- 28 Temmuz 2010
- 13.530
- 2.636
- Konu Sahibi BURCUHAYAL
yeni tükkan mı burcu hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende yüz cildim dediğin gibi ne yapsam diyorum nuricina temizleme jeli ve nemlendirici kullanıyorum çok uzun gidiyo zaten bir kere alıyosun sivilce yok ama gözenekler açık
hepünüz hoş geldunuz bakemmm
fikri olan varsa söylesin tonik olayına başlayalım işe yararmıki benim var evde..:26:işte napcaz o gözenekleriiii
saçlarınız için uyguladığınız bi bakım kürü varmı kızla
r veya kullandığınız bir ürün benim saçlar röfleden sonra baya yıprandı şimdi tatile gidincede deniz suyu falan çok yıpratacaktır önlemini alayım
fikri olan varsa söylesin tonik olayına başlayalım işe yararmıki benim var evde..
r veya kullandığınız bir ürün benim saçlar röfleden sonra baya yıprandı şimdi tatile gidincede deniz suyu falan çok yıpratacaktır önlemini alayım
fikri olan varsa söylesin tonik olayına başlayalım işe yararmıki benim var evde..
parısım gec sımdı onu kendunu guzel bulurmusun eşin nerenı begenır sence en dişi kıyafet tarzı nedır bunlara cevap arıyorummmsaçlarınız için uyguladığınız bi bakım kürü varmı kızla
ne etçezki estetikmi yoksam...kuzu ben pantene doğal sentezi kullanıyorum acayip güzel,, bi ara aktardan saç bakım yağı almıştım içinde 15 çeşit yağ vardı hafta da 2 kere falan kullandım iyi geldi ama işte devam ettiremedimm
yok tonik falan işe yaramıyooo ben bir sürü kullandımmmm
kesin çözüm lazımm
kuzu ben pantene doğal sentezi kullanıyorum acayip güzel,, bi ara aktardan saç bakım yağı almıştım içinde 15 çeşit yağ vardı hafta da 2 kere falan kullandım iyi geldi ama işte devam ettiremedimm
yok tonik falan işe yaramıyooo ben bir sürü kullandımmmm
kesin çözüm lazımm
gözenekleri tek tek boyuyacağız kriptık 2 seansda ben boyarım bana gelfikri olan varsa söylesin tonik olayına başlayalım işe yararmıki benim var evde..
parısım gec sımdı onu kendunu guzel bulurmusun eşin nerenı begenır sence en dişi kıyafet tarzı nedır bunlara cevap arıyorummm
parısım gec sımdı onu kendunu guzel bulurmusun eşin nerenı begenır sence en dişi kıyafet tarzı nedır bunlara cevap arıyorummm
evet yapıyorum ben bunu iyi geliyor gibiiiben burada topiğin birinde okumuştum
-kil
-mısırunu
-nemlendiriciyi
-su
bi kapta karıştırıp yüzüne masaj yaparak yediriyorsun bi 5-10 dk kadar
sonra suyla yıkıyorsun gerçekten faydalı olmuştu bana.ama şuan yapmıyorum düzenli yapınca etkisi görülüyor kızlar bi deneyin.bide ben nemlendirici yerine bepanten su yerinede süt koymuştum sanki o daha iyi geliyor gibi.
siyah noktalar için bant kullanılıyor ya o gözeneklerin daha da açılmasına neden oluyormuş diye duydum bilginize...