Dişi Canların Güzellik Geyiği

ben fiziğimi beğeniyorum yüzümüde tek kusurum allahın adına güç gitmesin burnum ileride yaptırıcam estetik gözlerimi beğeniyorum...

saçlarınız için uyguladığınız bi bakım kürü varmı kızla
r veya kullandığınız bir ürün benim saçlar röfleden sonra baya yıprandı şimdi tatile gidincede deniz suyu falan çok yıpratacaktır önlemini alayım

r veya kullandığınız bir ürün benim saçlar röfleden sonra baya yıprandı şimdi tatile gidincede deniz suyu falan çok yıpratacaktır önlemini alayım

kuzu ben pantene doğal sentezi kullanıyorum acayip güzel,, bi ara aktardan saç bakım yağı almıştım içinde 15 çeşit yağ vardı hafta da 2 kere falan kullandım iyi geldi ama işte devam ettiremedimm
fikri olan varsa söylesin tonik olayına başlayalım işe yararmıki benim var evde..:KK53:

yok tonik falan işe yaramıyooo ben bir sürü kullandımmmm

kesin çözüm lazımm

parısım gec sımdı onu kendunu guzel bulurmusun eşin nerenı begenır sence en dişi kıyafet tarzı nedır bunlara cevap arıyorummm

kuzu ben pantene doğal sentezi kullanıyorum acayip güzel,, bi ara aktardan saç bakım yağı almıştım içinde 15 çeşit yağ vardı hafta da 2 kere falan kullandım iyi geldi ama işte devam ettiremedimm

kesin çözüm lazımm
ne etçezki estetikmi yoksam...:KK53:

fikri olan varsa söylesin tonik olayına başlayalım işe yararmıki benim var evde..:KK53:

ben burada topiğin birinde okumuştum
-kil
-mısırunu
-nemlendiriciyi
-su
bi kapta karıştırıp yüzüne masaj yaparak yediriyorsun bi 5-10 dk kadar
sonra suyla yıkıyorsun gerçekten faydalı olmuştu bana.ama şuan yapmıyorum düzenli yapınca etkisi görülüyor kızlar bi deneyin.bide ben nemlendirici yerine bepanten su yerinede süt koymuştum sanki o daha iyi geliyor gibi.

kesin çözüm lazımm

siyah noktalar için bant kullanılıyor ya o gözeneklerin daha da açılmasına neden oluyormuş diye duydum bilginize...

bu e vitamini ve bepanthen kapsülleri ile ilgili vardı bir karışımda unuttum :26:

eşim neremi beğenir hiç söylemediki:KK4::63:bu akşam sorayım bakim öküz kocaya..:KK53:

ben burada topiğin birinde okumuştum
-kil
-mısırunu
-nemlendiriciyi
-su
bi kapta karıştırıp yüzüne masaj yaparak yediriyorsun bi 5-10 dk kadar
sonra suyla yıkıyorsun gerçekten faydalı olmuştu bana.ama şuan yapmıyorum düzenli yapınca etkisi görülüyor kızlar bi deneyin.bide ben nemlendirici yerine bepanten su yerinede süt koymuştum sanki o daha iyi geliyor gibi.
evet yapıyorum ben bunu iyi geliyor gibiii
siyah noktalar için bant kullanılıyor ya o gözeneklerin daha da açılmasına neden oluyormuş diye duydum bilginize...

bant hiç kullanmadım zatiii

X