Dişilik

Kızlar hazır konuyu bulmuşken sorayım bu vücut çorabı kullananlar bunlar standart ya bana büyük oluyor kullanıp da şunun kalıbı küçük diyebileceğiniz var mı? Ben bir tane almıştım ama büyük oldu resmen bana 😊

Polyestermiş %100. Ama ince yav. Dokumayla ilgili olabilir mi? 🤔
Kuzum o polyesterler var ya plastik sise turevi bir plastikten uretiliyor. Uzerinde yapilmis deneyler var. Hamile köpeğe polyester külot giydiriyorlar. Kopekleri düşürüyor :KK43: yani hic saglikli ve iyi degil. Benim lafimla yapma ama sen de arastir oku ve eLden cikar bence.

Kuzum o polyesterler var ya plastik sise turevi bir plastikten uretiliyor. Uzerinde yapilmis deneyler var. Hamile köpeğe polyester külot giydiriyorlar. Kopekleri düşürüyor :KK43: yani hic saglikli ve iyi degil. Benim lafimla yapma ama sen de arastir oku ve eLden cikar bence.
Biliyorum plastik türevi ama bu kadar da zararlı olduğunu bilmiyodum. ☹️ Gece boyunca giymiyorum zaten sevişene kadardı onu da mı iptal edeyim. 🙄

Vücut çorabı standart sanırım baktım. Ben 65 kiloyum olur mu acaba

Biliyorum plastik türevi ama bu kadar da zararlı olduğunu bilmiyodum. ☹ Gece boyunca giymiyorum zaten sevişene kadardı onu da mı iptal edeyim. 🙄
Sen bilirsin onu artik nerelerine temas ediyor bilmiyorum. Ama kolumuza bile temas etse terle emilir. Polyester hayatimiza girdiginden bu yana kanser hastaligi cocuk yaslara indi.

X