- 15 Mart 2011
- 4.308
- 1
- Konu Sahibi BURCUHAYAL
erkekler dış güzelliğe bakıyo ilk önce bence...:86:
bazen abartıp yanında afeti devran biri varken ultra mini giymiş çirkin birine baka biliyorlar sanırım iç güdüsel bir şey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
erkekler dış güzelliğe bakıyo ilk önce bence...:86:
bazen abartıp yanında afeti devran biri varken ultra mini giymiş çirkin birine baka biliyorlar sanırım iç güdüsel bir şey
amaaann kime bakarlarsa baksınlar tatlım. Biz kendimizi iyi hissettikten sonra gerisi boşş..
5 dk lığına resimlerimizi koyup birbirimizi eleştirelim?
bilmiyorum artık vızelerde kalktı zatııı rusyayakoşullanmış pekiştirme olabilir canım :) bazılarının her yerinden yağ fışkırıyor
fotoraf dedin ya şimdi mevcut sayımız düşecek nedense hep böyle oluyor
tamam demedim canım o zaman
yok yauf biz koyalım yalnız kimse alıntı yapmasın silemiyoruz sonra
neden öyle diyorsun beynel romantik yönlerini çıkar biraz ortaya..benim için problem değil nede olsa ya ben kör olcam birini almak için ya da o kör olacak beni aldığı için
sen kapalımısın minik..5 dk lığına resimlerimizi koyup birbirimizi eleştirelim?
ben koyamam arkadaslar kımse kızmasın en son koyduğumda editör bile silemedi yöneticilerden biri sildi bidahada silmem dedi
erkek milleti işteyane guzel olmak ıcın ılla uzun bacaklımı olmalıyıs ya bu erkekler adamı sinir eder
yok hayatım onla alakası yokburcu sen 30 dkyı geçirdiğin için silememişsindir belki öyle bişey vardı bildiğim kadarıyla 30 dk içinde msjınıda düzenleyebiliyosun silebiliyosunda:26:yanlışmıyım acep:44:
ben dışarıda dekolte giymiyorum kızlar eşim yüzündednde değil öküzler yüzünden..erkek milleti işte
sen kapalımısın minik..