- 11 Şubat 2008
- 13.347
- 317
- Konu Sahibi BURCUHAYAL
başlık tarafımdan türkçeleştirilmiştir bilginize kızlar
keyifli paylaşımlar
keyifli paylaşımlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden öyle diyorsun beynel romantik yönlerini çıkar biraz ortaya..
daha fark edilmedi:86:
bekliyoruz
canım türkçe zorunlumuydu ben bilmiyorum vardı böle yabancı isimler bu bölümde bende ona göre koydumbaşlık tarafımdan türkçeleştirilmiştir bilginize kızlar
keyifli paylaşımlar
canım seni seven zaten ailenide kabul eder sevgi öyle bir şey zaten...yoksa sevmiyordur...sevdiğim zaman kendimden vazgeçebiliyorum. Örneğin ailem için yeterli mi?
bende az az yapıyorum netten makyaj malzemelerimi değiştirmiştim en son...ewet edilmemiş :) biz ettirelim :) gercekten güzellik hepimizin en büyük takıntısı cilt giyim makyaj koku :)) mmm alış veriş yapasım geldi
bende az az yapıyorum netten makyaj malzemelerimi değiştirmiştim en son...
bir tanede çanta aldım resimlerini koyarım...sorma canım ya benimde alışverişe ihityacım var :) calışmaktan alışverişe zaman bulamıyorum en son ne aldım bende makyaja malzemesi aldım flomarın simli kalemlerinden aldım
koy tatlım.. aksama düğün var ne giysem kararsızımm :) artık yarın bende foto koyarım topiğe ne giydiysem şöle spor ve sık bi şeyleri bir araya mı getirsem yoksa elbiseli bişiler mi giysem karasızım :)bir tanede çanta aldım resimlerini koyarım...