- 8 Eylül 2014
- 1.092
- 1.194
Kız datluTanga neym giyemeyenlerin tesellisi
Rahatlik en basta geliyor bende, araya kaciyor insanlar nasil rahat ediyor anlamiyorum
Kız datluaynen bende anlamıyorum araya gırınce nasıl rahat edıyorlar düzeltcem diye işe odaklanamam
Heyecan için giyinmekte lazımNormalde de giyilmiyor, o ise giyince soyunmak yeterli bence
Heyecan için giyinmekte lazım
Ben kitapçığını bile yazamam özet geçsene banadaBen heyecanin kitabini yazip duvara asmisim
Sıktı derdi yok kaçtı derdi yok ohdişi gibi dişi
Tanga neym giyemeyenlerin tesellisi
Rahatlik en basta geliyor bende, araya kaciyor insanlar nasil rahat ediyor anlamiyorum
Kuzum o polyesterler var ya plastik sise turevi bir plastikten uretiliyor. Uzerinde yapilmis deneyler var. Hamile köpeğe polyester külot giydiriyorlar. Kopekleri düşürüyorPolyestermiş %100. Ama ince yav. Dokumayla ilgili olabilir mi?
Ipli tanga rahatsiz edici daha slip gibi olanları var. Onlar cok rahat. Pantolon altından da cizgi yapmiyor hem.Kız datluaynen bende anlamıyorum araya gırınce nasıl rahat edıyorlar düzeltcem diye işe odaklanamam
Ayiptir sorması nereye sürüyordunBenim ki de fondoten yalaya yalaya zehirlenecem derdi. Saldım ben de makyaj işini.
Biliyorum plastik türevi ama bu kadar da zararlı olduğunu bilmiyodum.Kuzum o polyesterler var ya plastik sise turevi bir plastikten uretiliyor. Uzerinde yapilmis deneyler var. Hamile köpeğe polyester külot giydiriyorlar. Kopekleri düşürüyoryani hic saglikli ve iyi degil. Benim lafimla yapma ama sen de arastir oku ve eLden cikar bence.
Yüzüme kız öpüşürkenAyiptir sorması nereye sürüyordun
Arada bırakıyon gülümKız datluaynen bende anlamıyorum araya gırınce nasıl rahat edıyorlar düzeltcem diye işe odaklanamam
Heleee nelerdd varmıs bı arastırayım bugunIpli tanga rahatsiz edici daha slip gibi olanları var. Onlar cok rahat. Pantolon altından da cizgi yapmiyor hem.
brazilian kesim olanları diyor sanırım , bayılırım onlara daHeleee nelerdd varmıs bı arastırayım bugun
Sen bilirsin onu artik nerelerine temas ediyor bilmiyorum. Ama kolumuza bile temas etse terle emilir. Polyester hayatimiza girdiginden bu yana kanser hastaligi cocuk yaslara indi.Biliyorum plastik türevi ama bu kadar da zararlı olduğunu bilmiyodum. ☹ Gece boyunca giymiyorum zaten sevişene kadardı onu da mı iptal edeyim.
Yaaa sesli güldüm bunaya ben o filenin boğumlarından dışarı fışkırırım
Nişanlısı kocası sevgilisi vs size sevişme esnasında dişiliğini Göster diyorsa bu ne demek ve ne yapılır nasıl gösterilir bana yardımcı olur musunuz