- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 46
- Konu Sahibi BURCUHAYAL
al paçinoyla filmi olan bir kadın vardı ismine bakıym netten o çaok güzel bence eşim yamuk o kadın dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayatım dişlerinin minesi sarı ise beyazlamazkızlar bide ben dişlerime takmış vaziyetteyimmm
ya bembeyaz olsun istiyorum :84::84::84::84:
al paçinoyla filmi olan bir kadın vardı ismine bakıym netten o çaok güzel bence eşim yamuk o kadın dedi
Eki Görüntüle 213704 Eki Görüntüle 213705 saçları çok güzel bence hainkuaför saçlarımı maffetti...
beynel kendine bakan her kadın güzeldir bence...adam bana güzel olacaksın derse ben lima olamam sende cloney o yüzden iyisimi ikimizde kendimiz olalım derim herhalde
beğenmemen normal çünkü 85 lerde çekilmiş film moda değil şimdi:86:canım ben hiç beğenmedim bu modeli ya
beğenmemen normal çünkü 85 lerde çekilmiş film moda değil şimdi:86:
sanatçının mimikleri falan güzel bence zevkler farklı olabilir tabi eşim judi fosteri beğeniyor oda çok güzel değil aslında bence...ne biliim çok güzel falan deyince şaşırdım bende.
walla erkekler camurdan olsa rus kadınına bayılıyorlar
evet kesinlikle begenıyorum ıtalyanları hayatım tamam rusların cok guzelleru var kabul ama iğrenç olanlarına bile bön bön bakıyorlar adı rus ıstee bizde italyan erkeklerini beğeniyoruz tatlım :)
ben alpacinoyu beğeniyorumhemde çok hayranıyıme bizde italyan erkeklerini beğeniyoruz tatlım :)
evet kesinlikle begenıyorum ıtalyanları hayatım tamam rusların cok guzelleru var kabul ama iğrenç olanlarına bile bön bön bakıyorlar adı rus ıste
dekolte giyen bakımlı havalı kadına her erkek bakar...rus mus fark etmez onlara..koşullanmış pekiştirme olabilir canım :) bazılarının her yerinden yağ fışkırıyor