilekli baya güzel oluyor

Bosver in fondöteni yahu loş ışık da fondotene gerek kalmıyor

Türk kadınlarıyla ilgili yatakta ters dönmüş kaplumbağa gibi ya da kan verir gibi yatıyorlar muhabbeti var ya öyle bir şey galiba ima ettiği. Yani yatakta aktif cilveli bir kadın istiyor haspam. Haspam diyorum çünkü kendisi muhtemelen öpüp koklamadan mevzuya dalmak isteyen bir odundur.

Genelde kadın ruhundan anlamadan sevişen tipler eksikliklerini kadına b.k atarak kapatmaya çalışıyorlar. Burada okuyoruz işte kadınlar ıslanmıyor bile, bu öküzler ıslanmadan girmeye kalkıyor sonra kadın ruh gibi yatıyormus. Sen o kadının hala orada yattığina şükret yahu. Bi laf var ya şeyi bulmuş da şeylisini arıyor diye, tam o hesap

Ben o kadının yerinde olsam, bana yatakta kendimi dişi gibi hissettirmedigin için olabilir mi? diyerek pası ona atardım

Yorumları okudum da çok güldüm, çok düşündüm. Bazı kelimeleri anladım ama güldüm. Benim yatak odası rahat değil diye sadece şort takımı giyen bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…