Dişi Canların Güzellik Geyiği

ne kapsülü pariz banada söleee ben pantenenin şampuan , saç kremi ve serumuyla üçlü olarak kullanıyorummmm =))

e vitamini ve bepanten kapsülleri varmış o karışımı uyguluyormuşuz saça canım sea_d öğrenecek tam olarak ne olduğunu söler bize:21:
ben sadece saç kremini kullanıyorum oda tek başına tam bi işe yaramıyo doğal olarak:26:

e vitamini ve bepanten kapsülleri varmış o karışımı uyguluyormuşuz saça canım sea_d öğrenecek tam olarak ne olduğunu söler bize:21:
ben sadece saç kremini kullanıyorum oda tek başına tam bi işe yaramıyo doğal olarak:26:

bepantheni şampuanın içine kırcaksın canım eczanede satılıyo 3-4 lira bişeyy

yani evlenecekleri insanda önce fiziğe mi bakarlar ben hep yüz güzelliğine önem veriyolar diye düşünüyodumm
ya o kişisine göre değişir ama hepsi bı butundur fizik yuz huy karakter butun olarak degerlendırıyolardır tahmınımce ama guzelliğe daha cok onem verenler fazladır

ya o kişisine göre değişir ama hepsi bı butundur fizik yuz huy karakter butun olarak degerlendırıyolardır tahmınımce ama guzelliğe daha cok onem verenler fazladır

ben iç güzellik diyene gülerim ancak.
Nedense ilk baktıkları yüz ve fiziktir.
Hele bazıları yüzünüz yerine başka yere bakıyorlar tabe sende tepeliyorsun:KK15:

bi sor canım sana zahmet bide sağlık ocakları yazıyomu acaba yoksa hastanelerin bölümünemi gitmek gerekiyo cildiyeye falan yazdırabilmek için:26:

sağlık ocakları yazıyor . paran varsa eczaneden alırsın tabi:KK1:

ben bioblas balsam kullandım çok memnun kalmıştım :21:
sampuanının içine çam terebentinide koyabilirsin mesela ...

bi peeling aldım bayıldım kızlar. haftada 3 kere vücuduna 1 kere yüzüne uyguluyosun. hem aroma terapi hem peeling içinde mineral tuzlar ve yağ var. birkaç çeşidi var ben çileklisini aldım. bütün gün çilek koktum :)

bi peeling aldım bayıldım kızlar. haftada 3 kere vücuduna 1 kere yüzüne uyguluyosun. hem aroma terapi hem peeling içinde mineral tuzlar ve yağ var. birkaç çeşidi var ben çileklisini aldım. bütün gün çilek koktum :)
peeleng evet banada lazım hangi marka canım...

bence erkekler en çok mimik ve hareketlere bakıyor kızlar. konuşurken yüzünün aldığı ifade, kahve içerkenki el hareketlerin onlar için büyük unsurlar.

ben iç güzellik diyene gülerim ancak.
Nedense ilk baktıkları yüz ve fiziktir.
Hele bazıları yüzünüz yerine başka yere bakıyorlar tabe sende tepeliyorsun:KK15:
tabe canım ya sonucta erkekler detaydan anlamaz onlar dırek olarak bakarlar ama bı ınsanı ılk olarak tıpıyle begenırsın daha sonra huyusu suyunu anlarsın haa cok guzel dıye zekasız tıplere sabredenler vardır

sağlık ocakları yazıyor . paran varsa eczaneden alırsın tabi:KK1:

ben bioblas balsam kullandım çok memnun kalmıştım :21:
sampuanının içine çam terebentinide koyabilirsin mesela ...
hangisini alsamki :26:bepantenmi :26: çam terebentinimi:26:

adı ne:81:

X